Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 19 dub 2013 21:59

Jasné to jsou takový ty absolutně nedulezity věci. +mávne rukou+ To někde pochyti. A já mu jako správnější otec budu kupovat hodnotnou literaturu jako jsou komixy a norský detektivky. +vymysli a lehne si na gauč na břicho a podepre si bradu rukama a zapálí si+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 dub 2013 22:06

No nejdřív se bude muset naučit číst, což znamená že jeden z nás s ním bude muset vstávat do školy. +zazubí se+ A taky budem muset přestat kouřit, nebo aspoň já. +zašklebí se, a když ho tam tak má nataženýho, vyleze na něj, posadí se mu na zadek a vyhrne mu tričko až ke krku, a pomalu mu dlaně začne hladit záda, spíš po nich tak přejíždí, než že by ho nějak systematicky masírovala, jen občas někde trochu přitlačí na ztuhlým místečku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 dub 2013 22:17

No tak aby to bylo spravedlivý tak já budu vstávat do školy a ty teda prestanes kouřit. +spokojeně zafuni když mu přejíždíte dlani po zádech+ Ale víš co... +uculi se na ni+ Nejdřív si musíme pořádně nacvicit ty věci aby sme děti mohli mít. +otočí se a stáhne si ji k sobě+ Já bych si dál zmrzlinu co ty? +culi se na ni a hladí ji po zádech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 dub 2013 23:02

Prosím tě, ty nevstaneš před osmou ani kdyby hořelo. +zazubí se+ To po tobě nemůžu chtít, bych ti úplně podetnula mládí. Však si vstávání užijem oba víc jak dost. +zavrtá se mu do náruče+ Já budu klidně vstávat, když ty vysvětlíš, jak se dělaj děti. +uculí se+ No jistě, máme před sebou spooustu trénování nanečisto. +pohladí ho jemně po hrudi+ Nechci zmrzlinu. +zavrtí hlavou a v očích jí blýskne+ Ale něco bych olízla. +připustí s rozverným úsměvem, nakloní se nad ním a špičkou jazyka mu přejede po spodním rtu, než mu vklouzne do úst a hluboce ho políbí+ A myslím, že i pro tvůj jazyk nějaký uplatnění najdem. +mrkne na něj, zatlačí ho do gauče a sklouzne mu rty na krk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 dub 2013 23:45

Tak to se mi fakt ulevilo. +oddechne si když zjistí že nebude muset ráno vstávat+ Fakt? +podivil se+ Ale neříkej a co že to budu olizovat? +uculi se než se hladove vrhne na její rty a rukama se dostane pod triko hnedka ji ho stáhne a hodí na zem+ Už vím co budu olizovat. +zamrka na ni a špičkou jazyka zcne laskat nejdřív jednu bradavku a pak druhou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 dub 2013 00:57

+pomalu mu tam olíbává krk, když se najednou octne pod nim a jeho rty jí zrychlujou dech+ mm-mm-mm. +zamračí se na něj+ Zlobíš. +zavrtí pobaveně hlavou+ Řekla jsem, že budu olizovat já, tak kam se ženeš? +uculí se a překulí se na něj+ Koukej hezky ležet a nerozptylovat. +zazubí se, políbí ho krátce na rty, posadí se mu obkročmo na boky a otře se o něj klínem, načež pomalu sklouzne zpátky na jeho krk a nejdřív se pěkně neuspěchaně věnuje jeho místečku, teple na něj dýchne, polaská ho jazykem, foukne studený a poškádlí ho zuby, a pak se pomalu prolíbá na jeho hruď, jazykem obkreslí klíční kosti a sem tam mu po kůži přejede zuby, hladí mu u toho dlaněmi boky a vypadá naprosto zaujatě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 dub 2013 04:34

+velmi nespokojené zavrci když se musí vzdát olizovani jejich nader+ To se ti řekne nerozptylovat když ... Uh.. Když děláš tohle. +tiše táhle zastena+ Navíc se mi krev přesouvá kam chce a na moje přání nebere vůbec žádný ohledy. +v kalhotách už má solidní problém ale rukama se pevné drží gauče aby nezlobil a nechá ji dělat si co chce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 dub 2013 05:03

Myslíš tohle? +zvedne pobaveně obočí a tentokrát si pohraje s místem na druhé straně krku+ Neboj, na všechno se dostane. +uculí se mu do kůže, a věnuje mimořádnou péči oběma bradavkám, polaská je jazykem, aby na ně vzápětí foukla a poškádlila je zuby, a pak směřuje dolů, spočítá mu jazykem žebra a zlíbá břicho, a špičkou jazyka obkreslí lem kalhot, než se na něj podívá nahoru, pousměje se a rozepne je+ Zvednout. +vydá pokyn, aby mu je mohla úplně stáhnout i s trenkama, a pokryje polibky vnitřní stranu jeho stehen, občas citlivou kůži skousne a záměrně se vyhýbá jeho erekci, jen přes ni občas nechá sklouznout svoje vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 dub 2013 05:28

Jo přesně to myslím. +pousmeje se ale koutky úst mu zacukaji vzrušením+ Kockooo. +zastena když mu působí tak neskutečný vzrušení+ Jasné zvednout. +ppkyve hlavou ale napůl jedna i.stinktivne když zvedne pabev a Viciouse mu stáhne kalhoty. Pak už se jaksi nezmůže na žádný slova a jen neartikulovane stena+ Už muzu..? Už mů ... Zu ? +snaží se jí zeptat jestli se ji může dotknout+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 dub 2013 11:28

+usměje se mu do kůže, a pořád častějc k němu zvedá oči, líbí se jí, když je takhle vzrušenej a je to jenom její zásluha+ Ne-e. +zavrtí hlavou s křivým úsměvem+ Teď se totiž dotknu já tebe. +uculí se, naposled se mu otře tváří o stehno a konečně přejede konečky prstů po jeho mužství, podrží si ho za boky a pěkně dlouze ho olízne po celé délce, polaská špičku, a pak už to moc neprotahuje a vezme ho do úst, a pomalu klouže rty kam až dokáže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner