Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 22 dub 2013 00:29

Jo! Jsem machr! +sevřel ruku v pěst a ohně ji v lokti a zatne sval v tvrdacky poze zazubi se ale hned ji zase obejme+ Pár let? Vážně? Tak já ti slibuju že ti to budu způsobovat castejc. +políbit ji+ Bylas úžasná. +obejme ji a prituli ji k sobě+ Klidně si ty oči zavři. +usměje se+ Napořád. +zašeptá ji do vlasů+ Budu s tebou navěky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2013 01:01

To teda seš. +uculí se a dá mu pusu na biceps+ No fakt, já svoji magii normálně docela ovládám. +přikývne a přivolá jim deku, ovšem všechny ty nadměrně zbytečný pohyby spojený s přikrýváním přenechá ochotně jemu+ Ty seš úžasnej. +usměje se a krátce ho políbí, než se k němu stulí, zavrtá mu nos do kůže a ty oči si teda zavře+ Fakt jenom na chviličku. +slíbí mu už napůl spící+ Tak jo. to je dobře. +usměje se spokojeně a během chviličky tam u něj usne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 dub 2013 01:09

+ochotně přes ne přehodit a rozprostre deku a zkontroluje ji aby na ni nikde netahlo než si lehne za ni a ještě pěknou chvíli na ni kouká s priblblym úsměvem na tváří a potichu si zkouší francouzskej přízvuk pro zvláštní příležitosti než i jemu spadnou oči a začne pravidelně oddychovat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2013 01:31

+s tou chviličkou to samozřejmě nedopadne, spokojeně u něj spí až do rána, a když se probudí, vzpomene si, že mu slíbila, že mu nebude utíkat z postele, tak se zavrtí, aby našla lepší polohu, a jen tam u ně leží a užívá si ten pocit jeho blízkosti a jeho dechu na kůži, pak si dvakrát kouzlem předělá manikúru, a pak stráví čas něčím, co už dlouho nedělala, totiž přemýšlením úplně o všem možným+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 dub 2013 01:48

+vzbudí se jen půl hodiny po ni+ Já vstavam první! +vyletí z postele takže oba slitnou na zem+ Jezis. +zatrepe hlavou+ Nestalo se ti nic? +ojmatava ji a okukuje aby zjistil jestli nedošla žádné újmy on sám má pěkně narazenej bok ale Vici naštěstí přistála na něm+ Promiň kocko. +usměje se na ni omluvne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2013 02:18

+tak si tam u něj vegetí, když najednou vyskočí a ona se strašně lekne, a stihne akorát vyjeknout, než se zřítí z postele, nohy a ruce pořád propletený s ním a kolem sebe omotanou deku jak kokon, vyděšeně kouká, co se děje, a když vidí jeho výraz, vyprskne smíchy+ Ty seš fakt cvok. +opře si mu čelo o hruď a nemůže se přestat smát+ U mě dobrý, co ty? +dostane ze sebe za chvilku, a dá mu pusu, načež se z něj pokusí odkulit, ale moc jí to nejde+ Jaký máme na dnešek plány, zlato? +vzdá nakonec snahu se od něj oddělit a aspoň mu sklouzne k boku, a furt se občas trochu pohihňává+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 dub 2013 02:24

Já jsem v pohodě. +zasmeje se a trochu se zazmita v dece+ No já myslím že vyckame příchodu personálu a ne hame se od nich vyprostit. Do tě doby se budem snažit nezakuklit nebo ss nestátní potravou pro nějakýho obřího špačka. +zasmeje se+ Mě se furt s tebou docela líbí. +obejme ji a dá ji pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2013 02:38

Jo, to totiž vůbec nebude trapný, až se ukáže, že jsme oba nahatý. +zazubí se+ A myslím, že by z nás byl fakt krásnej motýl, kdybysme se zakuklili. +koukne na něj vážně+ Nerada to říkám, ale chce se mi fakt děsně čůrat. +uculí se+ Takže jestli na to nemáš nějakou úchylku, budem se muset rozmotat. +zazubí se, a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 dub 2013 02:56

Tak moje uchylky se omezují na jiný věci tak ještě chvilku vydrz. +zasmeje se a začne se kroutit až se z toho kokonu dostane na svobodu a konečně ho rozmota+ Ta dá! Mottl nebude. +zaculi se na ni a oblikne si spodky+ No já bych začal snídani. Palacinkama. Pro. Někdo proti? Nikdo. Odsouhlaseno. +zasmeje se a dojde to objednat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 dub 2013 03:15

To se mi vážně ulevilo. +zazubí se+ Jaká to škoda pro lidstvo. +povzdychne si, a když je vysvobodí, omotá si kolem sebe deku jako šaty a zamíří do koupelny, kde se rovnou i vysprchuje+ S Nutellou! +zavolá na něj z koupelny+ To je pěkný, jak necháš dycky o všem demokraticky hlasovat. +zasměje se, když se k němu vrátí, usadí se na gauči a nabere si dřevorubeckou porci+ Kdy se vlastně chceš vrátit domů? +koukne na něj s plnou pusou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner