Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 23 dub 2013 04:41

K tobě bych se vrátil vždycky. +zasmeje se a zaxne se oblikat na cestě ke dveřím se k ni ještě vrátí a pořádně polibi zase on ji+ Miluju tě kocko. A budu na sebe dávat bacha slibuju. +mrkne na ni a zmizí ve dveřích. Chvíli lítá po městě pak zajde do cukrárny a koupí pár sladkosti. Ještě se staví v jednom krámku a pak už se vrací do hotelu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2013 10:54

Tak jo. +souhlasí s tím s úsměvem, prohrábne mu vlasy a ještě mu dá pusu, pak si dá ještě palačinku chvilku surfuje po internetu,pak si chvíli čte a opaluje se, než jí zazvoní smska, ze zablokovanýho čísla+ Kde jsi? +přečte si to, ušklíbne se jedním koutkem, a když pár minut neodpovídá, za chvilku zapípá další+ Nezahrávej si, pétite. +tak si povzdechne, promne si kořen nosu a nakonec naťuká+ Ne že by ti do toho něco bylo. Už mě potřebuješ? +a nervózně si přehazuje telefon v prstech, dokud nezazvoní znova, přičemž se lekne div ho neupustí+ Kterou část z něj máš nejradši? Oči? Prsty? Možná ti dovolím si je nechat na poličku. +poněkud se jí zadrhne dech v krku a rozklepou prsty, a musí se kousnout do rtu, aby zadržela vlnu hysterickýho pláče+ Vegas. Chcípni. +naklape nakonec a za pár vteřin ještě další+ Slíbils mi to. +a tiskne si nehty do dlaně až skoro do krve, než obratem přijde poslední zpráva+ Hodná holka. Taky ho plním, ne? +na což se akorát poněkud hystericky uchichtne a mrskne s mobilem proti zábradlí, čímž se mu rozsype displej na stovky kousíčků+ Kurva. +zanadává vztekle, posadí se na zábradlí nohama do ulice a kouří jednu od druhý+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2013 12:54

+vtančí do pokoje zjevně ve skvělé náladně, zabalený zákusky položí na stolek na verandě, když vidí, že je tam, pak sebou málem sekne na kusu mobilu, než k ní přitančí a obejme ji zezadu kolem pasu a dá jí pusu na tvář, přitiskne ji k sobě a usmívá se+ Už jsem zpátky, už po mě truchlit nemusíš. +usměje se a pohladí ji+ Co se stalo? Telemarketing? Mě to taky vždycky namíchne, ty lidi prostě neví, kdy maj přestat. +ukradne jí cigaretu na potáhnutí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2013 14:03

+usměje se na něj přes rameno, opře se o něj dozadu a na chvilku si zavře oči, a ten moment si vychutnává+ No, něco takovýho. +uculí se trochu a pohladí ho po pažích, co má na břiše, a pak si povzdychne+ Ne, nic takovýho. +vezme si od něj cigaretu zpátky a dlouze potáhne+ Psal mi. +koukne na něj a vypadá tak nějak unaveně+ Víš... já potřebuju, abys mě pochopil. +přehodí si nohy přes zábradlí, aby byla čelem k němu, a obejme ho kolem pasu+ Mně dělá radost sdílet pěkný věci, ale je pro mě těžký dělit se o tý špatný. Prostě... byla jsem děsně dlouho zvyklá se o svoje problémy starat sama a není pro mě jednoduchý je na někoho přehazovat. Nerada ti přidělávám starosti. +opře se mu čelem o rameno+ Ale pracuju na tom, fakt. +usměje se mu do kůže na krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2013 16:45

Psal ti. +zkonstatuje a pokývá hlavou+ Dobře. +chytne ji za pas, aby mu náhodou nezahučela dolů z toho balkonu+ Takže hádám, že mu budeš muset s něčím pomoct. +už se neusmívá, spíš má takový ustaraný obličej+ Tak já to přehazování problémů budu s tebou cvičit. +uculí se na ni+ Ne, kočko, dám ti času co budeš chtít a až mě budeš chtít oblažit nějakým svým problémem, tak budu připraven v plné pohotovosti.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2013 17:46

Ne, jen mně kontroloval. Je to prostě taková psychologická hra. Nechá mě bejt chvilku šťastná, abych věděla, o co můžu přijít, a pak mi subtilně připomene, že mě má v hrsti. +pokrčí rameny a pohladí ho po tváři+ Vidíš, a teďka seš kvůli tomu smutnej. +povzdychne si+ Nebuď smutnej. +přitáhne si ho blíž+ Dej mi radši pusu. +usměje se a políbí ho, hluboce a trochu zoufale+ Dneska nechci myslet na nic jinýho než na tebe. +rozhodne se rázně a seskočí ze zábradlí+ Něco ti ukážu, jestli chceš. +usměje se na něj, sedne si tam na zem a stáhne ho k sobě dolů, posadí se na turka proti němu a jemně mu položí prsty na spánky+ Můžu ti vlízt do hlavy? +zeptá se radši+ Nebudu ti prohlížet vzpomínky nebo tak, slibuju.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2013 18:10

Nemá tě v hrsti. +zaprotestuje rázně+ Já tě mám v hrsti. +koukne jí do očí a musí se usmát a pohladí ji po tváři a oplatí jí polibek se vší láskou, kterou k ní chová+ Nikdy, nikdy ho nenechám aby nás rozdělil i kdybych za to už nikdy neměl jíst žádnou čokoládu. +slíbí jí, sice to možná vyzní směšně, ale on to myslí rozhodně naprosto vážně+ Tak jo. +přikývne s úsměvem+ Ukaž. +sedne si naproti ní+ Já tě mám v hlavě stejně pořád. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2013 18:45

Jo. +usměje se+ Ty mě rozhodně v hrsti máš. +přikývne a dá mu pusu+ Ne, to bych ti neudělala, nutit tě vzdát se čokolády. +zasměje se, a stiskne mu ruku, že to ví, jak to myslí+ Děkuju. +přikývne vážně, jemu to možná přijde jako nic, ale ona si váží toho, že jí to dovolí, protože ví, jaký to je přijít o tohle nejsoukromější soukromí+ Zavři oči, a nelekni se, nejdřív to bude asi trochu divný. +přisune se k němu blíž, zavře oči a soustředí se, a pak si představí, jako by se mu skrz ty prsty vpila dovnitř hlavy, a co nejopatrnějc mu vstoupí do mysli, jenom na okraj, a honem vystaví nějakou nitrobránu kolem jeho vzpomínek, aby nezneužívala převahy, co takhle má, a zkusmo mu stvoří v mysli nějakou iluzi, najednou oba sedí na křídle obřího letadla pár tisíc stop nad zemí, což je rychle vystřídaný obrazem jich dvou vznášejících se ve vesmíru, a pak se obraz ustálí tak, že sedí na obřím H v nápise Hollywood v LA+ Takhle můžem jít úplně kamkoliv budeš chtít. +promluví na něj její projekce+ Nejsou žádný limity. teda, nezkoušej se tady zabít, nejsem si jistá co by se stalo. +uculí se+ Když si něco pomyslíš, tak já to tady uslyším. +instruuje ho ještě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 dub 2013 19:16

Páni! +na chvíli se nezmůže na slovo. Tedy myšlenku. Letadlo vesmír LA. Na to všechno valí oči+ Fakt kdekoli? Úplně kdekoli? A můžeš i měnit čas? +s nadšeným i když pořád ještě nevericnym pohledem vstane a kouká dolů na město a u toho se drží podper+ To je báječný! Co třeba pláž v Acapulcu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2013 20:02

+spokojeně se usměje, když vidí, že se mu to líbí, a chytne se ho za ruku+ Čas? +zopakuje, a jak se nad tím zamyslí, na chviličku se objeví na hlavě obří Sfingy a pod nima průvod egyptských otroků táhne gigantický kvádry k polorozestavěný pyramidě+ No, technicky ne, protože nic z toho se ve skutečnosti neděje. Všechno je omezený jenom mojí představivostí, když si dokážu sama sebe představit na večeři se Shakespearem, tak se tam taky octnu. +lusknutím prstů se objeví na bezva pláži a kolem nich šumí moře+ Je to jenom fantazie, jakou si klidně dokážeš vymyslet taky. Můžu přinutit Rose, aby vzala Jacka Dawsona na ty blbý dveře nebo si střihnout piknik na Jupiteru. +pokrčí rameny a zaboří si ruce do písku+ Na tom není nic kouzelnýho. Magie je v tom, že tě dokážu přimět vidět to samý, co vidím já. A působit na naše smysly, aby nám to připadalo reálnější.+přesype si písek z dlaně do dlaně, a je to vážně cítit jako sluncem prohřátý písek+ A jsem vycvičená udržovat hodně detailů zároveň. Teda když tam není moc lidí. Davový scény mi ještě úplně nejdou. +uculí se+ Představ si něco. +navrhne mu+ Měla bych umět vytáhnout i tvoje fantazie. +soustředí se trochu víc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner