Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 23 dub 2013 20:19

Dobře. ;prikyvne+ No ty egptani byli trochu děsivý to musím uznat. +zasmeje se+ Tady je to parádní. +uculi se a rozhlidne se po pláži+ Nikdy jsem teda v Acapulcu nebyl ale takhle nějak jsem si ho představoval. +uculi se na ni+ Tak jo. Já to zkusím. +prikyvne a představí si azteckou pyramidu jak tam nahoře stojí a pod nima je prales a hory+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2013 21:12

+ponoří se trošku hloubějc do jeho mysli a vyprostí jeho obraz ze spousty dalších myšlenek, přitáhne si ho a přesune je tam, a trochu ho oživí detailama, listí se hýbe ve větru, vřeští pod nima opice, vzduch vlhce ztěžkne a tak+ No vidíš, paráda ne? +uculí se a obejme ho kolem pasu+ Tohle je moje nejoblíbenější a nejsoukromější zašívárna. +mávne rukou jakože to myslí obecně, ne zrovna tohle místo+ A máš vidět, jak hustý je to na tripu. +zazubí se+ Můžem takhle cestovat kdykoliv budeš chtít. +stiskne mu ruku s úsměvem+ Ale nikdy bych ti to neudělala bez tvýho souhlasu. Nikdy. +stiskne trochu rty a zamračí se, asi s tím nemá dobrou zkušenost+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2013 02:09

Je to úžasný. +valí na to kolem oči+ Tak trochu jako sen ale mnohem skutecnejsi. Dají se tu prožít pocity? +usměje se na ni tazave a přitáhne si ji k sobě+ Třeba tohle ve snu nikdy nebylo ono. +uculi se a hluboce ji polibi+ Je to ono. +usměje se na ni a trochu se lekne když nad nima proletí papoušek+ Dokonalý... +zavrti se smíchem hlavou+ To by sme tu pak mohli bejt pořád.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2013 12:09

+usmívá se, když vidí jeho výraz+ Jo? Tobě se o tom zdá? +uculí se, přitiskne se k němu a taky ho pořádně políbí, načež se iluze zavlní na okrajích jako by se dívali přes nezbroušený sklo, tak se od něj radši odlepí+ Tak jo, tohle tady asi dělat nemůžem. +zazubí se+ Tvoje rty se mnou dělaj věci a já s pak nesoustředím na iluzi. +uculí se, ale pusu mu ještě dá+ To nejde, ničí mysl není přizpůsobená na to vydržet vstup někoho dalšího. +zavrtí hlavou+ Kdybysme tu byli moc dlouho začala by tě bolet hlava, pak by se ti spustila krev z nosu a vůbec by to nebylo pěkný. +pohladí ho palcem po hřbetu ruky a uvede mu to tam všechno do původního stavu+ Teď se zas vrátíme zpátky. Návrat do reality bývá docela facka, tak se připrav. +usměje se na něj omluvně, a pomalu mu vyklouzne z hlavy ven, otevře oči, usměje se na něj a dá mu pusu na čelo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2013 13:10

No občas se mi o tom zdává. +uculí se na ni strašlivě nevinně+ Fakt? To je škoda, že to nejde, strašně bych to chtěl dělat na eifellovce, ale je tam pořád strašnejch lidí. +dramaticky si povzdechne+ Dobře já jsem připravenej. +přikývne s úsměvem a chytne se ji za ruku, ale když otevře oči tak ji jaksi za ruku nedrží, tak je chvilku zmatenej, ale pak mu to všechno dojde a on se zase vrátí do starejch kolejí+ Hustý. +zasměje se+ A jak dlouho tam teda můžeme být? +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2013 13:41

Mně se o tobě taky občas zdá. +přizná se děsně spiklenecky, a široce se zazubí+ Fakt? +uculí se+ No, touhle dobou asi jo, ale shodou okolností naprosto přesně vím, že v noci tam není vůbec nikdo. +mrkne na něj významně+ Navíc to tam moc hezky svítí a vidíš na celý město. A tvoje holka se čirou náhodou umí přemisťovat úplně kamkoliv. +dodá a tváří se jako by nic, ale oči jí jen hrajou+ No já myslím, že tak dvě tři hodiny by měly jít úplně v pohodě. Víc radši zkoušet nechci, aby ti to nějak neublížilo. Není zdravý mít někoho v hlavě. +zazubí se a zapálí si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2013 13:46

Vážně? +uculí se na ni a z očí mu koukají všichni čerti+ A moje holka by nás tam takhle v noci přemístila a nevadilo by jí dělat nějaké upocené pohyby na tak společensky a historicky významným místě. +přitáhne si ji k sobě a obejme ji a políbí, jak si to představoval, tak se mu z toho totiž poněkud rzychlil dech+ Já vím, že to není zdravý. +uculí se+ Mám tě v hlavě pořád a myslím, že už se tě nezbavím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2013 14:26

Tvoje holka se s tebou velice ráda zpotí takhle v noci na národní kulturní památce. +zazubí se a hluboce ho políbí a uvelebí se mu v náručí+ To je dobře, mně se ve tvý hlavě líbí. +uculí se, a pak poněkud frustrovaně zasténá+ Sakra, teď budu celej den muset myslet na to, jak to děláme na eiffelovce. +povzdychne si tragicky+ Víš co. +vyskočí ze země a vytáhne ho na nohy+ Vem si plavky, vezmu tě do Acapulca doopravdy. +zazubí se a vtančí do pokoje hledat svoje plavky a nějaký ručníky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2013 14:55

Fakt? +zasměje se a vyskočí na nohy+ Tak to si nechám líbit. Ale už jsem myslel, že mě vezmeš na tu eifellovku. +začne hledat svoje plavky a pak si ještě vezme sluneční brejle a kreditku+ Já jsem nachystanej. +hlásí jí poslušně a už nedočkavě přešlapuje na místě+ Ej seňorita, tres tequillas por fa vor. Regocijarse. +zazubí se a mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2013 15:13

Vezmu. +přikývne s úsměvem+ Ale až v noci, teď by to bylo na můj vkus trochu moc exhibicionistický. +zazubí se a jen kouká, jak rychle je připravenej, a kolik toho má s sebou+ Ty nejseš moc náročnej na údržbu, co? +uculí se a honem se taky převlíkne do plavek, vezme si sluneční brejle a plážovej klobouk, pod každou paži jednu obří osušku a do jedný zabalí opalovák+ Tak jo, můžem. +usměje se+ Tyjo! Ty umíš španělsky? +vykulí oči, chytne ho za ruku a přemístí je na pláž+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner