Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 24 dub 2013 18:52

Jistě, kočko. +zazubí se na ni+ Tvůj dokonalej seňor umí i španělsky. +chytne se jí a oba se přemístí na pláž, vylezou tam odněkud z křoví a Byron se opráší od listí, vytřepe si ho z vlasů a protáhne se+ Pa-rá-da! +otočí se a směje se na Vici+ Tohle je prostě dokonalý, ne? Budem pít celej den metaxu a pak budem vrškem posunovat slunce, jako v tý reklamě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 01:03

Teda, co já se na tebe ještě nedozvím. +uculí se+ A náhodou je to docela sexy. Seš úplnej Enrique Iglesias. Akorát hezčí samozřejmě. +zasměje se a dá mu pusu+ Jak se řekne španělsky "Můj kluk má děsně sexy zadek"? +zazubí se, chytne ho za ruku a jde s ním na pláž+ Obávám se, že tvoje úžasná holka umí ledacos, ale posouvat slunce teda ne. +uculí se+ Ale Metaxu si dáme. Víš co, vyber nám nějaký boží místo, a já zatím skočím támhle ke stánkům. +strčí mu ty osušky, a pak se zasekne+ Doprčic, já si zapomněla peněženku. Hele... půjčíš mi peníze prosím tě? +koukne na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 12:59

To nemusíš umět ty, to umí ta metaxa. Takhle pootočíš tím vrškem a ono se posune. +naznačí to+ Já jsem to viděl v tý reklamě, takže to musí bejt pravda. +pokývá vážne hlavou+ Peníze, jasně. +přikývne a podá jí kreditku+ Když vezmeš rovnou celou flašku, tak se míň naběháme bych řekl. A mě vem ještě sprite, prosím tě. +křikne za ní ještě a pak na pláži vybere dobrý místo, který bude pod vodou až asi tak v šest večer a tam úpravně rozloží jejich deku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 13:29

Tak jo, jestli to je v reklamě, tak to musí bejt pravda. +přikývne+ Díík. +uculí se a dá mu pusu, a odběhne ke stánkům na promenádě, kde se chvilku pokouší domluvit rukama a nohama, a nakonec se jí podaří nakoupit všechno, co chtěla a vrátí se k němu se spritem a lahví metaxy, dvěma duhově barevnejma drinkama s deštníčkama a velkýma nafukovacíma matračkama a všechno to tam rozloží+ Chvilku jsem zvažovala, co bys dělal, kdybych s tím zdrhla a vybrala ti konto. +zazubí se a vrátí mu kreditku+ A myslím, že se se mnou ten prodavač snažil flirtovat, ale vůbec jsem mu nerozuměla. +uculí se a ucucne ze svýho drinku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 13:36

Mi novio tiene un culo muy sexy. +ještě jí odpoví na tu její otázku a když odchází tak jí na ten její kouká+ Ale k čemu by ti byli peníze, kdybys k nim neměla kluka se strašně sexy zadkem, no řekni. +zaculí se na ni a přitáhne si ji k sobě na deku, dá jí pusu a začne nafukovat madračky+ Fakt? Tak si z něj měla vytáhnout nějakou slevu. +zasměje se a vezme si druhou madračku, že ji taky nafoukne+ Budem na nich dělat vodní bitvy, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 13:41

No já jsem mu na to pořád říkala tu jedinou větu cos mě naučil, takže to ho myslím odradilo. +zazubí se+ No jo, to by mi chybělo. +uculí se a pleskne ho po tom jeho zadku, a zatímco nafukuje matračky, tak se aspoň namaže opalovacím krémem, a pak si klekne za něj a namaže mu aspoň záda a ramena, aby se jí nespálil+ Budem, a já tě strašně slavně porazím. +zatváří se drsně+ Jestli mi teda namažeš záda. +poprosí ho a natáhne se na deku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 13:46

Já sám! Já sám! +odhodí madračku, když vidí, že jde mazat a sebere jí ten krém a velmi pečlivě ji celou namaže, dává si pozor, aby nevynechal ani kousek a je opravdu velmi soustředěný+ Tak. +spokojeně přikývne a dá jí teda krém, aby mu mohla natřít záda a pak se dotře celej+ To si teda vůbec nemysli, že mě porazíš, protože já jsem starej pirát a mám to všechno v malíku. Arrr! Mě učil samotnej Jack Sparow! +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 13:54

No dobře, dobře. +zasměje se, když vidí jeho entuziasmus, nechá se celá namazat a div mu tam nepřede pod rukama, a pak mu dá pusu+ Dík, fešáku. +uculí se a taky ho teda namaže+ To je sice možný, ale vsadím se, že kdybych si sundala vršek od plavek, prohraješ kontumačně. +zazubí se, a když na nich trochu oschne krém, čapne matračku a mrkne na něj+ Tak pojď piráte, ať ti to může nandat. +zasměje se a rozběhne se k moři, trochu se osmělí ve studený vodě a pak vyskočí na matračku, na břicho, aby mohla pádlovat rukama, a krouží kolem něj jak žralok+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 13:59

no to ne, jako. +protestuje+ Já nemám žádnej vršek od plavek, co bych si mohl sundat a rozptylovat tě tak, takže by to bylo teda pěkně nefér! +vykulí na ni oči, ale pak se zazubí+ Leda, že bych ti ukázal ten můj sexy zadek. +vyplázne na ni jazyk a rozběhne se s madračkou do vody a začne zase kroužit kolem ní, takže tam vypadaj jako dva paranoidní žraloci, ale Byron se v nestřeženém okamžiku odhodlá k útoku. Odrazí se a skočí - víceméně - na její madračku se strašlivým válečným pokřikem a začne tam s ní zápasit ve snaze ji shodit do vody+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 14:12

No s tím počítám, že mi ho dneska ještě ukážeš. +zazubí se, plave tam okolo něj na matračce a občas po něm cákne, aby ho držela v určitý vzdálenosti, ovšem takovej útok teda nečeká, vyjekne, když po ní tak skočí a rychle se přetočí na záda proti němu, a prsty mu neomylně zamíří na žebra, aby ho zlechtala a shodila první, ale matračka není na takovou váhu a kraviny přizpůsobená, takže se samozřejmě otočí a oba s výkřikem skončí ve vodě, tak ho honem pustí a snaží se od něj co nejrychlejc odplavat, a kope přitom nohama, aby po něm stříkala a on k ní nemohl, a směje se u toho jak magor+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner