Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 27 dub 2013 23:22

+z jejího záchvatu smíchu dostane svůj vlastní záchvat smíchu a nějak se mu podaří se do ní zamotat ještě víc. Když se pak konečně vymotají, tak už ani nemá sílu se zvednout, takže jen leží na písku a ještě mu doznívá smích na rtech+ Myslím, že s tím by sme měli jít do soutěže, co ty na to, kočko? +otočí k ní hlavu a zubí se na ni+ A kdybys byla tak hodná a zvedla mě, tak bych ti byl nadosmrti vděčnej, protože já to už vážně nedám. +plácá se tam jak kapr na suchu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2013 23:51

+dostane z toho všeho smíchu škytavku,takže se akorát rozvalí na záda do písku a směje se, a občas sebou prudce škubne ve škytnutí+ Možná tak do Neváhej a Toč. +zazubí se a donutí se převalit se k němu na břicho+ Mám hlad. +oznámí mu, když se do směje, ale furt se tak nablble zhuleně culí, a líbne ho na rty+ Obávám se že přece jen nemohu být živa ze slunečního svitu a naší lásky. +povzdychne si zkrušeně, a naponěkolikátý se zvedne na nohy a vytáhne ho z písku+ Mám hlad a písek mám úplně všude. +koukne se pod plavky, chytne ho za ruku a potácí se s ním zpátky na jejich deku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 00:06

Ty máš... ty máš... +pokouší se říct, ale jak ji vidí, tak dostane novej záchvat smíchu a překulí se na břicho+ Ona má škytavku. +chechtá se a konečně se teda vyhrabe na nohy a už se zase jenom uculuje+ Tak jo, já mám taky hlad a písek všude. Ten písek mi ani tak nevadí, ten hlad je horší. +pokývá hlavou+ Máš tu kreditku? Že bys nám šla něco koupit. Nejlíp obří pizzu a nějaký koláčky na doražení. +koukne na ni prosebně+ Já budu hlídat stanoviště. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 00:22

Ha ha - ha. +zaksichtí se na něj, ovšem přeruší jí to škytnutí, tak to úplně nevyjde+ Tak jo, dám na ni extra olivy. +souhlasí+ Teda pokusím se, snad mi budou rozumět. +zazubí se na něj, ještě mu dá pusu a odběhne k obchůdkům, načež se za chvilku vrátí s krabicí s velkou pizzou s extra feferonkama, hromadou oliv a nějakou šunkou a houbama, a k tomu navrch s krabičkou profiterolek plněných zmrzlinou+ Tadá. +položí mu to tam a zazubí se, kecne si tam k němu a kousek pizzy si rovnou vezme+ Tyjo, koukej, romanťárna jak prase. +ukáže mu, jak se slunce kloní k západu nad mořem+ Teď máš udělat ten tríček s Metaxou. +zahuhlá s plnou pusou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 00:38

+její vyškytnutí zajistí, že znovu vyprskne smíchem, ale docela mu to jde+ Tak běž, kočko. Určitě ti budou rozumět. +hoví si tam na dece, jak odejde a pak se na ni zazubí. Sedne si a vezme od ní krabici+ Páni! Tak ta je delikátní. +vezme si kus pizzy a narve si jí kus do pusy+ Cho-ze? +koukne na ji+ Aha. +přikývne a spolkne to+ Pravda, hned se do toho dám. +přikyvuje a vezme si flašku metaxy+ Tak koukej na to, drahá lejdy. +dá flašku tak, aby bylo slunce na vršku a žačne broukat nějakou melodii, pak vrškem pootočí a slunce se skutečně o kousek zvedne. I když ve skutečnosti on trochu posunul tu flašku pod něj+ Ta dááá. +je na svůj kousek fakt hrdej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 01:04

Já vím, mám dobrej vkus. +zazubí se na něj významně a cpe se pizzou+ Koukám, koukám. +přikyvuje a nakloní se blíž k němu, aby to viděla z správnýho úhlu+ Týýjo! +vydechne užasle+ Ty jseš úplnej kouzelník. +zazubí se a dá mu pořádnou pusu, načež přesune pozornost zpátky k pizze a docpe do sebe pár dalších kousků, a když už nemůže feferonky ani vidět, vezme si kuličku se zmrzlinou a zakousne se do ní+ Studí! +vypískne ublíženě a s otevřenou pusou větrá+ Hele, jo, hele. +koukne na něj důelžitě, když to spolkne+ Dostaneš studenou pusu. +uculí se, nakloní se k němu a pomalu ho políbí, její jazyk je proti tomu jeho nejdřív pěkně vymrzlej, a tak ho líbá, dokud se ty teploty navyrovnaj, a pak ještě chvilku, vklouzne mu prsty do vlasů a jemně ho hladí zezadu na krku, a když se odlepí, poněkud zrychleně oddychuje+ Ehm. Já se musím jít zchladit. +zazubí se na něj a olízne si rty, vyskočí a doběhne k moři+ Hele jo, koukej! +zavolá na něj zdálky, a udělá tam na břehu krásnou stojku, načež samozřejmě přijde vlna, podtrhne jí ruce a ona krásně zahučí do přílivu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 01:44

Že jo. Se divím, že mě nevzali k vám do školy. +zazubí se na ni a cpe se taky pizzou, jako by byl tejden o hladu+ No nekecej. +směje se a otírá si pusu od rajčatový omáčky+ Ona ta zmezlina studí. +uculí se a obejme ji kolem ramen. Zvedavě proplete jazyk s jejím, jak studí, tak se trochu oklepe, ale tostkne se k ní, drží ji za pas a palci hladí její kůži. Poněkud se do toho polibku vloží, když cítí její ruku na krku+ Co? Kam jdeš? Nechoď nikam! +zavolá za ní a trochu zoufale kouká kam jde, ale když mu ukazuje stojku, tak nad ní jen zavrtí hlavou a letí za ní do vody+ To náhodou umím taky! +kasá se a hned taky jednu udělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 02:09

Hele, mě taky ne. +zazubí se+ Víš že jsem nikdy nechodila do školy? Ani den! +uculí se na něj+ No ale děsně. +fňukne podvedeně, válí se tam ve vlnách a když se konečně postaví, je zas celá mokrá, ale aspoň už není všude od písku, docachtá se k němu a zazubí se na něj+ No ta byla ovšem výstavní. +přikývne vážně a pohladí ho po rameni pořád horkým od sluníčka, a jak tak na něj kouká, je jí jasný, že zchladit se moc nepomohlo, přitiskne se k němu a omotá mu paže kolem pasu, a nakloní se pro další polibek, trochu naléhavější a hlubší, a zuby ho jemně zatahá za spodní ret+ Nechceš se už vrátit? +koukne na něj poněkud prosebně+ Já tě chci. +zašeptá mu do kůže, když zlehka sjede rty na jeho krk, jen tak lehounce tam přejede, aby ho moc nedráždila a nedopadlo to hnedka tam na mělčině+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 02:14

+nakonec i on skončí ve vodě a dostane ze sebe všechen písek. Sleduje ji z moře v záři zapadajícího slunce, hlavu má už docela čistou a přijde mu, že nikdy nebyla krásnější. Nakonec vstane a chytne ji za pas, políbí ji, chvíli si hraje s jejím spodním rtem, než přikývne+ Měli by jsme se vrátit. Dneska v noci máme rande v Paříži a to rozhodně něchci prošvohnout. +přikývne než ji k sobě přitáhne a ještě políbí+ Asi se trochu zdržíme. +zašeptá jí do rtů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 02:34

+opilost taky zajedla pizzou, takže už se cítí jen mírně povznesená THC, a tiše mu vydechne do rtů, když ji políbí+ Já si vedle tebe občas připadám jak nadržená šestnáctka. +uculí se a pomalu mu přejíždí prsty po zádech+ A někdy mám pocit, že jestli se mě okamžitě nedotkneš, tak prostě zešílím. +sklouzne mu nosem po křivce krku+ Vydržíme to do Paříže? +koukne na něj a radši z něj sundá ruce+ Ale bude to teda fakt těžký. +uculí se jedním koutkem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner