od Victoria » 28 dub 2013 01:04
Já vím, mám dobrej vkus. +zazubí se na něj významně a cpe se pizzou+ Koukám, koukám. +přikyvuje a nakloní se blíž k němu, aby to viděla z správnýho úhlu+ Týýjo! +vydechne užasle+ Ty jseš úplnej kouzelník. +zazubí se a dá mu pořádnou pusu, načež přesune pozornost zpátky k pizze a docpe do sebe pár dalších kousků, a když už nemůže feferonky ani vidět, vezme si kuličku se zmrzlinou a zakousne se do ní+ Studí! +vypískne ublíženě a s otevřenou pusou větrá+ Hele, jo, hele. +koukne na něj důelžitě, když to spolkne+ Dostaneš studenou pusu. +uculí se, nakloní se k němu a pomalu ho políbí, její jazyk je proti tomu jeho nejdřív pěkně vymrzlej, a tak ho líbá, dokud se ty teploty navyrovnaj, a pak ještě chvilku, vklouzne mu prsty do vlasů a jemně ho hladí zezadu na krku, a když se odlepí, poněkud zrychleně oddychuje+ Ehm. Já se musím jít zchladit. +zazubí se na něj a olízne si rty, vyskočí a doběhne k moři+ Hele jo, koukej! +zavolá na něj zdálky, a udělá tam na břehu krásnou stojku, načež samozřejmě přijde vlna, podtrhne jí ruce a ona krásně zahučí do přílivu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.