Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 02:41

Tak to se tě budu dotýkat co nejvíc, nestojím o to, aby mi tě odvezli někam do blázince. +uculí se na ni+ Budu pořád po ruce, neměj strach a řekni si, kdykoliv. +je na něm vidět, že se jí bude kdykoliv dotýkat a provádět i jiné věci s dotýkáním spojené+ Myslíš, že to vydržíme? +koukne na ni vážně+ Taková výzva jo? +zamyslí se a taky z ní teda sundá ruce+ No, zkusit by sme to snad mohli, ale budem muset bejt fakt rychlí. +zazubí se+ Protože už se nemůžu dočkat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 03:01

Já bych si nechala dát celu pro dva. +uculí se+ To se neboj, strach já teda nemám. +zasměje se+ Já bych řekla, že to hecnem, ale musíme bejt fakt bleskový. +koukne na něj vážně,honem mu ještě vtiskne pusu, a pak ho chytne za ruku+ V Evropě je tak o osm hodin víc, takže Eiffelovka už bude zavřená. +uculí se+ Tak pojď, ty můj cvoku, ať nevychladnem. +zazubí se a poklusem s ním doběhne k dece, sbalí ji tak rychle jako asi ještě nikdy,zaleze s ním za nějakej strom a přemístí je zpátky do hotelu+ Jdu do sprchy první. +zamluví si to honem+ A ne že tam za mnou vlezeš, víš jak by to dopadlo. +zasměje se, honem ze sebe smyje tu sůl a zbytky písku, a zatímco se sprchuje Byron, vysuší si vlasy, trošku se namaluje a vezme si nějaký krátký šaty, se spodním prádlem se ani neobtěžuje, stejně by akorát překáželo+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 12:37

Tak jo. +přikývne odhodlaně+ Jdeme na to. +nechá se přemístit a zatím co se sprchuje Vici, tak si zavolá na recepci a nechá si něco donýst, pak skočí do sprchy, rychle se umyje a utře se, napůl si usuší vlasy a už stojí v pozoru v pokoji+ Já jsem nachystanej! +hlásí se a jak ji vidí, tak se začne nemravně uculovat a pomalu se k ní blíží+ Už půjdem? Nebo se fakt neudržím, kočko. +obejme ji kolem pasu a sjede jí rukou na zadek+ Ty nemáš kalhotky. +vykulí na ni oči a ještě se jí pro jistotu koukne pod sukni+ Páni! +oči mu málem vylezou z důlků+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 12:56

Tak jo, tak jo! +zavolá z koupelny a ještě si předělá linku na jednom oku, trochu se navoní a dojde za ním+ Už půjdem. +zahýbe na něj významně obočím, ještě vezme cigarety a strčí mu je do zadní kapsy u kalhot, když sama žádný kapsy nemá, a pohladí ho přitom po zadku+ No... nemám. +přizná a děsně nevinně na něj zamrká+ Chceš snad zase nějaký do kapsy? +zasměje se+ Stejně bys mi je hned sundal. +mávne nad tím rukou, pěkně ho k sobě přitiskne+ Asi to bude trochu delší než normálně, přemisťujem se přes půl světa. +upozorní ho ještě a přemístí je, načež se objeví přímo na tý plošině nahoře na věži+ Páni. +vydechne s širokánským úsměvem a na chvilčku zapomene, proč tam vlastně přijeli, dojde k zábradlí a koukne na to svítící město+ Nadechni se. +uculí se na něj přes rameno+ Žádný jiný město takhle nevoní.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 13:31

Dobře, dobře. Ale mě se na tobě prádlo strašně líbí. Když ho pak můžu sundávat... +obejme ji+ Chlubit se s ním v hospodě. +zazubí se na ni strašlivě nevinně a nechá se přemístit. Když se objeví v Paříži, tak se docela zapotácí a musí se chytnout něčeho, aby nesletěl+ Uh, teda... Trochu delší... +potřese hlavou a když zas získá rovnováhu, tak přijde k ní a koukne na město+ Je to nádhera, máš pravdu. +přikývne a hluboce se nadechne+ Každý město má asi svou specifickou vůni. +pousměje se a poočku se na ni podívá. Natáhne k ní ruku a položí jí ji na bok, slouzne dolů a nenápadně pod sukni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 13:47

Budeš ho ze mě moct sundávat ještě mockrát, neboj. +zazubí se, a koukne po něm, jestli ho to přemístění moc nerozhodilo+ To jo, ale tohle je moje vůně. +usměje se a oči jí spokojeně svítí, načež jí jeho prsty připomenou, proč že tam vlastně jsou, otočí se obličejem k němu a usměje se+ Pojď ke mně. +natáhne k němu ruku, přitiskne se k němu a najde jeho rty, aby ho políbila, nejdřív něžně a pomalu, ale jak polibek prohlubuje, dostává se do něj naléhavost a vzrušení, přitiskne se k němu boky a prsty vklouzne pod lem trička, na teplou kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 13:59

Budu ho z tebe sundávat. +pousměje se a cítí jak se v něm znovu probouzí vzrušení, je to snadné, když je ona tak blízko, že cítí vůni jejích vlasů. Položí jí dlaně na boky a pomalu klouže dolů až k lemu sukně, kterou zase pomalu nadzvedává, aby dlaněmi vklouzl na její zadeček. Dech se mu zrychluje a Vici už může cítít důkaz jeho vzrušení, jak ji tlačí do stehna. Chytne ji kolem pasu, trochu zakloní a jazykem a rty se zaměří na její místo pod klíční kostí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 14:25

+taky cítí, jak se vrací vzrušení, co celej den odkládala, koluje jí žilama a neomylně směřuje do podbříšku, jeho rty z ní vyloudí první tichý sten, sklouzne dlaní po jeho břiše pod tričkem, a prsty vklouzne pod lem kalhot kam až dosáhne a pohladí ho v podbříšku, stiskne jeho mužství přes látku. chytne tričko za lem a stáhne ho z něj, a hned se přitiskne k holé kůži, na hrudi může cítit její bradavky přes šaty, a klínem se tiskne k tomu jeho. políbí ho na rty a dlaní mu zatlačí do hrudi, aby ho donutila couvnout, a aniž by přerušila polibek, dostrká ho k jednomu z opěrných pilířů, o který ho opře zády+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2013 15:36

+snaží se z ní stáhnout její šaty, nachvilku se do nich zamotá, ale pak je úspěšně sundá. Naprostá absence jejího spodního prádla mu na chvilku zastaví dech, když se vzpamatuje, chytne její ňadra, položí je k sobě a požitkářsky olízne mezeru mezi nimi, pak jednu bradavku a druhou hladí palcem. Rty jí přes krk sklouzne zase na ústa přitiskne se k ní a žádostivě zasténá. Trochu jí roztáhne nohy, aby ji mohl mezi nimi pohladit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2013 15:43

+chvilku to vypadá, že se asi na těch šatech uškrtí, ale pak se jí podaří z nich vymotat a musí se trochu uculit jeho výrazu, a dech se jí z jeho doteků zadrhne, prohrábne mu prsty vlasy a tiskne si jeho rty na hrudník, načež ho hluboce a dychtivě políbí a sjede prsty po jeho hrudníku, nehtem přitom přejede přes bradavku a pak už se věnuje zapínání jeho kalhot, což jí jeho prsty v jejím klíně dvakrát neusnadňujou, na chvilku se musí zastavit, zavřít oči a zasténat, tělo se jí už z jeho laskání slušně chvěje , a pak se jí konečně povede mu rozepnout kalhoty, stáhne je aspoň pod zadek, pohladí jeho erekci přes trenky a pak stáhne i ty, jen tak napůl, takže mu zůstanou viset u kolen, a vezme jeho mužství do ruky a začne ho hladit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner