Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Re: Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Příspěvekod Remus Lupin » 01 led 2014 12:54

Umím lovit s nožem...pracovat s nožem...*pokrčí rameny* na boje mám hůlku. Asi bych v případě nouze se nožem ohnal, ale jinak...*zavrtí hlavou* Tak Postrach...ten chlap nebyl normální člověk snad nikdy, ještě před tím vším*mávne rukou*...a taky je od tebe dvojnásobně starší...měl prostě delší čas trénovat. *mrkne na ni* Podívat? A nebudu tam...vadit?*zamyslí se* No týrat...abych ho pak nechtěl zaklít do netopýra...*zavrčí, ale cuká u toho koutky* Kdyby jen do klece...*zahrozí jim, ale to už se ti dva ženou k pelíškům a miskám a koukají, že misky pěkné ale jako...prázdné* ach jo...*vytáhne jim tam vánoční mlsky a nasype do těch nových misek* tak. lepší? *a zvěř spokojeně misky oblehne*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 01 led 2014 14:02

(tady jsou dárky pro zvěř)

pro Romuluse pelíšek - ale ve větším a automatické krmítko, když nebudou páníčkové doma

ObrázekObrázek

pro Niu domeček a vtipná miska

ObrázekObrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 01 led 2014 14:03

V boji s hůlkou jsi opravdu jeden z nejlepších, to je svatá pravda +přikývne uznale+ Já ale vzhledem k tomu, že se mezi templáři a asasíny pohybuji v mudlovském světě, nezbývá mi, než se naučit bojovat jejich zbraněmi. I když s hůlkou by to bylo mnohem jednodušší +uculí se+ Ano, já vím...Postrach je absolutní jednička v bojových uměních. Nikdy nebudu umět to, co on. Ale jsem mu nesmírně vděčná, že mi předává své zkušenosti. Proč by jsi tam vadil? +nechápe+ No to je docela možné, že ho budeš chtít přeměnit v něco méně nebezpečného, třeba komára, vzhledem k tomu, že mi sliboval, že na příští hodině mě nebude vůbec šetřit +rozesměje se pobaveně a pak už jen uskočí, aby jí zase nepodrazili nohy, jak tam vtrhne zvěř+ Teď snad bude od nich chvíli klid...+přitulí se k Remusovi a obejme ho kolem pasu+ Co kdybychom tedy začali s těmi novými vánočními tradicemi?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 01 led 2014 21:39

(jehé, ta miska je dobrá:D)

Bývávalo...trochu jsem zlenivěl...aby se mi to nestalo osudným...* :cry: * to pak ano...*přikývne na ty mudly* no...jako abych nenarušil studijní hodinu nebo tak něco...jinak jsem docela zvědavý...nebude šetřit? No potěš...tak to tam budu muset jít...*zatváří se notně obranářsky* hm...proč ne...kde je to jehličí?*uculí se a vtiskne ji na rty polibek*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 01 led 2014 22:38

(ani nepřipomínej :( )

Nestraš. Jsi skvělý kouzelník +oponuje mu rozhodně+ Nenarušíš, neboj. Tedy pokud mezi nás nevlítneš, když mě Postrach nebude šetřit. To by mohl považovat za hrubé narušování výuky +uchechtne se a pak mu něžně oplatí jeho polibek+ Děkuji za skvělou večeři, úžasné dárečky a nádherný večer. Byly to krásné společné Vánoce. A teď půjdeme vyzkoušet tu novou červenou košilku +uculí se nevinně a pak se sehne a vezme mezi prsty jedno jehličí+ Nebylo řečeno, kolik toho je na ty hrátky na jehličí potřeba +zasměje se, sbalí dárečky a přesune se s Remusem do druhého patra+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 02 led 2014 10:45

No právě...a fakt nechci vidět, co by se dělo pak. Budu se držet.Radši*dodá*hm...nemáš za co děkovat...já jsem prostě rád, že jsme spolu...a že budeme spolu i dál...*usměje se* no, když ti stačí jen jedna jehlička...nejsem proti..*zasměje se, na nic nečeká a přesunou se nahoru prubnou vánoční dárek a nastolit nové tradice:)*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » 10 zář 2014 16:08

*přemístí se se, rozhlídne, kupodivu chalupa drží* vida...nespadlo to mezitím....*zní ulehčeně* ty už nejez...*dloubne do draka na rameni, Nia zasyčí a vznese se, schválně ho trochu vezme za rameno, jak už je docela velká, tak se jí povede s ním trochu smýknout, škodolibě se po něm podívá a letí do zahrady. Romulus se snaží oběsit na vodítku, jak chce taky pustit:D*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 10 zář 2014 18:52

Je vidět, že sis svůj dům postavil na pevných základech +mrkne na něj a jen kroutí nevěřícně hlavou, jakou už má Nia sílu (jak je už vlastně velká?)+ Za chvíli tě přepere +směje se+ No jo, vždyť už jdu +okřikne pobaveně Romuluse, jak jí málem urve ruku, jak už chce běžet za Niou. Pustí ho a ten jako utržený z řetězu letí přes záhonky honit dráče+ Aspoň bude od nich chvíli klid +oddechne si a vejde dovnitř. Všude pootvírá okna, vyvětrá a zkontroluje, jestli je nenavštívil zloděj, nebo k nim omylem nezabloudil nějaký obyvatel lesa+ Když je tak hezky, co kdybychom tady zůstali přes noc a večer si udělali táborák? +jestli tedy mají nějaké zásoby v ledničce:D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 11 zář 2014 15:26

To je dobrý nápad, nemusíme aspoň nijak spěchat...*ozve se během úklidu a kontroly domu odněkud*a neboj, vzal jsem i nějaké věci z Francie, tak hlady neumřeme...*zatřese batohem, v kterém to zarachtá poněkud víc, což značí, že nekecá a zatímco Styx větrá vevnitř, on krouží venku okolo domu, nakonec vytáhne z kůlny vedle gril a začne lovit z batohu zásoby a dávat to na oheň, je toho skoro jako pro regiment. Nia občas pomáhá přiživovat oheň, někdy až moc, tak ji musí odhánět. Romulus sedí způsobně opodál ale číhá, co kdy spadne...*
Obrázek
Obrázek
Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 zář 2014 15:59

+jen co jí dorazila sovička, posháněla po baráku dary (a rozpůlila se :D) a přemístila se na místo činu. Kopodivu přistane správně, nesekne sebou ani do mechu, ani do kapradí a hned se zvědavě rozhlíží, protože tady ještě nebyla:D+ Přepadeníííí! Kdepak máme toho oslavence? +culí se a zamíří neomylně za Styx a Remusem+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member