Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Příspěvekod Remus Lupin » 13 pro 2012 15:23

Dům zvenku:
ObrázekObrázek
Schodiště
Obrázek

Pojďte dál a udělejte si pohodlí.
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Pokud mě nenajdete zde, tak zkuste Beast Comp. nebo nějaký hluboký les (tam pro Merlina nelezte o úplňku)
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Re: Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Příspěvekod Remus Lupin » 14 pro 2012 13:51

Zima ve Walesu
Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Vánoční výzdoba

Příspěvekod Remus Lupin » 14 pro 2012 14:58

Obrázek
Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » 30 pro 2012 14:30

Styx píše:+s chutí se napije piva a olizuje si fousky z pěny, kam až jazykem dosáhne a spokojeně odfukuje přecpáním+ Něco pěkného? +procitne okamžitě z příjemného polospánku a moc dlouho ji přemlouvat nemusí+ Tak jdeme. Třeba tam taky něco budeš mít +zvedne se ztěžka od stolu, chytne se Remuse a kulí se spolu ke stromečku+ A vy taky pojďte +řekne zvěři, válející se přežraně u krbu+

No jistě...jestli jsi tedy byla hodná...*mrkne na ni a jdou vedle do obýváku...zvěř se zíváním, ale přesunou se a odpadnou k druhému krbu* tak uvidíme, jestli jsme byli hodní...a...něco tam je...*mrkne pod stromeček* tak...dáreček pro tebe...*vtiskne Styx dárek v ozdobném papíře do ruk* krásné vánoce...*políbí ji a pak čeká, co na to poví*

(dárek viz galerka na portále:))

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 30 pro 2012 14:48

+s napětím ve tváři si rozbaluje balíček a pak vydechne úžasem nad tou broží s měsíčními kameny (hih, tak to tam objednával v tom butiku:D)+ To je ale nádherné... Já jsem asi opravdu musela být velice hodná +uculí se a políbí Remuse něžně na rty+ Děkuji. A co je tohle? +prohlíží si zvědavě amulet vlčka+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 30 pro 2012 20:26

(hih, přesně to...ještě že prodal Regovi tu chiméru - aspoň měl z čeho to koupit:D)

*kouká na ni bedlivě, pak se spokojeně usměje a opětuje polibek* to si piš, že byla...a když jsem ji viděl ve výkladu, tak jsem neodolal... tohle je něco, co by ti mělo udržet dlaky od těla...dvakrát si rozmyslí, než tě nějaký kousne.....takový repelent.*usměje se* Na mě to nepůsobí, nemusíš se bát, že bych utekl do vedlejší místnosti...mám výjimku.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 31 pro 2012 00:05

Merline, úplně jsem se lekla, že mi ten amulet bude držet od těla i tebe +zasměje se, ale pro jistotu amulet vyzkouší, jestli opravdu na něj nepůsobí. Obejme Remuse kolem krku a když jí neuteče, spokojeně ho políbí+ Díky za krásné dárečky, Vlčku, moc mě potěšily. A teď se podíváme, jestli jsi byl hodný i ty. A vida... byl +podá mu s úsměvem pár zabalených dárků a sleduje ho, jak si je rozbaluje, to má na tom nejradši+

(tady jsou všechny jeho dárky, co se mi nevešly do galerie :pii )

Spoiler: show
Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 31 pro 2012 12:22

To bych si na sebe ušil docela nehezkou past, ne?*zasměje se a vezme si dárečky * ale to jsem musel být extra hodný...*kouká, kolik toho je a rozbaluje* no paráda...*tváří se nadšeně* Myslím, že vizáž krakonoš už mi asi moc neprojde, co?*zachechtá se a obhlíží loveckou sadu* ovšem to se bude hodit...to budu muset nám přibalit na výpravu....cha, celý já...*odloží konvici, aby ji Romulus nerozbil na stůl, kam to hned jde kontrolovat Nia - sedne si před konvici a začne si s porcelánovým vlkem povídat - asi se jí líbí* dobře, tak konvici mi zabavili...*kroutí hlavou* hm...to abychom pak nějaké dobré vínko otevřeli...a vyvoláme pár duchů...*přitáhne si Styx a pořádně ji políbí* moc krásné dárky...děkuju, miláčku...*pohladí ji po zádech*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 31 pro 2012 14:16

+úplně září, jak si to tam Remus postupně vybaluje+ Samozřejmě, že jsi byl extra hodný, to mohu potvrdit +přivine se k němu, jak si ji přitáhne a chvíli si to v jeho náruči užívá+ Jsem ráda, že tě mám +políbí ho ještě zamilovaně a pak koukne na ty lenochy u krbu+ A co vy dva... byli jste hodní? +koukne tázavě na Remuse, jestli jo a začne tam rozbalovat krabici s psími hračkami, dračím pelíškem a spoustou pamlsků pro oba a kouká po očku po nich, jestli to ty roztomilé lemry vůbec zvedne ze země+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 01 led 2013 12:06

Ti dva? Nooo...noooo....ale jo, byli.*vyměkne nakonec, jak se na ně oba zvěřové koukají, jako by rozuměli* no vy se máte...takové rozmazlování...*kouká na pelíšek a dobroty a tak, co budou dělat...Romulus nezaváhá a jak vidí nějakou tu hračku, tak ju hned začne zkoušet, jestli to jde kousat a kolik vydrží, pak vidí dál ty dobroty ale zaujme ho dračí pelech, kam si mezitím vlezla Nia, natočí hlavu, sedne si před pelíšek a drbe čumákem do dračice, tak jenom blafne dým, roztáhne křídla, že její pelíšek a tváří se výhružně...* no to bude ještě sranda...ty máš svůj, Romulusi...*houkne na psa, at nechá dráče na pokoji*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Další

Zpět na Remus House