yohannčin byteček

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: yohannčin byteček

Příspěvekod yohannka » 12 lis 2014 10:12

+láách vona si chůdě odřela ruku o moje zuby!+ vypadniii! +řeže ju naoplátku nazouvákem hlava nehlava+ jo! kdybych měla ty debilní lodičky, tak tě s něma dávno propíchnu ty čůzo!+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 12 lis 2014 10:18

tak děvčata to by stačilo! +chytne beu, že ju zvedne a odtáhne od yohannky, no ta jak je v ráži tak ho nazouvákem po nohách taky párkrát sekne+
to teda nenechám! ste normální?! +snaží se Beu nějak zpacifikovat aby mu nevyškrábala oči+ deme! musíš k doktorovi! heey tam dole! co blbě čumíte, okamžitě mi poďte pomoct! +zařve na vojáky, protože jak chytl beu, tak se na ni chce yohannka vrhnout+ chyťte ji! +dva vojáci yohannku tak nějak držiou aby na beu neskočila a ta na ně ječí a cuká se jim+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 12 lis 2014 18:01

+no jo, chudinka! bude mít v ráně i kus jabka!+ Vypadnu až tě zabiju! Nadělám z tebe sekanou! +nějakým nadopatřením schytá i přes xicht, takže tam bude mít slušný jelito+ So eine beschissene Hure! +švihne po ní tu tenisku+
Já nejsem-žádný-děvče! +mlátí Kristiána jak na něho jenom dosáhne+ Pusť mě! Já nikam nejdu! A už vůbec ne s tebou! Seru na doktora! Já ji chci zabííít! +kope směrem k yohannce a snaží se k ní co nejvíc přiblížit+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 12 lis 2014 20:23

jenom si ju odtááhni! +řve na ně+ a nelezte mi na oči! nikdy! +hodí po nich ještě ten nazouvák, že to prosviští Kristiánovi těsně u ucha, tak ju vojáci líp zpacifikujou a táhnou ju do koupelny, že ji trocha schladí než ju odnesou k doktorovi+ zabite je! to je rozkaaaz! +kňučí jim tam+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 12 lis 2014 20:27

Beatrix! nezlob kurva! +sykne jak ho taky bije+ k doktorovi jdeme a jestli chceš nebo ne, na to se tě nikdo neptal! +chytne ju že nemůže hejbat rukama a zevrubně okukuje kde všude je raněná+ zabiješ ji jindy, teď budeš poslouchat!
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 12 lis 2014 20:54

Nezapomeň díky komu to tu ještě funguje! +řve na ni+ Bezemě bys byla na dlažbě! To sou mííí! lidi! všichni! a ty s něma všema spíš! měla bys mi za to platit! +kopne ještě do dveří, jak ju kolem nich kristián táhne, že tam zůstane čára z jejího podpatku+

Nech-mě-býýýt! +křičí a čím dál víc skučí a snaží se osvobodit+ Pusť měěě! +už jí po tvářích tečou kromě krve i slzy jako hrachy a ona tak trochu lapá po dechu, jak se cítí hrozně hnusně a ještě k tomu lapená v pasti+ Prosííím!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 12 lis 2014 21:17

ale jak funguje! lidi se sem bojí chodit a kvůli komu asi! +řve na ni přes dveře+ kráva blbá! no žejo! +dožaduje se souhlasu vojáků a ti jí ledujou prsty na ruce+ je to zlámaný co +nakrčí čelo páč ruku k práci docela potřebuje+

Kris: +zastaví se a opatrně ji pustí..nojo za dobrotu+ jsi v pořádku? +nakrčí čelo+ k tomu doktorovi vážně musíme.. takhle tě nemůžu nechat. Nebo.. mám ti zavolat Jerryho? +páč ví, že ho snese u sebe líp než Krise.. a taky ho má radši+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 12 lis 2014 21:48

+Vojáci yohannce rači všechno odkývou a konstatujou, že si asi rovnou může vzít vánoční dovolenou s tou rukou...+

B: Nikdo se sem nebojí chodit! Leda, že bys je otrávila! +se jako bojijou...ě

Jak ju Kris pustí, tak se na něho hrozně ukřivděně podívá a ustoupí od něho až narazí na zeď+ Nejsem! Je to tady hrozný! Všechno je tu hrozný! Ne! Já nikoho nepotřebuju! +málem vrazí do druhé zdi, co je nečekaně proti níc, jak stojí v rohu, ale ustojí to a de chodbou ke schodům. - nemá ho rači..+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 12 lis 2014 23:13

žádná dovolená! já chcu pracovat! +tak jí domlouvajou ať de s něma dolů za jejich doktorem+ žádný takový, ať přijde on sem. +mumlá si svoje a kontroluje si v zrcadle rozraženej ret+ tohle je taky pěkně nahovno. +nakonec jim nezbude nic jinýho než ho teda zavolat, ale tak zrovna tam nikoho nemá, tak se staví a trochu yohannku sešije a tak... a ta se zatím volnou packou drží křečovitě jednoho z vojáků aby ju tam nenechali samotnou+

Kris: ale no tak.. Beatrix..poď sem.. +obejme ji jednou rukou opatrně aby se necítila nějak chycená v pasti nebo tak něco a nechytala zas záchvat paniky, ale jenom aby jí pomohl a ona neslítla třeba+ zajedeme za Markusem, jo? +domlouvá jí+ ten se na tebe podívá a bude zase dobře.. brzo už odjedeme pryč.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 12 lis 2014 23:42

(a to jí tam tu ruku jako i sádruje?)
+...a pošle ju na sádrování na kliniku, protože potřebuje určitě i rentgen a tak podobně...+

B: Ne! +odskočí od něho, že sejme květináč a chvílu se hrabe na nohy+ Nesahej na mě! +natáhne před sebe ruku s výhružně vztyčeným ukazováčkem+ Já nechci! Teď ne! Já si tam dojedu sama!
Nebude dobře! Nechci ji tady! Chci ji vyhodit a vystěhovat!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek