Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Haldir » 05 zář 2016 18:21

to tedy opravdu dlouho ne! +směje se+ já si říkal, že můj nos nikdy nelže...moc krásně voníš.
Teda ty máš otázek.. většinou v posteli opravdu nespím, spíš na zemi, nebo na stromě. Přecejenom na cestách v lesích postele jen tak nerostou.
Co dělají? +usměje se tajemně+ ale to ti nemůžu říct +zašeptá jí do ouška+ to udržujeme v tajnosti +cukne mu koutek+ i když yohannka by ti řekla, že neděláme nic a celý dny hulíme trávu +ušklíbne se+ víš.. +přejede jí rukou zamyšleně přes záda+ nám už to prostě.. neklapalo, nějak jsme ty naše světy nemohli sloučit dohromady, názorově jsme se časem začli taky dost lišit a pak zjistíš, že jsi spokojenější, když tam ten druhej není.
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 05 zář 2016 22:03

To sme teda dva! +směje se tomu jejich čichu+ Jo? +potěšeně, že mu voní+ Mám ráda vůni meruněk...
Já vím, su zvědavá! +zamrká nevinně+ A nemáš strach, že spadneš? To musí být přece nepohodlný ležet na větvi...
Ale no tááák! Fakt by mě zajímalo, co je náplní vašich dní! Néé tak tomu nevěřím! A esi jo, tak si nechám zašpičatit uši a vetřu se k vám!
Mh? +sleduje ho a nakrčí čelo+ Jo..to...to chápu. Je to těžký pořád se někomu přizpůsobovat... Když sem říkala, že nám to s Kristiánem klape, tak sem taky trochu kecala...jako jo, vycházíme tak nějak...ale zrovna minulej týden sme se rozhádali a on odjel do Ameriky..má tam zrovna nějakej job...+ušklíbne se, že se mu to hodilo+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 06 zář 2016 19:57

meruňky voní hezky.. tak sladce +učuchává si ji spokojeně+
Příšerně zvědavá +usměje se tomu, ale má dobrou náladu, tak mu to kupodivu nevadí+ elfové ze stromů nepadají jako hrušky...je to o zvyku.
No.. je fakt, že tu a tam se konají různé oslavy. Svátky, oslavy bohů a tak.. a.. to je občas potřeba si zapálit vonnou..cigaretu +cukne mu koutek+ chtěla bys vzorek?
Vážně? tak to mě mrzí +zamračí se trochu a pohladí ji hřbetem ruky po tvářičce+ proč jste se pohádali?
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 08 zář 2016 09:28

Hlavně, abys mě nechtěl sněst! +směje se+
No jo...nemůžu být dokonalá! +ušklíbne se+ Škoda...vlastně by to byla docela zajímavá podívaná na padající elfy!
Kecáš! No jasně, že chci! Máte nějakej spešl matroš?
Protože je to debil! +prskne naštvaně, no pak se zatváří omluvně+ Promiň...prostě mě někdy štve. Nechápe mě. A já zřejmě nechápu jeho... +povzdychne si+ My máme takovej zvláštní vztah...nevydržíme spokojeně spolu, ale nemůžeme být ani bez sebe.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 08 zář 2016 19:08

ani ochutnat nemůžu? +odhrne jí vlasy z krku a zlehka jí ho okousne+
zajímavá podívaná jo? Něco jako.. přej si něco, padá elf? +zašklebí se+ nebo že bysme takhle opadávali na podzim? no.. někteří z nás by si to zasloužili, to je fakt!
No jasně, je to v podstatě něco jako ta vaše tráva, ale.. o moc lepší +usměje se spokojeně, jenom si na to vzpomene+
debil? +koukne na ni tázavě a poslouchá+ no.. nevím jestli je tohle zrovna ideální. Myslíš, že bys nenašla někoho abys na tady toho mohla zapomenout?
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 11 zář 2016 16:10

Nenene! +směje se, ale blaženě zamručí, jak ucítí jeho zuby na krku a tak trochu se mu nastavuje+ Ačkoliv...
Jo! To by se dalo i zpoplatnit! Ještě lepší? +zasvítijou jí oči+ To chci zkusit!
+zavrtí hlavou+ Ne...teda nevím...prostě...zatím sme to ani jeden nebyli schopní nijak vyřešit. On je...je prostě takovej jinej. A já jsem taky trochu atyp, takže je to s náma s každým nějak těžký a dohromady je to ještě složitější. +povzdychne si+ Ale to nechci řešit...a už vůbec ne tady a teď... ať si v té americe třeba trhne nohou! +ušklíbne se, že ona se má teď líp+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 17 zář 2016 19:28

no vidíš. +ušklíbne se a spokojeně jí krček okusuje. Přitom ji pohladí po bříšku+
mhm, o moc lepší. Jenom je pak trošku problém rozeznat realitu od halucinací +směje se tiše+
to zní složitě. Ale zní to i tak, že to nemá žádný vývoj do budoucna +udělá jí na krku trochu cucfleka+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 24 zář 2016 11:44

+Natiskne se na něho (má ještě ten ručník?) a přejede mu nechtama jen tak zlehka přes záda+ Dráždíš králíka bosou nohou...
Tak to musím zkusit určitě! Stejně je zajímavý, jak málo sme se mi dva kdy stýkali...auč! +sykne, ale přivře přitom spokojeně oči+ Tak to vypadá, že budu muset nosit šátek...+zatne mu nechty do zad+ Jo..to asi nemá...+vývoj+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 26 zář 2016 13:33

(jj má..a evidentně jde cítit, co má pod tím ručníkem, a co má vlastně bea? nějakou košilku?)
mmm... a copak mi ten králík udělá, hm? +ušklíbne se trochu a spokojeně jí dál krček okusuje, hezky místečko po místečku, až sjede na dekolt+
to je pravda, moc jsme se nevídali... a.. určitě to byla škoda! +přivře spokojeně oči, jak mu zatne nehty do zad+ No vidíš.. když něco nemá vývoj, tak to přece nemá cenu.
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 29 zář 2016 21:25

(asi nějaký negližééé)
Kousne tě do palce! +zasměje se a dál si spokojeně vrní a stehnem se mu nepřestává otírat o klín+ Hledáš tam něco? +vyprsí se+ to sem byla ještě nezkušená...a chudá...relativně...jako finančně myslím. +upřesní+ joo? a co myslíš, že by se stalo, kdybysme se vídali?
U nás je to naprosto specifická situace. Je to věc, co se nedá vyřešit od stolu. Možná se nedá vyřešit vůbec....
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek