Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Haldir » 31 říj 2016 17:43

já vím... ale můžeš mi říkat Haldire +zašeptá jí s úsměvem do ouška a pak jí ho něžně okousne. Přitom jí rukama moc příjemně ohlazuje tělíčko+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 01 lis 2016 22:16

+Musí se zasmát+ Copak, božské oslovení se ti nelíbí? +prohrábne mu rukou vlasy+ Co kdybych napustila vanu a dali bysme si společnou koupel, hm?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 02 lis 2016 12:03

ale tak.. když jinak nedáš, můžeš mi tak říkat +směje se+ to vůbec není špatný nápad +olíbne jí rtíky a pomůže jí vstát+ kdoví, kdy se mi zase takovýho komfortu dostane +přecejenom vany s teplou vodou v lese nerostou na stromech+ co máš dneska v plánu? +pohladí ji po zadečku+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 06 lis 2016 12:38

Moc se mi na tobě líbí ta tvoje skromnost...+uculuje se+ To se normálně koupeš v...řece? +nakrčí trochu čelo+ Dá se ještě najít čistá řeka? +zauvažuje o Haldirově hygieně... Dojde do koupelny, nechá napouštět vanu a nalije tam nějaký serepetičky, takže je hned hromada pěny a krásně to voní a rovnou tam i vklouzne+ Poď zamnouuu! Dneska? No...měla sem jít nakupovat vánoční výzdobu... Ty máš nějaký plány?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 09 lis 2016 17:14

jistě skromnost je moje druhé.. vlastně třetí jméno +usměje se sebevědomě a sleduje ji co všechno háže do vany+ v řece, v jezírku.. u nás jsou náhodou jezírka čistější než tady ta voda z vodovodu... +a hlavně! elfové jsou samočistící a furt voní lesem :) + ono vana nestojí za každým stromem.. bohužel +pokývá hlavou+ vždyť tě tam ani nenajdu! +směje se jak bea zmizí v pěně a vklouzne tam za ní+ mhmmm ale ta horká voda má něco do sebe +najde ji a stáhne si ji hezky k sobě+ ať mi neuplaveš. Měl jsem jít stopovat pár skřetů.. ale to vždycky může počkat +ušklíbne se+ a vánoční výzdoba taky +okousne jí ouško+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 12 lis 2016 13:54

Tak nějak tuším, že obdobně skromných jmen budeš mít povíc! +směje se+ V jezírku? +nakrčí nos+ No to je asi fakt...ale tady jezírka dost často zahnívají...jezera ne, ale jezírka jo. +jako ty malý zahradní - já chcu být taky samočistící! :D + Ale to byste si měli zavézt...vana je praktická věc...
To bych řekla...+přitulí se k němu a příjemně ho tak jako ohlazuje-omývá+ Skřetů? +pozdvihne obočí+ Oni ještě sou? A c os nima děláte?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 13 lis 2016 22:35

no.. pravdou je, že to co je u nás se nedá s vašimi lesy a jezery moc srovnávat +pokývá hlavou, že tam je to prostě hezčí a lepší a čístší+ dobře, já to na radě elfů přednesu +cukne mu koutek a příjemně jí v té vodě ohlazuje , že musí mít pocit, že má snad čtyři ruce+
jsou.. u nás jsou +dá jí pusu na spánek+ no.. rozhodně je nepřevychováváme.. spíš s nima děláme krátký proces +přejede jí prstem přes krk+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 17 lis 2016 15:46

To máte jediný štěstí! Zkus to, uvidíš jak pochodíš! +směje se a zároveň spokojeně mrouká+ Tohle je ták příjemný! Mmmh...+nakrčí nespokojeně nosík+ A to se s nima nedá udělat něco jinýho? Aaa...nemůžou se dostat sem, že ne? +koukne na něho, že vlastně ani neví, jak se Haldir dostává tam a zpátky :D +
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 19 lis 2016 13:52

no, pochodím.. asi je bude moc zajímat, kde jsem na takový nápad přišel! +zasměje se a hezky jí tak omývá hrudníček a pak rukama pomalu sjede na její bříško a podbřišek+ jinýho? +pozvedne obočí+ například? pochybuju, že by byla jiná možnost. Ne, nemůžou.. +zamračí se trochu, že asi teoretikcy by to bylo možný, ale těžko..a o tom jak cestuje jsem taky přemýšlela! :) možná nějakým spešl portálem, který vidí jenom elfové a jenom oni ho můžou vytvořit+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 20 lis 2016 00:49

Obrázek
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek