yohannčin byteček

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: yohannčin byteček

Příspěvekod Beatrix » 17 úno 2013 13:48

+zadívá se na prázdný dno+ Máš malej džbán. +vyhodnotí příčinu a pokýve hlavou, že by s tím yohannka měla něco udělat+

Však se stav! Kamery jedou furt! No taky neříkám, že to v Itálii není děsivý, když su tam sama, ale to tam mám zase havěť a stejně venku furt někdo hlídá, kdyby něco. No vidíš! Vždycky je kam ho šoupnout! Nebo ho pošlet na nákup s dlouhým seznamem a vrátí se ti za měsíc! Trochu..to vidím!

Ale to jo! Mně nevadijou mafiánský děti, ale s těma mým obchodníma mafiánama se moc osobně neznám, tak by to bylo asi i trochu divný, ale třeba časem...proč ne. Hlavně teď chci aby si vytvořial vazby. Děti těchhle lidí sem do školy fakt nechodijou.
Jen aby ten kolektiv nebyl horší než nekolektiv. +zakoulí očima+ Děcka umijou být zlý!

To už je dáávno! +poplácá ju se smíchem po rameni a dolije jim+ Kdybych byla malá teď, chtěla bych okamžitě všechny výdobytky techniky! Je to skvělý!
Jo...československoněmecky! +zašklebí se+ A ona už moc dobře pozná, co zrovna chci! Jenom děláá, že nerozumí, když se jí to hodí! Taky si myslím, že v tomhle prostředí jí to pude lehko. Pak si k tomu přibere za rok angličtinu a jednou nám za to třeba poděkuje.

Mh...myslíš, že je spolehlivej? +podívá se na ni zamyšleně+ Jako fakt-fakt spolehlivej? Že to co teď dělá myslí vážně a mohla bych mu vážně svěřit svůj život? +zkoumavě yohannku rentgenuje, páč přece jen nemůže vědět, jestli ju Engel nechce zase vojebat+

To je hezký! Zabydlovací set! +usmívá se+ To už tu bude čtyřiadvacet hodin denně! +postraší ju trochu se smíchem+ No..nechcu nějak to..ale ty mu klíče ani dávat nemusíš - on se všude dostane i bez nich. Ale pokud bys to chtěla udělat jako gesto, tak na tim nevidím nic divnýho. Stejně tu je furt a stejně spolu bydlíte - a stejně může kdykoliv odemknout co chce. Jemu by ses líbila ty s mašlou přes prsa! +připije jí+ Na nákupy? No to bysme mohly!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 17 úno 2013 16:04

pravda, musím si koupit velkej! ale ten zas neunesu.. takže sluhu, co nám bude dolívat!

že bych donesla popcorn? +uculí se+ tak jo, třeba někdy až pude plavat! Hele ten nákup s dlouhým seznamem není špatnej nápad! +začne se smát a úplně to vidí jak mu dá kilometrovej seznam s věcma, co nejdou sehnat+

mm.. je fakt, že děcka umijou být zlý, alee.. otázka jestli třeba ona nebude ta zlá a nebude je šikanovat! Ale to snad néé
no jasně, já bych to taky jako malá chtěla.. ale pak když bych už všechno měla, po čem bych pak toužila... mmm a s autíčkama si nehraje? +vzpomene si na sebe v jejím věku+ radši panenky jo?

Marek? já myslím že určitě. Navíc když je to tak propletený že jsem tvoje kamarádka. Třebaaa když ti měl uříznout hlavu, tak to taky neudělal.
Vidíš, já ani nevím jstli tu má svůj pokoj, jak je furt u mě.. ale snad jo! Klíč dostane až časem.. spíš k mýmu baráčku než sem +mávne rukou+ s mašlou přes prsa, to jooo to dycky plánuju a pak na to zapomenu, nezkoušelas to někdy? to musí být taková.. ta velká mašla. mmm ale musím si koupit nějaký oblečení, nějak mi dochází nebo co. A k Mgale se chci zastavit!
(lach bysme se mohly přehnoupnout do doby - a tak cos dostala k valenýnu?)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 18 úno 2013 00:30

(lach, o tom sem taky přemýšlela, že se rovnou zeptám co ste dělali na valentýna!)

hezkýho sluhu! svalnatýho...v pěkných trenýrkáách! +chichotá se puberťácky+

ale sýrovej, nebo máslovej! slanej je o ničem. já si myslím, že by pro tebe sehnal naprosto cokoliv a kdekoliv!

že by tyranizovala ostatní? +začne se tomu culit+ né, ona je sice taková..od rány, ale zase není zlá vyloženě, že by lidem chtěla ubližovat. doufám teda. No po čem, po čem - furt je něco novýho! Nový typy mobilů, nový hry, nový parfémy...+mávne rukou, že je toho tuna+ Ale jo, hraje si i s autíčkama. Ona si hraje se vším co jí padne pod ruku. Nejvíc času tráví s havěťou teda asi - ale žádný živý dárky! +pohrozí+ Jednou jí dám možná rybičky, zvěře už doma máme dost.

Moje kamarádka..+ušklíbne se tomu lehce+ No doví proč to neudělal, víš...třeba věděl, že by vás Kristián mohl oddělat vzápětí oba dva. +pokrčí ramenama+

Nemá, bydlí jenom u tebe. +přispěchá hned s odpovědí+ Teda možná spíš ve svým autě, jestli u tebe není nastěhovanej...
Myslím, že ne, ale tu mašlu bych si musela pořídit hodně širokou! +směje se+ Viděla sem to někde na netu, tak po tom mrkni. Jo taky bych si ráda něco nakoupila, poslední dobou nebyl vůbec čas vymetat butiky. K Mgale? Nějakej oblíbenej sortiment?

A jakej byl vůbec valentýn? :D Představ si to, že my nakonec byli taky ve vídni a strávili sme naprosto dokonalej večer na pokoju.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 18 úno 2013 14:55

tak si zavoláme nějakýho vojááka ne? +směje se+ Kris ani Engel tu nejsou, tak co!
slanej popcorn není popcorn +zavrtí hlavou+ to je bída, takže se bát nemusíš. Obědnávám na bar jenom tyhle

no jasně, ale to už není ono, když stačí jenom ukázat a mám to.. tomu chybí takový to, jak se těšííš že to dostaneš na vánoce nebo na narozky, chápeš

nocoo copak jako nejsu? +odfrkne si+ noo už tu pár věcí má nastěhovaných... to je nenápadně po kouskách a zachvílu abych rozšiřovala byt!
mhmmmm dochází mi Grünnblitz.. a pak bych chtěla mrknout co má novýho, už jsem u ní nebyla ani nepamatuju. a pak si udělám páárty!

jako ve vídni na pokoju u tebe? +kouká+ a.. říkáš dokonalej? tak šup! detaily! +vyzvídá+ Dal ti aspoň kytku?
nooo já dostala dokonalej dárek! ale.. to ty vlastně asi víš +odběhne vedle a přiběhne s rozespalým tygřetem v náručí+ dívej! to je pusinka co +a tygr až rozespale, tak vystrašeně trocha kouká co tooo+ au.. drápky nepoužíváme beruško +sedne si s ním na sedačku+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 18 úno 2013 21:18

Že by? +odloží číčata, otevře okno a vykloní se, že málem přepadne ven+ Halooo, chlapci! Kdo nám dojde nalívat pití? Dááááme vám i dort!

Však nestačí jenom ukázat! Bez mobilů a počítačů to dnes ale vážně nejde. De - chodit do knihovny a nedovolat se vlastnímu dítěti když se někde zapomene, ale kdo by to riskoval. Svět je jinej...a my sme bohatý! +připije jí+

Rozšiřovala byt! +směje se tomu+ Dyť tu máš místa na tři spolubydlící!
Mají teď dojít nový dodávky, tak myslím, že se bude na co těšit! Taky chcu ochutnat.

No byli sme v takovým krásným hotelu Sacher, al ena našem pokoju. +přikývne+ Nooo..+culí se+ pořádně sme si to užili...i když já se ho nenabažím asi nikdy! Dal mi růže, a parfém, a prádlo aaaa +nastaví jí ruku+ tohle!
To vííím, +culí se na tygříka+ jakpak se to naše koťátko má? +pohladí ho opatrně pomalu po tlapce+ Takže udělal radost?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 18 úno 2013 23:19

+a vojáci kouknou kdo to a když vidí beu, tak se ještě víc narovnajou, že je třeba zkouší a hlídajou o sto šest+

bohatý +napije se+ no právě.. někdy mě to až nebaví!
tsss náhodou nemám, jenom megaobyvák, ložnic, kuchň.. to je málo pro dva lidi! +směje se+
No to jooo, ještě tam prodávala ten Schnee.. nebo jak se to.. žejo! A i zásoba pentilek mi dochází! hrůza!

Sachr.. uhm.. myslíš.. +natáhne se a vytáhne ze stolku letáček hotelu+ tenhle Sachr?
mm parfémek a růže.. a... no nééé! tak to je síla! +kouká na prstýnek+ Teda ten je krásnej! To musel vybírat aspoň měsíc.. znáš ty chlapy jak v tomhle nemají vkus...+uculí se+ fakt krásnej. A.. tak už ste se nějak rozhoupali a plánujete datum třebaa?

no má se jak prase v žitě.. i když je ještě furt na mlíčku. A furt se bojí, tak ho zatím zvykám na koťata než ho vemu dom +a tygřík natáhne hlavičku a oňufne si Beu+ má děsně velký paceny, co.. a je plyšoveeej. No a jak se bojí, tak je takovej tulivej a já hloupá jsem si ho na noc párkrát vzala do postele aby neplakal. Tak se bojím, že už ho od tama neodstanu! Víš že plače jak tvoje Winnie?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 19 úno 2013 02:31

Oni sem nechcou jíít! +postěžuje si yohannce a trochu tam z vokna vlaje+

Nebaví? Boha! Jestli máš moc...+směje se a jakože se natahuje po té obálce co jí dala+
Tak mu udělej koutek v obýváku, nebo si ještě přistav. Tady když probouráš dveře, vyklidíme to posezení co tam je a máš o velkej pokoj víc.

Weisse Schnee! Pentilky..kde bysme bez nich byly!

Jo! +přikyvuej a prohlíží si leták+ To je přesně on! Krásnej, žejo? Tam chcete jet taky?
Kristián vkus má! Má přece hummera! Né, na to je ještě času dost...+usmívá se přiblble+ ale...je to pěkný...ještě tead musím hodně věcí dořešit...ale je to vážně pěkný.

Už bez sedativ? +pohladí tygříka jak si ju čenichá a uzme si zase koťata+ Má krásný tlapinyy! Ha-haaa! +směje se jí lehce škodolibě+ Oni umijou totiž plakat všichni! Když začne Winnie a mají pocit, že jakože jim se málo věnuju, i ten ježek kníká! Sou neuvěřitelní! Ale nejhorší je furt Winnie...nastěstí ju aupairka a Zuzka dost vymazlijou, takže mám i voraz. I tak díky bohu za megapostele, páč bych nakonec já spala na zemi... Kdybys chtěla pohlídat - moje chůva je skvělá! Zuzke rači tygra moc nedávej...+aby mně ju nesežral!+ zatím...než se trochu aklimatizuje...ona i on. +upřesní+ A byli ste v tom divadle teda nakonec?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 19 úno 2013 14:35

Dobře jim tak! za trest jim... neuděláme striptýýýýz! +směje se+ heey, spadneš! +de ju zachraňovat, ale vykloní se taky z okna a mává vojákům+ ahoooj kluci!

nenene, si to pěkně nechám a uložím na horší časy!
noo nebo si rovnou přistavím celý patro! +směje se+ a zachvílu tu z toho budeme mít panelák

no kde kde.. u markuse na psychině.. i když.. tam je taky dobře, žejo.. a lidi ti nosí mandarinky a čokoládu!

noo víš.. +nalistuje v letáku pokoj+ tak tady sme byli my +uculí se+
no prstýnek je pěknej! tak plánuj! a běda jak mě nepozveš na svatbu! Jinak samozřejmě se víšm ohledně toho pomůžu jestli budeš chtít. mmm já bych asi měla přestat nosit tady ten zásnubní co +koukne na ten kus upilované trubky na prstě+

joo bez sedativ +a tygřík bei olízne prstík ještě+ ale fakt je to posera dívej +postaví ho tam na sedačku a tygřík se chvílu rozkoukává, pak po tom měkým vtipně dotlape až ke kraju, kde se opře o područku a sleduje tu výýýšku, načež zaplače a rychle dohopsá zpátky k yohannce kde se svalí na bok jakože je konečně v bezpečí+ no vidiš to.. +odrbává mu bříško a ňahňá ho+ trdlo malý.. tygra né? počkej až jí ukážu někdy charona, bude se chtít na něm vozit! úplně to vidím +směje se+ néé ježci neplačou! to snad už néé +směje se+

v divadle? mmmm +začne se culit+ no.. byli.. někteří z nás poprvé a naposled
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 19 úno 2013 22:04

+to mají vojáci asi i výhled a zírají+ Jak my jim! Oni nám za trest udělají! Dva chcu tady natotata a esi nééé...pošlu vás na Aljašku!

nájednou! dyť to je nuda, né? +směje se+
Paneláááčik! A natočíme o tom seriál!

Tam je dobře jen když tě moc nehlídají! +nakrčí ret+ A to zase jooo...návštěvy tam sou fajn.

Vy? +zírá trochu+ ale to...mh...to je pokoj číslo..vy ste bydleli hned vedle nás!!! +zírá na ni+ Tys to věděla?
že tys mě pozvala, žeeee....+ušklíbne se+ Já myslím, že tomu dáme tak nějak..volnej průběh..znáš nás dva... +přikývne, že děkuje+ Asi budu potřebovat trochu pomoct.
Od Davida? +koukne+ No..to záleží na tobě...teda pokud to Engel neví...to bys ho asi nosit přestat měla.

Jééé on se bojí! +směje se+ Chudáček maličkej, ten se od tebe nehne! Noo na tygry je ještě...neotrkaná. Je zvyklá, že kitty a winnie může strčit ruku do krku, charon by jí za to asi nepoděkoval...
noo ježci neplakali...ale všechna ta havěť se hrozně rychle učí! a pak to začne tak plačtivě popískávat a dělat smutný oči...a tobě nezbyde než si je všechny vzít do postele!

mh? proč naposled? +nechápavě kouká+ dyť ste šli na komedii, ne?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 20 úno 2013 07:34

+směje se+ poooď ještě se nachladíme a kdo nás pak bude léčit, nooo?

nuda jako.. ukládat si peníze na horší časy? ani nééé! nikdy nevíš! +pokývá hlavou+

musíme ti vybrat šaty! +nadšeně+ chceš bílý, nebo barevný? aaa budou se píct dorty! +mlsně+

heey vedle nás! tak to je síla! +směje se+ to jsem neměla tušení! počkej až to řeknu markovi! Ale pokoje krásný, žee. Tam chci jet znovu. Nejlepší hotel, kde jsem kdy s kým byla!

nojoo.. neví předpokládám, že by jinak mi ten prst ufikl. Ale tak já ten prstýnek mám ráda a jinej nemám

nojo bojí a furt spinká, že +a tygřík se spokojeně nechá mazlit+ neboj zvyknem ju i na tygry.. když jim nebude strkat ruky do tlamy.. to nedoporučuju, nooo. Mhm.. takže mít spešl postel pro havě´t.. to bude mít marek radost!

komedii? ahá.. no.. mm.. jako jo, byla to komedie, když sme od tama zdrhali, tojo!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek