yohannčin byteček

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: yohannčin byteček

Příspěvekod Engel » 15 bře 2014 18:07

jo, lepší...+pousměje se na ni mile a pohladí ju po rameni+ tak..čaj ti uvařím, do kuchyně ti zajdu..co bys ráda? jooo? +směje se+ no to nevím, jestli by prošlo jako důvod k absenci v práci...ještě by sem poslala toho blbečka z Centra a to bych rači oželel...+markuse+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 16 bře 2014 11:48

nooo čajíček bylinkovej a nahřátej loupáček.. nebo vánočku s máslem a marmeládou! +vymýšlí si+ náhodou.. by to projít mohlo! Tak tam napíšu že markus mě neuzdraví, ale ty jo.. a jestli chce mít zdravou barmanku, tak tě musí na pár dní obětovat.. pro mě. +uculuje se a ohlazuje mu prstíkem xichtík+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 16 bře 2014 15:09

Nahřátej loupáček? To se dělá? +diví se+ No máš to mít! Jo tak jestli na to ti skočí....+dá jí pusinku+ Aby mě neobětovala definitivně! Tak vydrž...+dá jí pusu na čelo a odběhne, zachvílu je zpátky s tácem toho co si nadiktovala a ještě nějakým ovocem, džusem a tak+ Ták prosím madam, přeji dobrou chuť!
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 17 bře 2014 00:06

to bylo jídlo mýho dětstvíí +směje se+ jasně že na to skočí.. musím. držíím...
+a jak se vrátí tak zaňufá+ loupáček! no to voníí! Seš nejlepší! +dá mu za to pusinku a pustí se do jídla+ tak co bys rád ochutnal?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 18 bře 2014 16:54

No loupák jo, ale nahřátej sem ho snad nikdy nejedl. Ani s čajem. Loupák jedině s kakaem.
To víš, pro mou kočičku jen to nejlepší. +líbne ju na spánek a taky si něco vezme+ Já si dám tadyten grahamovej rohlík obloženej...zrovna dělali svačiny pro hosty, tak sem se přiživil..+zakousne se+
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 18 bře 2014 19:00

no to ale musíš ochutnaat.. on je úplně křupavej! +ulamuje si kousky+ kakao jsem měla ráno.. musí být zas změna,víš +mufne mu rameno+ asi budu nemocná.. tak měsíc.. +pokývá hlavou+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 19 bře 2014 18:49

Ukaž? +ukousne jí kousek+ No...jak nahřátej loupáček. +ušklíbne se, že to de+ No to néé, to by se mi té práce nahromadilo tolik, že bys mi pak musela pomáhat, a obávám se, že to by nepřežil ani jeden z nás!
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 20 bře 2014 18:03

tsche, jako nuda jo? +směje se a spokojeně papká+ že by ti aristokrati snídali něco lepšíího? +rýpne si se smíchem a okousne mu krk+ náhodou to zvládnu.. hlavně si vzít kladivo na zuby... a hodně benzínu! +pokývá hlavou poučeně+ jo a zapalovač, noo
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 21 bře 2014 12:05

No nááhodou...+cpe se bagetou+ Stěžovat si nemůžu! +ušklíbne se+ Vidím, že začínáš mít praxi! Zapalovač mám, kotě. +olíbne jí tvářičku+ Co kdybysme si o víkendu někam vyrazili hm? Nechtěla bys někam?
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 22 bře 2014 12:39

a kdybych si tě vzala tak bych byla paní aristokratová? jistěěě.. vyrazili? jako na lov? +směje se+ takže monterky a kladivo sebou. +olíbne mu rameno a krk+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek