Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Kuchyň

Příspěvekod Abruzzi » 24 zář 2013 02:20

Jo...no...+potáhne si a vyfoukne kouř+ Asi má pravdu...+zopakuje jak to ona řekla+ To je věc náhledu. To tvý štěně je mladý, plný ideálů a hlavně dojmu, že je středobodem vesmíru. +s úsměvem zakroutí hlavou+ Když sem byl v jeho letech...se Sylvií sme přísahali, že nikdy nebudeme mít děti. - Přece je nepřivedeme do tohohle světa! ... Kdepak...no vypadá to, že seš pod pantoflem, baby. A to náhradní řešení má být....?
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » 24 zář 2013 02:23

To není pravda! Teda...to co říkáš. Má pravdu v tom, že by to pro nás taky nebylo extra jednoduchý...a ani pro ně...a na Mýtince je nebezpečno...a já nejsem matka pluku. Tohle není co sem mu slíbila. Teda..neslíbila sem mu nic, ale ani sem o ničem jako je tohle nikdy neuvažovala.
Jo...ale nevydrželi ste to a Bianca s Oliverem sou úžasní! +usmívá se+ O prázdninách to bylo hezký. I na pouti a tak...mají tě fakt rádi. - I když seš na ně tak tvrdej!
Náhradní řešení má být někdo, kdo je pohlídá místo nás...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » 24 zář 2013 02:26

Pro koho co jednoduchý je. +mávne rukou a oklepe cigaretu z balkonu+ Na Mýtince? +zaxichtí se+ Dá se říct, že neznám bezpečnější místo široko daleko...a nejde jen o vás. Kolik lidí denně někdo "omylem" zastřelí, přejede...vzpamatuj se. Buď to vezmeš, nebo dáš ruky pryč. Zodpovědnost je svině, ale je to daň za štěstí. Bea míní, život mění...+zadeklamuje jak pohádkovej dědeček+
Sou rozmazlení! +směje se+ Jo..hezký to bylo, jsem rád, žes mi zavolala....jako předtím...i teď...víš, že kdykoliv...
A ten někdo...mám být já?
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » 24 zář 2013 02:29

Ale míra pravděpodobnosti tady... Jenže se nerozhoduju jen sama za sebe. Musím se ptát Kristiána a musím se ptát Žanie. A ne vždycky se shodneme. Už tak udělali všechno v můj prospěch. Zníš jak Amon, nechodíte spolu na čaj a rakvičku?
Nejsou! Měl bys vidět jiný děcka...Sylvia se o ně stará skvěle - a nevěřím, že to říkám, ale Phil je taky úžasnej! ... Já taky...díky...je to fajn, mít takhle někoho...i přes to, že...
No...to mě až tak nenapadlo, spíš sem myslela, jestli o někom v okolí nevíš, znáš tu dost lidí, ale kdybys chtěl....
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » 24 zář 2013 02:31

Ser na statistiky...ty nás jednou všechny zabijou! +zatváří se lehce otráveně+ Kolik, že ti to je let? Holka, někdy tě už ani nepoznávám... Cha, to fakt ne, ale napadá mě, jestlis o tomhle mluvila s Adelsteinem? Ten s tím má taky nějaký zkušenosti...
Kdepak Phil...já nevěřím tomu, že už ho nechci zabít! Jasně. Kdykoliv. To se nezmění.
Pffch...musím popřemýšlet..někdy jindy, než ve tři ráno, ale...není to nezaříditelný.
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » 24 zář 2013 02:34

Schon geschehen, oder?
Johne! Tohle není..to je...je to daň za štěstí. +vrátí mu to+ Nemůže být pořád jen to co chci já. Zabili bysme se. S Leem? Mh...ne..já s ním nemluvila vlastně už docela dlouho...tak nějak mi to příde...nevhodný...furt si přídu...že to nebylo vůči němu fér...ačkoliv...vůči komu kdy bylo..+zpytuje+
Danke schön. Wirklich...danke...
Tak...mi dej vědět ráno, jo? Nebo v poledne! Jak se vyspíš....já už stejně spat nebudu...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » 24 zář 2013 02:37

Ha ha.
No a? Nikdy ti to nevadilo? Mně se taková Itálie náhodou líbila...skoro jako doma! To nikdy není, ale nemyslím si, že by ti to měl pořád ještě za zlý. Nedávno sem ho viděl s tou jeho vojadnou a vypadal poměrně u-spokojeně. +zaculí se+
Sure...
Jasně, dám, ale...ty...zase bereš? Viděl sem výpis tvýho přihlašování do interní sítě...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » 24 zář 2013 02:38

No a...nemůže to tak fungovat pořád a se všema. Prostě to nejde.
Fakt? +usměje se+ Možná bych tam někdy měšla zajet...omrknout je, jak jim to klape!
Mh? Co? Nevím o čem mluvíš...možná nějak blbne systém.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » 24 zář 2013 02:40

To sou kecy pro cucáky, popelko, mě neoblafneš. Přemýšlej nad tím.
Aby se to nezvrhlo...takový výbušná kombinace...a Žaneta by tě pak asi fakt zabila...viděl sem ju v akci...joo kotě, s tou bych si to s nožema rozdávat nechtěl...ale jinak...+uculuje se+
Ale víš. No tak. Známe se už dlouho...vím, co děláš.
Abruzzi
Security

Příspěvekod Beatrix » 24 zář 2013 02:41

Přemýšlím....a moc řešení není, takže si vybírám ty schůdný pro všechny.
Ty! Tys mi očumoval Žanetu? Jo je...dobrá...je skvělá. Vážně skvělá. +povzdychne si+
Já...jenom se snažím přežít den. A zajistit, aby nikdo nepřišel k újmě. Nic víc.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince