Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 21 led 2017 19:55

yohannka: Jop. Měl si to rozmyslet předtím! Já ti ¨pučím klidně i brokovnici, když to pomůže! Noo kdo ví! Dostane strach...a já tam zůstanu sama!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 21 led 2017 20:02

+a protože jsme ve vojenské oblasti, bylo by stylové, kdybychom měly nějaké slušivé vojenské uniformy anebo oblečení v army stylu :D +

Styx

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 21 led 2017 20:03

Vanessa

Obrázek
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » 21 led 2017 20:04

(jů! musím taky pohledat! - a jdu se koupat a tak, takže budu psát průběžně! :Love )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » 21 led 2017 20:07

Bea: jo. doufám, že seká. docela mu věří. i proto, že chce věřit, že je to ok. nedá se nic dělat! řekne fatalisticky a pošle tam dalšího panáka. baví ji, že se fakt vypne a uvolní, nemusí se o nikoho a o nic starat, nic zařizovat, je si užívat legrace.
docela se položila do pití, ale naštěstí má dost rozumu, že jointa odmítne, protože to s pitím moc nejde dohromady.

yohi: tequila říkáš... hledí na Yohannku, jak zkouíš maršmeloun s tequilou a ginem. zamyslí se a testuje tequilu. připadá jí to jako dobrá možnost. tak si vezme hned celou láhev a jde si připít s holkama, se kterýma ještě nestihla promluvit pár vět.

nalije panáky a jde s nimi hned za Styx a Vicky. ahoj družičky! dlouho jsme se neviděly. vítá se s nimi a podstrkuje panáky. chcete to s jahodou, nebo bez? přistrkává k tomu maršmelouní pindíky. bůh ví, co ji zadrželo holkám panáky hned vylepšit :)

a pak kouká po barmanech a přemýšlí o možnosti hodit jim pár maršmelounů za zástěru, protože spodní prádlo nemají :)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Styx Lupin » 21 led 2017 20:51

Et: Ahooj. Tebe jsem neviděla už celou věčnost! +obejme ji nadšená, že ji zase vidí+ Já nejsem družička, já to budu Beušce odsvědčovat +uculí se a místo jahody si vezme pindíka+ Jé, ten je roztomilý, a jaký má očička. Ten by se parádně opékal na ohýnku +chytne ho za kouličky :D a vymáchá mu hlavičku ve skotské a pak whisky z něj hezky vycucá+ A jak si žiješ, Et?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 21 led 2017 21:03

Bea: Koukám, že vojáci jsou tvoje krevní skupina +zasměje se+ Ale nedivím se ti, uniformy chlapům děsně seknou +přikyvuje a pokuřuje přitom+ Tak SWAT? A nestačili by ti ti z Mýtinky? +směje se+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Eternity » 21 led 2017 21:55

Styx: no jo, to víš. jiné místo k životu, už se sem moc často nedostanu. ale nezapomínám. taky ji nadšeně objímá. na přátelé nikdy nezapomínám. trochu se dojímá, když je ta svatba a spousta alkoholu a tak ...:) no jak? žijeme, jak se dá. pokrčí rameny. teď se sešlo nějak dost práce a zařizování. ale jinak nic převratného. sleduje, jak si hraje s bonbónem a culí se. jasně, svědkyně... mumlá roztržitě, když sleduje, co vyvádí s pindíkem. jo očíčka... hmm... a jak se má Remus? asi dobře, jak tak koukám... no, jak se máte vy?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » 22 led 2017 00:40

Vanessa: Ale tak můžou být i ti z Mýtinky! Ale nesmijou pak nikde rozkecat co se tu dělo - oni sou děsný drbny!

Jééé moje oblíbená písnička! +vyskočí na bar a s dost nebezpečnýma kreacema tam falešně vyřvává podezřele z paměti text+

Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 22 led 2017 02:36

Et: Taky na tebe a na tu vaši partu ráda vzpomínám +kdepak je asi konec fatamorganě? :D+ A co Morfeus, pořád „podniká“ ve snech? +zajímá se s úsměvem+ Dej si taky, je to dobré +nabídne jí marshmallow naložený ve whisky+ Remus se má skvěle, má přece mně +zachichotá se v žertu+ Nevím, jestli víš o tom, že jsme se předloni vzali +vůbec nemá ponětí, jestli se to k Et doneslo+ Přestěhovali jsme se k protinožcům. A rozrostla se nám rodina. Tohle je moje sestra Vanessa +představí holky+ Určitě jsi poznala, že jsme dvojčata +zasměje se a Vanessa si s Et přátelsky přiťukne na seznámení+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince