Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Eternity » 23 led 2017 23:49

Vanessa: přiťukne si s ní na seznámení. takže ahoj, Vanesso! dvojčata! a já si myslela, holky, že už vidím dvakrát! směje se, protože jí to fakt nějak nedošlo. za to samozřejmě může ten alkohol ;)

Styx: jo, Morf je pořád ve svém byznysu... kývne. u nás je to docela při starém. u nás s Morfeem. a holky... no,to je - jak to říct? šla si každá svou cestou. tedy, vídáme se často, ale jak jde čas, každá si našla svoje místo v životě. myslím, že jsou celkem spokojené. ale vždyť se někdy můžeme sejít a popovídat. ony se pochlubí samy. te´d je to Beina rozlučka!
přidá se k tanci s ostatními.

Vici: super jahodový! směje se. a když zaregistruje ty dárky, zkoumá je a baví. teda ty rtěnky jsou faaaaáákt děsný!! musí se smát, kam na to chodíš? představ si, takovou rtěnku mít do opery, nebo na nějakou důležitou formální schůzku: "promiňte, jen si opravím makeup." - a diplomat spadne ze židle :)) má z toho zábavní lunapark. samozřejmě stopí minimálně jednu :)
(jojo, únor, taky jsem na to myslela. napíšu mail, jo? :Love )

umírněně tančí na Hrobaře a taky decentně okoukne "naše vojsko" ovšem když Beuš začne s balónky, a zlije Et její ležérní kalhotový kostým, vysvleče se. s kamufláží jsem nepočítala, ale že skončíme ve vodě, v bazénu, nebo ve vířivce, eventuálně někde shozené do přehrady, to jsem čekala, heč! pod oblečením má nějakou takovou krásu, retro :)

Obrázek
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Victoria » 24 led 2017 04:04

Et: Ale tak takový obchodní jednaní by se mohlo vyvinout hodně ve tvůj prospěch. +zazubí se a zahýbe obočím, a na to si taky hnedka připije+ Týýýjo hustý plavky!! +kouká jenom na tu připravenost+

+učí tam jednoho vojáka twerkovat, když schytá do zadku vodní bombu a zaječí+ Kdo to byl! Kdo to byl! +popadne do jedný ruky nejbližší pistolku, do druhý balónek a naslepo ostřeluje kohokoliv v dosahu, ženský, chlapy, co se pohne. A takhle boží plavky nemá, takže je za chvilku durch+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2017 15:20

+Styx se taky zapojí do vodní bitvy a hází balónky s vodou po všech a ani nechce pomyslet, kdo to tady ráno bude uklízet+ Bóój! +řve a uhýbá před balónky, ale za chvíli je od hlavy k patě zalitá jako zahrádka+ Já nemám plavky +zaječí a skočí do bazénu, co tam mají na Mýtince, už jí je to úplně jedno, když nemá na sobě nit suchou+

Bea: +jak začne bitva, Bein vojáček vytáhne svoji stříkací pistoli a Beu pořádně zlije, že je mokrá jako miss mokré tričko. Pak ji zvedne do náruče a s rozběhem skočí s ní do bazénu a ostatní vojáci je následují+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 24 led 2017 19:24

Et: týýýýjo! +kulí závistivě oči na její plavky až zapomene ochmatávat jednoho svalnatce+ ty seš ale vybavená!
+ a sotva to dořekne, tak dostane balonkem+ áá to vám nedaruju! +hned to začne všem baloonkama oplácet+ á pistol! +lapne si ještě i tu pistol na vodu aby se jí líp útočilo+
a to jsem si na dnešek dělala vlasy! +směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 24 led 2017 21:27

Ááááá! Vodáááá! +ječí a háže po vojákovi balonky, když ji lapne a skočí s ní do vody+ Pod vodu nééé! +nacpe si nos a zavře oči+ glo-glo...uhmpf! +chytne se ho kolem krku, když vyplovou+ a zatrest mě máš na krku, chlapče! +směje se a šplouchá vodu vedle na holky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2017 22:02

+voják se vynoří s Beou visící mu kolem krku, maskovací barvy na obličeji má trochu rozmazané+ Ženská na krku +směje se a hezky si Beu drží v náručí, aby mu neuplavala+ Kdybys potřebovala umělé dýchání, mám na to speciální kurz +mrkne na ni s úculem, ochotný hned pomoct+

+Styx s Vanessou obeplavou dalšího z vojáků a lehce ho zmátnou, že vidí dvojmo+ Ukaž nám, jakou máš zbraň, vojáčku +chichotají se vesele+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 led 2017 21:24

uííí pomóóóc!! +vyjekne, když ji trefí další bomba, a je jasný, že skončí v bazénu, tak si stáhne šaty aby je nezrušila úplně a v podprdě a spoďárách s rozběhem skočí kufr do bazénu a ohodí všechno v okruhu pár metrů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 25 led 2017 23:25

Já se budu za pár týdnů vdávat, kamaráde! +ukáže mu hrdě blikající prsten+ Ale kdybych se topila, tak chci oživit! +upozorní ho cákne na něho vodu a uplave mu a cestou ošplouchává holky a ostatní vojáky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » 26 led 2017 15:00

nekde si ulovi dospelej plovaci kruh -asi zebru - a piti s brckem a v ustrani si hovi ve vode. Plovat v opilosti bez bezpecnostniho vybaveni se nedoporucuje :)
Obrázek
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Victoria » 26 led 2017 18:43

joo, Bea se vdává. +zazubí se na vojáka, najde si nafukovacího žraloka a naskočí na něj, plove tam dokola a upíjí přitom brčkem ze sklenice+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince