Vanessa: přiťukne si s ní na seznámení. takže ahoj, Vanesso! dvojčata! a já si myslela, holky, že už vidím dvakrát! směje se, protože jí to fakt nějak nedošlo. za to samozřejmě může ten alkohol
Styx: jo, Morf je pořád ve svém byznysu... kývne. u nás je to docela při starém. u nás s Morfeem. a holky... no,to je - jak to říct? šla si každá svou cestou. tedy, vídáme se často, ale jak jde čas, každá si našla svoje místo v životě. myslím, že jsou celkem spokojené. ale vždyť se někdy můžeme sejít a popovídat. ony se pochlubí samy. te´d je to Beina rozlučka!
přidá se k tanci s ostatními.
Vici: super jahodový! směje se. a když zaregistruje ty dárky, zkoumá je a baví. teda ty rtěnky jsou faaaaáákt děsný!! musí se smát, kam na to chodíš? představ si, takovou rtěnku mít do opery, nebo na nějakou důležitou formální schůzku: "promiňte, jen si opravím makeup." - a diplomat spadne ze židle ) má z toho zábavní lunapark. samozřejmě stopí minimálně jednu
(jojo, únor, taky jsem na to myslela. napíšu mail, jo? )
umírněně tančí na Hrobaře a taky decentně okoukne "naše vojsko" ovšem když Beuš začne s balónky, a zlije Et její ležérní kalhotový kostým, vysvleče se. s kamufláží jsem nepočítala, ale že skončíme ve vodě, v bazénu, nebo ve vířivce, eventuálně někde shozené do přehrady, to jsem čekala, heč! pod oblečením má nějakou takovou krásu, retro