Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Kuchyň

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 říj 2014 22:13

To je zatuhly schválně. Aby se to neodrolilo. +pokyvuje děsně znalecký hlavou a tváří se že to dělala už stokrát+ Tak. +zazubi se+ Jeee tady ti ti teče počkej. +rychle ji utre tu barvu co ji začala tyct za krk a ještě u ucha+ Tedka yohannka? Já nemzu já jyem za a barvič a za b mě fialová nesluší. +zubi se a mává štětcem na yohannku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 07 říj 2014 11:07

+dloube Vici prstem do tuhých vlasů+ hmmm... co? já? eee... noooo.. když já bych radši ještě počkala +dodá nenápadně a čeká jestli Vici ty vlasy upadnou nebo ne+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2014 12:30

Vy se nějak kroutíte, dámy. +zazubí se a vyvažuje, aby ji vlasy nepřevážily na stranu+ A to by teda jako nešlo. +chopí se kýble s barvou+ Pocem, yohannko, udělám ti přeliv. +uculuje se a láká ji k sobě s elegancí zloděje děcek+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 říj 2014 14:35

Já se vůbec nekroutím. +tváři se, že se vůbec nekroutí+ Já myslím, že teďka bysme to měli smýt. Každá barva se smývá. Než zaschne a nejde to. +vezme Vici hned ke dřezu a strčí jí tam hlavu a pustí jí na ní proud vody+ Nadechni se. +varuje ji potom+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 07 říj 2014 19:34

nenenen bez čokolády za tebou nejdu +směje se a vyplázne na Vici jazyk+ jooo prvně to smyjem! nemám donýst ředidlo? +nakukuje co to dělá+ nebo nůžky? motorovou pilu... všechno máme!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 15:58

já mám čokoládu vzadu v dodávce... +láká ji s tím kýblem a uculuje se+ já bych teda radši úplně na ježka nešla, kdyby to teda bylo možný. +navrhne+ Jo, a kde jsou tu sprch-+stihne akorát, a už se topí v umyvadle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 říj 2014 16:52

+zastaví vodu a koukne na Vici+ Dobrý? +kouká na ni, pak zkonstatuje, že utopená není a pustí to ještě jednou, už míň a vymívá jí tu barvu z vlasů+ Hele, ten rum asi pomoh, je to docela ucházející, už to nai není tak tuhý. +ukazuje yohannce vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 09 říj 2014 10:27

no pokud máš plnou dodávku čokolády tak jooo +zazubí se+ jéé no vida, rum je totiž všelék! +naleje ho do zbytku barvy ještě kus a pak zkusí Vici zatahat za pramen vlasů, jestli neupadne+ vono to drží.. tak to bych mohla přežít +zamyslí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 říj 2014 16:25

Kdybych měla plnou dodávku čokolády tak tu dávno nejsem. +zazubí se+ No rum vždycky pomůže, to se ví. +přikyvuje, a když už jí z vlasů neteče barva, vyždímá je+ No já myslím, že to mohlo dopadnout i hůř. +kouká na sebe do odrazu v lednici+ tak co, yohannko. +zahýbe obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 16 říj 2014 17:17

Kde je plná dodávka čokolády? +zbystří hnedka a rozhlíží se kolem, jako jestli je tam někde schovaná+ Hele, holky... co kdyby sme šli nějakou štípnout. Víte jak jezdí ty obrovský náklaďáky a mají na sobě nápis Milka. Tak jednu takovou šlohnem. Nebo zmrzlinářský auto! A převlečem se za piráty! +vyskočí a napříhne před sebe vařečku jako kord+ Ale vypadá to moc hezky. +pokyvuje na tu barvu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince