Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Beatrix » 15 črc 2017 12:16

+Ještě pořád jí v hlavě zní ozvěny dnešního večera a v uších jí z té střelby blízko ní lehce píská, no i tak má najednou pocit, že tam nejsou samy. Chvíli se jen tiše nehýbe a pak ve zlomku sekundy shodí volnou rukou Zuzku z postele, zároveň bouchne hranou ruky s pistolí do vypínače a když nad sebou uvidí cizího muže mířícího na ně, tak vyděšením zařve a několikrát na něho vystřelí. Sama se přitom odkopne z postele na zem, takže leží vedle postele na zemi opřená zády o noční stolek. I když šly všechny tři rány na tuhle vzdálenost přímo do hrudníku, tak na něho nepřestává mířit a i přesto, že se celá klepe, tak pistoli v rukách drží tak pevně, že by jí ji teď nejspíš nikdo nevyrval.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 15 črc 2017 14:37

Bezejmenný: +než stačí vystřelit na tělo ležící v posteli, oslepí mu jeho jediné oko prudké světlo a proto zareaguje se zpožděním. Do hrudi se mu zavrtají tři horké kulky – myslím, že radikálové z Daeše nenosí neprůstřelné vesty, protože smrt je pro ně hrdinstvím, takže ani tento magor ji nemá;) - zavrávorá a jeho rána z pistole mine cíl. Chvíli se ještě drží na nohou a nevěřícně zírá na Beu, potupen, že ho sejmula žena. Zbraň mu vypadne z rukou, kolena se mu podlomí a on se svalí celou svojí váhou na Beu, ani nestačí vykřiknout Alláhu Akbar! :D+

Altair: +chvíli se dohaduje s ochrankou, která ho odmítá pustit dovnitř, když se z Beiných komnat najednou ozve vyděšený ženský výkřik a hned nato prásknou čtyři výstřely. To už se zalarmuje i ochranka u dveří, rychle naťukají kód a vtrhnou dovnitř se samopaly v rukou. Assassin je v ložnici první a bleskově vyhodnotí situaci. Přiskočí k vetřelci ležícímu na zemi a když se přesvědčí, že je po něm, zasune vystřelovací dýku zpátky do pouzdra, odvalí těžkou mrtvolu z Bei a pokusí se ječící Beu uklidňovat+ Beatrix… to jsem já… už je po všem... dej mi tu zbraň, prosím +natáhne k ní ruku, aby si s ní neublížila, nebo aby ho v šoku nezastřelila :D +
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 črc 2017 22:07

+Chvilku jen překvapeně nad celou tou situací zírá a jako by ztratila hlas. No rychle ho najde, když na ni chlápek spadne. Ječí na celý kolo a snaží se ho ze sebe nějak dostat, no místo toho ho akorát víc a víc cítí na sobě a je z toho maximálně zoufalá, vzteklá a znechucená. Hrozná kombinace :D
Když se u ní objeví Altair, tak než pořádně zaostří, tak na něho míří a křičí na něho, ať od ní jde pryč, nebo ho zastřelí. No když na ni začne mluvit, tak se na něho pořádně podívá a je víc než překvapená, zvlášť když jí dojde, že musel být ještě před chvílí na kapačkách ve sklepě.+ Ne! +ucukne zbraní, že mu ji nedá, ale stáhne prst ze spouště. Najednou sebou cukne a vyskočí+ Zuzka?!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 21 črc 2017 20:07

+když Bea skloní zbraň, Altair si k ní přiklekne a mocně si ji přivine do náruče, bolestivou grimasu schová do její šíje+ Jsem tady s tebou, Habibi… už ti nikdo neublíží +šeptá jí tiše do ucha a hladí ji konejšivě po vlasech, ignoruje stráž za jejich zády, prostě ji chce objímat a cítit u sebe a v tuto chvíli je mu šumafuk, že na ně pravděpodobně všichni zírají+ Mami! +ozve se odkudsi a zpod postele vyleze Zuzka a po čtyřech přileze k Bei. Altair instinktivně Beu pustí, vědom si toho, že rodina je pro ni na prvním místě+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 29 črc 2017 23:36

+Je z celé té situace pořád ještě konsternovaná, ale ochotně se k Altairovi schová. Aniž by nahlas brečela, steče jí po tváři pár slz a pistoli pořád pevně drží.+ Já....zabila sem ho...+zašeptá trochu mimozně. Jak ale uslyší a uvidí Zuzku hned po ní lapne a přitáhne si ju k sobě+ Zuzanko! +Pomalu se dostává zase do reality a uvědomuje si co všechno se tam děje. Doslova si ji drtí u sebe šeptá jí, že nikomu nedovolí, aby jí ublížil. Přitom sama ví jak málo zmůže. Když se trochu uklidní, tak si uvědomí, že Altair tam pořád ještě stojí a omluvně se na něho podívá.+

+Jerry tam samozřejmě taky doběhne a obhlídne situaci. Pak se otočí a de si zatelefonovat...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 09 srp 2017 00:50

+dokud jsou tam sami, trpělivě hladí Beu po zádech+ To je v pořádku… neměla jsi na výběr +šeptá jí uklidňujícím hlasem a překvapivě ji chápe, jak se musí cítit, přestože pro assassína je smrt denním chlebem. Jak se to tam začne kolem Bei hemžit lidmi - přece jen takové noční drama tam přiláká půlku Mýtinky - Altair se vytratí z pokoje. Teď už Bei nehrozí nebezpečí, přesto se ale zdržuje někde poblíž ní a čeká, až se to tam vylidní, aby si s ní mohl promluvit osamotě. Zatím si převáže ránu po průstřelu, která mu začala trochu krvácet a kouká, jestli nezahlédne Enza+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Amon » 12 srp 2017 14:34

+Do místnosti vpadnou vojáci a rychle odklízí mrtvolu. K Bei doběhne Káťa a nenamáhá se Bei nic říkal, protože je jí jasný, že ju stejně moc nevnímá, ale hlavně zkontroluje, jestli jsou obě se Zuzkou v pořádku. Pak jí zazvoní telefon a musí jít zařídit...provozní záležitosti...přece jen tolik mrtvol, to chce organizaci...+

+Zvenku se ozve hromová rána a oblohu prořízne zelený blesk. Vzápětí se na obloze rozzáří znamení zla a spustí se liják. Když Amon vkročí na Mýtinku, tak se v celé budově znatelně ochladí. Tváří se nadmíru nasraně a všichni mu jdou z cesty. Když narazí na Jerryho, tak mu jenom kývne a jde nahoru. Na Altaira cestou blýskne rudým, lehce výhružným pohledem.
Dojde až nahoru a jde rovnou k Bei. Nekomentuje celou situaci, chvíli sleduje, jak objímá Zuzku a pak jí ju vezme. Bea vyděšeně vykřikne a když uvidí, že je to Amon tak se zamračí na Jerryho stojícího u dveří:+ To nemůžeš!
A: A kdo, Ty?! +zavrčí na ni a Zuzka se ho ochotně chytne kolem krku a nepřestává plakat+ Říkal jsem ti, že se něco takovýho stane! Říkal jsem ti, že to musíš řešit! +Hladí malou konejšivě po zádech+
B: Nevíš co to udělá! +natahuje se pro Zuzku+
A: Říká matka roku! +uhne jí a rychlým krokem zamíří ven+
B: Amone! +vyskočí a běží za ním+ Zastav! Dej mi ji! +u dveří ji odchytne Markus a nevypadá to, že by ji hodlal pustit+ Pušt! Je to MOJE dcera! Nech mě! +zuří a kope - no marně...+
A: +ještě se venku na Beu otočí+ A přesto děláš pořád tak špatný rozhodnutí... +zamračí se na ni, blýskne se a je pryč i se Zuzkou+
Parchanti! +Bea křičí, brečí, nadává...no není jí to nic platný. Markus ji "odloží" na sedačku v lokálu a jde se dál věnovat zraněným+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Altair » 12 srp 2017 23:50

+z opačného konce chodby se náhodou stane svědkem scény Bei s Amonem a moc nerozumí tomu, o co tady jde, pochopil ale, že se to týká Beiny dcery a tím pádem jejího nejcitlivějšího místa. Taktně opustí chodbu a jde se podívat po asasínech. Najde Aišu a přikáže jí, aby sehnala Enza a připravili se k odjezdu. Jejich mise tady skončila. Když se pak vrací kolem vylidněného lokálu, pootevřenými dveřmi zahlédne uvnitř sedět osamocenou Beu. Chvíli ji ode dveří tajně pozoruje, jako by hledal odvahu, nakonec k ní přistoupí, i když riskuje, že ho přinejmenším prokleje+ Mrzí mě to, co se tady stalo +ve tváři mu lze jasně vyčíst, že to není pouhá fráze, ale že ho to nepochybně trápí, protože za to cítí vinu+ Odpusť mi, jestli můžeš +požádá ji o odpuštění za svoje chyby+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 srp 2017 12:20

+Brečí si tam zoufale do dlaní a když se podívá nahoru na Altaira, vypadá dost zbědovaně.+ Tobě? +ušklíbne se+ Jistě, tobě odpustit můžu. Tohle je totiž MÁ vina. Kvůli MNĚ se teď Amon Zuzce hrabe ve vzpomínkách a jestli jí vymaže všechny vzpomínky na mě, tak si za to můžu jenom JÁ sama! +to už trochu hystericky křičí+ A víš co udělá pak? Dá jí svou krev. Protože nemůže přenést přes srdce, že by mohla být "jenom" mudla. Takže MOJE dcera bude mít JEHO krev! +vztekle chytne nějakou vázu co tam stojí vedle ní a švihne s ní proti zdi.+ A to všechno kvůli mýýým debilním rozhodnutím!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 13 srp 2017 14:05

+poslouchá ji s trochu tápavým výrazem, sice se toho o kouzelnickém světě od Bei naučil dost, ale to, co mu teď povídá, je už trochu nad jeho chápání+ Nevěřím, že by byl schopen Zuzce vymazat vzpomínky na tebe. Ať je jaký je, tohle by ti neudělal +je o tom docela silně přesvědčený. Vstane, vezme z baru láhev tvrdého alkoholu a nalije Bei skleničku na povzbuzení+ Moc tomu nerozumím… +zatváří se trochu bezradně+ ale pochopil jsem, že se chystá Zuzku proměnit v kouzelníka? +zahledí se na ni upřeně, jestli je to tak+ A že ty si to nepřeješ? V tom případě udělej něco… cokoliv... abys mu v tom zabránila! +pobídne ji naléhavě, odhodlaný jí jakkoliv pomoct, nebo se i obětovat+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince