Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Remus Lupin » 23 úno 2014 18:53

Eh...Romulusi? * kouká chvíli na pandu, že to se mu ten pes nějak...převtělil, Pak si všimne Bei, tak na ni zamává...a to už z lesa běží i psék, po cestě si nabírá do tlamy sníh, tak je jako takový velký chlupatý pluh*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 24 úno 2014 19:10

Ahoj! +dojde k němu a serve z něho aspoň koalu, která se mu vrhá probírat vlasy+Kitty, notak! +no winnie mu nechá, páč má s bránící se kitty co dělat, a ta ho láskyplně hladí po tváři+ Promiň! Kristián je na služebce a ony se vhrají pomalu na každýho chlapa co potkají! +zakroutí nad tím hlavou a přemýšlí, jestli by to mohla praktikovat taky+ Co ty tady? +údivně se zadívá na hromadu sněhu, co putuje k nim+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 27 úno 2014 11:21

Ahoj...no..já jsem zvyklý...na to vrhání se..zvířátek.*směje se a drbe Winnie za ouškem* Snažím se utahat psa...a protože u nás letos moc sněhu neviděl, tak jsem ho vzal sem..Romuluse znáš, ne?*oklepe z hromady vrchní sníh a vykoukne střapatá bílohnědá hlava* Baf!*pozdraví slušně vychovaný Romulus a oklepe ze sebe sníh, takže je ohodí všechny*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 01 bře 2014 15:19

No tak...tyhle sou asi furt lepší než nějakej drak. +uculí se+ Psa? +kouká kde vidí psa a dostane vošup sněhu+ A-ha, no...vlastně asi ani ne? No nazdar sněhuláku! Někousneš mě? Co? +podá mu k očenichání ruku+ Nechcete jít dál? Dát si něco na zub? +kývne dovnitř+ Já teď začla chodit na procházky ven, protože mám pocit, že vevnitř už blbnu - normálně mám pocit, že se tu furt ztrácijou nějaký věci! +zakroutí hlavou+ Ale už teda mrznu.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 01 bře 2014 21:32

Baf!*ščekne Romulus a olízne jí ruku* Ten? ale kde...leda bys mu moc pomalu dávala misku se žrádlem...*uchechtne se* Ztrácijou věci? Ale jdi...tady? *rozhlídne se nevěřícně* ale jo, docela bych už někam zalezl...Nemám tak tlustý kožich jako on...*ukáže na psa obaleného sněhem* Teda...nevadí, že ho vezmu dovnitř... co kytkosalát, ještě neuschnul?*vzpomene si, jak tak jdou k Mýtince*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 02 bře 2014 19:40

Good boooy! +podrbe Romuluse za uchem, když proti tomu nic nemá+ No ty seš fešák! +odlachmává ho chvilku s koalou v náručí, pak se zase narovná+ Že by? Tak to musím být rychlá!
No fakt! Furt tu něco mizí! +kroutí hlavou+ Tak poď, vevnitř je teplo! Jasně,že nevadí! Aspoň roztaje, dáme pod něho hadr...+dojdou dovnitř, tak dá Romulusovi ke krbu nějakou deku pozemní, posadí koalu a podá remusovi jídelák+ Neuschnul! Zalívám ho svědomitě! Je úplně skvělej! A v DROGérce de na odbyt, Mgala už vyhlíží další zásilku! +nakrčí čelo+ Doufám, že ti chodí zisky na účet? A co si dáš? +sebere mu pandu, no ta od něho nechce, tak ju aspoň taky posadí vedle něho, aby měl volný ruky+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 03 bře 2014 22:48

Tady přece nikdy nic...to jsou dneska lidi...*vrtí hlavou* hm..mnohem lepší...*sundá si kabát a psovi nakáže, až ho ani nenapadne se otřepávat, tak si Romulus zabere místo na dece a jen občas buší ocasem do země, jak zrovna kolem někdo jde, nebo se někdo podívá jeho směrem* Tebe mi jednou taky ukradou...*koukne na psa* jo, chodí. No vypadá to, že zima končí, tak bych mohl zas něco poslat..hm..něco na rozmrznutí bych prosil...to je taky zvěřinec...*kouká na pandu, ta zas na něho*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 09 bře 2014 13:54

+přejdou do lokálu...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 07 dub 2014 20:28

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 27 kvě 2014 23:16

+Prvně ze sklepa vyjde Ekaterina s vojákama v zásahových uniformách a kuklách a za nima vyjdou Bea s Chrisem+
Tohle je šílenství!
+ušklíbne se+ Madness? Das-bin-ich!
Ha ha, vtipné. +zakroutí hlavou a ukáže na vojáky+ Vážně to chceš udělat takhle?
Jistě, že chci! Proč bych to jinak dělala? +podívá se na něho, jestli si myslí, že vyhnala celou jednotku ven jen tak ze srandy+
Beatrix! +zamračí se na ni+ Jsou jiný způsoby jak-
Nejsou! +zafuní a zamračí se na něho+ Už sem zkusila všechno, chápeš? Všechno! A nemůžu se na to dívat a nedovolím to. Prostě tuhle možnost mám a risknu to!
A co když se pleteš?
Nepletu. V tomhle se nepletu. +mávne na Ekaterinu, ať naskáčou do aut+
Seš si jistá, že víš-
Jo. +otočí se k němu prudce a podívá se mu do očí+ Já jsem se rozhodla Jerry. +zavrtí hlavou, že ji neukecá+
Fajn. Půjdu s tebou.
Ne, ty půjdeš za mnou. A když tam zůstane problém, tak ho vyřešíš.
+zafuní a rozhodí rukama+ To jako vážně?
Jo. Každej dostane šanci, no když ji promarní...
Doufám, že za tohle dostanu metál!
Mmm...ne...myslím, že ne. Za tohle určitě ne.
Ale měl bych! +zavrčí a de se převlíct+
Jedem! +mávne na ostatní, naskočí do auta a odjedou+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince