od H.W. Hoffmann » 10 bře 2015 16:51
+Když další skupinka Rusů okupuje bar a předzahrádku, najde Beu v salonku+ Ahoj, nemáš tu nějak moc Rusů? +Bea k němu zvedne hlavu a Mýtinka se otřese+ A co je proboha tohle?!
B: Jo no...to jsou všechno z jedné firmy... Stavba?
H: Z jaké firmy? Rýpou do elektriky a tahají železa. Stavba?
B: Z ruské...překvapivě. +uculí se na něho+ Sedni si a najez se...+přisune mu obloženou mísu, pečivo a zeleninu a nalije kafe+ Jo, stavba. Když jsem nechala renovovat Loch House, tak mě napadlo, že není od věci rovnou udělat bunkr. A tady sice už sklep ve stylu bunkru je, ale takovýho toho...no chápeš...když se nic moc neděje, ale tohle...+usmívá se přespokojeně+ To co tam dole bude bude jinej kalibr. No a když už jsou tady, tak jsem se je rozhodla zneužít teda i na tohle. S tím, že mi slíbili lepší cenu a dokonce vylepší i podzemí pod Základnou. +spokojeně se zakousne do vánočky+
H: Mh...Trixie...+opatrně ju sleduje+ Nejseš tak trochu paranoidní?
B: No...trochu možná jo, ale od té doby co mám Zuzku...tak všechno beru nějak vážněji. +pokrčí ramenama+ A mít vlastní bunkr pod barákem je přece vždycky dobrý, ne?
H: No....jasně...+poplácá ju po zádech+ Třeba v létě se tam můžeme skovat před horkem...
B: No---třeba. +přikývne, že když už nix...+
Nezáleží na tom, kolik lidí jsem zabil, ale na tom, jak se chovám k živým.