Frauentausch - Staffel I. Wenai

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Frauentausch - Staffel I. Wenai

Příspěvekod Zuzka » 16 úno 2016 22:42

Kristian: To nemůže! Protože by nás mohla někde vysekat! To strejda Jerry nedovolí! +zatváří se vítězně+

Wenai: Nevypadáte moc dobře...+konstatuje a zamračí se na Kristiána, jak je na tu cizí ženskou milej+
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Kristián » 16 úno 2016 23:29

Zuzka: +už se na ni podívá docela škaredě, jak se chová+ strejda Jerry do toho nemá co mluvit. Máš nachystaný věci do školy, hm?
Wenai: no.. Bea by je asi nosila +uculí se+ tak to budete muset aspoň zkusit. Tak.. co nějaká večeře? +navrhne a nakoukne do lednice která překypuje jídlem+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 úno 2016 00:02

Zuzka: +už toho má dost, tak se zamračí, narovná se a složí si ruce na prsou+ Tak poslouchej mladá dámo. Myslím, že pár hodin uvažování o slušném chování ve vlastním pokoji by ti rozhodně prospělo. Tak tam teď zamiř, než mi dojde trpělivost a té už věru moc nezbývá. A pak - a to mi věř - se budeš divit, co všechno tahle ženská umí, jasné? +zaškaredí se na ni přísně a stáhne rty do úzké čárky+

Kristián: Ale jistě, něco uděláme, jen co se tady naše princezna naučí slušnému chování. +obočí jí vylítne do vlasů a koukne znovu na Zuzku+ Ale myslím, že ať uvařím, co uvařím, tak to tady mladé dámě stejně nebude vhod, co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Zuzka » 17 úno 2016 20:52

Kristián: Má! On mě totiž vychovává! +prohlásí umíněně+

Wenai: Nemám-vás-ráda! +oznámí jí ještě jednou důrazně, aby to bylo teda vážně všem jasný a nafrněně odkráčí k sobě do pokoja (a cestou udělá jenom něco jako "pche" na to vaření) a chce bouchnout dveřma, ale moc se jí to nepodaří, tak do nich aspoň zevnitř ještě bouchne rukama+ A ste zlá! +zařve, pak si načučeně vleze pod deku a fňuká+

(Teď mě napadá, že Zuzka jednou Wenai říkala, že vypadá jako víla, ne? :D To mám teda hodně sklerotický dítě!)
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Kristián » 17 úno 2016 23:10

+jenom pozvedne obočí nad tím jak se wenai vžila do role rodiče a trochu se tomu pousměje.. a pousměje se ještě spokojeněji když zuzka poslechne a jde do pokoje+
zuzka: no.. to máš teda pěknou výchovu +zamumlá si a říká si jak je možný, že je ta holka celá Bea+

wenai: jistě že to mladé dámě nebude vhod, ale jíst musí. Tak asi.. nějaký těstoviny, špagety...+zamyslí se co děti jí rády+ nebo pizzu? takovou tu domácí...+rozdělá lahev vína a nalije jim po skleničce, aby z nich opadlo to napětí.. a taky aby si dali na nervy, žejo+ ona chvilku bude trucovat a pak.. uvidíme.. má hodně ráda zvířata, teď jsou všechny v zimní zahradě, tak můžeme pár kousků donýst +usměje se+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 úno 2016 20:36

Děkuju. +přikývne a vezme si od něj skleničku a napije se+ Můžu čekat slimáky v botech a zubní pastu na klice? +ušklíbne se vesele+ Mno... Pizzu bysme udělat mohli, tu mám ráda. +pousměje se+ Se slaninou a mozzarelou, to bysme mohli... co má ráda? I když se mi moc nelíbí, že bych ji měla uplácet jídlem.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 19 úno 2016 09:51

+zavrtí hlavou a napije se+ maximálně strašilku nebo morče na polštáři. Pizzu má ráda taky, nebo domácí hamburgery.. a samozřejmě nejradši má zmrzlinu, a čokoládu, že.. jako každý dítě. Však ona se trochu vytrucuje a bude to zase dobrý. Teda doufám, +nakrčí čelo+ na tu pizzu tady všechno je +kývne k lednici+ pokud by nebylo tak není problém donést něco z kuchyně dole.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Zuzka » 20 úno 2016 13:41

+Hraje si s morčetem...+
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2016 20:26

Tak uděláme pizzu. +usměje se a začne na to tahat věci ze skříněk a z lednice+ Já mám taky ráda čokoládu a zmrzlinu, ty jsou totiž úplně nejlepší. +zazubí se na něj vesele+ Tak bysme mohli udělat zmrzlinovej pohár, jako zákusek, ne? +navrhne s nadějí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 20 úno 2016 20:34

+pousměje se a zakroutí hlavou+ co vy ženský na tom sladkým pořád máte.. maso je maso. To by šlo +přikývne+ ale jenom něco malýho... Chcete s něčím pomoct? +rozhlídne se, jak to tam chystá+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince