Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 04 zář 2016 15:40

Neboj, jsou v pohodě. To bych za to měl něco dostat, ne? +zavlní obočím+ Vlastně jo. +svlíkne si tričko a protáhne se, takže má yohannka slušnej výhled na jeho tetování. Pak si svlíkne kalhoty a v černých boxerkách skočí šipku hned vedle ní do vody+
Asche zu Asche, Staub zu Staub, wenn der Teufel regiert, ist alles erlaubt.
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 04 zář 2016 18:07

Dostat? mé díky ti nestačí? +uculí se+ tak já si s tebou za odměnu třebaa.. zaplavu! +no jak se svlíkne, tak ho lehce hltá očima+ uhm... +počká až se vynoří a doplave k němu+ to je pěkná kérka! Kde sis ji nechal dělat?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 04 zář 2016 20:36

Záleží na tom, jak moc intenzivně děkuješ... Téda..tomu říkám odměna! +xichtí se když vyplave+ Tohle? +ukáže si na hrudník+ V Berlíně...když jsem zamlada složil jednu důležitou zkoušku...ale to už je dávno. Máš ráda tetování? +plovou tam+
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 04 zář 2016 22:16

no žejo! a ještě ji jako odměnu můžu dát... panáka, až se dostaneme na bar +směje se+ fakt? +obeplavává ho aby si to tetování prohlídla+ je moc pěkný. Coto bylo za zkoušku? +vyzvídá+ jasně že mám, tetování jsou pěkný.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 04 zář 2016 22:29

Já teď nemůžu, musím navečer ještě někam zajet...ale dal bych si mlíko. +mlsně po ní koukne, že jako takový čerstvý...plnotučný...+ Mhmmm..+chytne si ji k sobě a sjede jí rukama od pasu na zadek+ Taková...zkouška dospělosti.... +zatváří se dost jednoznačně, že zřejmě někoho odkrágloval+
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 05 zář 2016 18:25

tak jo, mlíko ti můžu donýst, to máme +nechá se přitáhnout, úplně se jí zatají dech, jak je u něho tak blízko a nenápadně mu otlapává ramena+ každopádně ti to sluší.. jako.. to tetování! +zamotává se v tom a než bys řekl švec tak mu z ruk vyklouzne a už je na břehu+ mlíko! malou nebo velkou sklinku? +uculí se nevinně+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 05 zář 2016 21:59

+Užívá si její blízkost a samolibě aresovitě se culí+ Já vím, kotě... Hey! +lapá po ní, no yohannka už je na břehu+ Tu největší co najdeš! Teda...půl litra stačí...+upřesní to rači, aby nedostal dvoulitrovej tuplák+ A ideálně pokojové teploty....+lehne si napříč přes lehátko a nepokrytě si ju při jejich rozhovoru prohlíží+
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 06 zář 2016 19:59

no.. asi to bude trochu vychlazenější.. ale uvidíme co se dá dělat +přinejhorším to přihřeje v mikrovlnce.... a zachvíli je tam s půllitrem mlíka a sklinkou nějakýho drinku pro sebe+ taaak tady to máme +sedne si na kraj, že má nohy ve vodě a sklinky tam odloží+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 08 zář 2016 09:35

To taky nějak přežiju... +zatím párkrát obeplave bazén, přitopí pár děcek, co si tam hrají a jak si tam yohannka sedne, tak vyskočí z bazénu a sedne si těsně vedle ní+ Díky... +napije se a rovnou vypije půlku, poskojeně zamručí a otře si pusu+ Výborný! Tady ocaď má vážně grády. Třeba kdybys pila tolik mlíka co já, tak bys byla taky samohojící. +uculí se, že dobrej nápad+ Hezký plavky...+prohodí nenápadně a neomylně jí sonduje hrudník+
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 08 zář 2016 19:11

+jak zdálky vidí, jak tam přitopí nějaký dítě tak se jenom vtipně zašklebí+ no.. já myslím, že mám lepší pití +napije se ginu s tonikem+ aspoň teda takhle v létě si nějak nedovedu představit pít vlažný mlíko. Zajímavej zvyk.. samohojící? eee obávám se, že ani to by mi nepomohlo! +směje se a jak má tmavý brýle, tak ho taky dost nenápadně okukuje.. přecejenom to tělo, svaly.. ale dělá, že vůbec neslintá+ Tak kdy se zastavíte u mě na baru?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince