Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 11 zář 2016 16:06

+Ares je takovej hravej, no...+ Zrovna gin je teda pěkně hnusnej. +ušklíbne se+ Ale proti gustu... Proč ne? Je dobrý, a tohle...tohle je fakt nejlepší! +vypadá to, že by sklinku nejrači aji vylízal do poslední kapky+ A rozhodně zažene žízeň líp než nějaký břečky sladký.
Třeba jo, dokud to nevyzkoušíš...vápník je zdravej! Co třeba...+podívá se na hodinky+ Příští týden ve středu? +mrkne na ni s úsměvem+ To bych měl mít volno...
Asche zu Asche, Staub zu Staub, wenn der Teufel regiert, ist alles erlaubt.
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 17 zář 2016 19:31

není, gin navíc s tonicem, je skvělej a není sladkej, na žízeň ideální věc.. i bez vápníku. Možná vám to mlíko zničilo chuťový buňky +pokývá vážně hlavou+
tak jo..to snad budu mít službu. Aleee.. na baru se prodávají panáky alkoholu a né mlíka +mrkne na něho+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 24 zář 2016 11:21

+Udělá dost nelibej výraz+ Na tom se asi neshodnem. Naopak, mlíko je jedna z mála potravin, která neutralizuje chutě. A kyseliny. Třeba když se napijete benzínu, měla byste to zapít mlíkem. Nebo když sníte jed na krysy...+poučí ju+
Takže mi jako nenačepujete mlíko jo? Ale to by mě hodně zklamalo...
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 26 zář 2016 13:36

no evidetně nemámn práci, kdy bych musela jíst jed na krysy a zapíjet ho benzínem +ušklíbne se a nastavuje se sluníčku+
ale jo, načepuju..i když radši bych si s někým dala panáka...+pokrčí rameny a máchá si nožky ve vodě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 29 zář 2016 21:28

To budte ráda, to není moc dobrej job... +cákne po ní vodu+ Voda prý přitahuje sluníčko...+sleduje, jak jí kapka vody bloudí po děle až do dekoltu+ kdo říká, že si panáka nedáme? +najednou se zamyslí+ nemáte chuť na maso? já dostal hroznou chuť na steak. můžu vás na něco pozvat?
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 02 říj 2016 10:30

hey! +úplně se lekne, jak na ní najednou přistane voda+ ale to je nefér +směje se a taky po něm cákne+ no já nevím, vy vypadáte, že si to mlíko pomalu pícháte do žil +pokrčí rameny+
Maso? no.. vlastně jsem ještě nejedla! To víte že můžete, támhle máme grilování +ukáže tam kamsi, kde je venkovní gril pro návštěvníky a chlaďák s naloženým masem a sýrama a tak+ nebo jestli chcete dovnitř.. musela bych se oblíct.
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 07 říj 2016 20:42

Vy ste nějaká lekavá! Že vy máte černý svědomí? +zadívá se na ni zkoumavě laškovně+ Život JE nefér! Ale ale aleee! +vocáká ju za trest+ Tak...+vypadá, že si mlíko vobčas šlehne :D + Je to tak trochu moje závislost...+připustí+ Ne! +vyskočí rychle v zamítavým gestu, aby se neoblíkala+ Já to nandám na gril...+dojde tam a zručně rozhajcuje gril a během chvilky se to tam už rozpíká a Ares se zrakem upřeným na yohanku otáčí maso na roštu. Otočí se a hvízdne oknem do kuchyně+ Hey! Doneste nějaký pečivo a zeleninu...
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 11 říj 2016 18:59

no možná trochu černý..ale jenom trochu! +vyskočí na nohy jak ju vocákne, protáhne se a upraví si plavečky+ paráda.. +nakukuje mu pod ruky+ no vám to jde! mě ještě i ten hermelín a cuketu! +poručí si+ co k tomu budete pít? +asi je tam i nějakej venkovní bar na nějaký takový akce+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 17 lis 2016 15:48

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 19 lis 2016 13:09

+I když jsou s Kristiánem teď v poněkud distančním vztahu, vyjdou si i se Zuzkou na večeři a oslavijou to spolu.+

Obrázek

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince