Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod yohannka » 28 lis 2016 17:34

+vojáci mají volno, tak si naverbuje zedva, co umí bruslit, veme termosku se svařákem a jde s něma trénovat piruety a tak na kluziště+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 24 říj 2017 14:00

aby vevnitř nedělali moc bordel, tak venku se Zuzkou vyřezávají dýně.
Přesně takhle.. vidíš a mám oko! hlavně si neuřízni ruku... jinak nás mamka zabije.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 26 říj 2017 20:56

+Dělá papíry ve sklepě, ale očima neustále sjíždí k obrazovce od kamery, která snímá Kristiána se Zuzkou, jak pižlají dýně+ Jestli si uřízne ruku, tak je zabiju! +zamrmle si pro sebe, když vidí, že Zuzka drží nůž jak prase kost+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 29 říj 2017 10:28

mh.. zkus to radši tímhle nožem, tenhle je tupej +dá zuzce svůj nožík a docela dlouho pižlají. Nakonec se práce zadaří, venku jsou dýně, uřezaný prsty... eee.. jenom takový ty gumový, ale vypadá to docela reálně a oni se jdou Bei pochlubit do kanclu s nějakou pěknou malou dýničkou.. aby tam měla taky výzdobu žejo+

Obrázek
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 04 lis 2017 12:11

No teda vy ste šikovní! +docela zírá, že se Kristián pustil do něčeho takovýho+ To mi tu nějakou musíte nechat, ať se mám čím chlubit vojákům! +pohladí Zuzku po vlasech a stoupne si na špičky ke Kristiánovi+ Pusuu...+zamručí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 04 lis 2017 21:40

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 09 lis 2017 11:31

a tuhle jsem celou vyřezala já +chlubí se zuzka+ tu by sis měla dát... mmmm.. sem! nebo ne, sem! +a už jí tam zdobí kancl+
Kris: +jo kris se asi snaží, co se rodinných aktivit týče+ nejšikovnější +pokývá hlavou, že na ně nikdo nemá a mají nejhezčí dýně široko daleko+ a obešlo se to bez kapky krve +ušklíbne se+
tak pusu? +pousměje se+ takovou? +zlehka jí krátce olíbne rty+ nebo takovou? +skloní se, obejme ji a polibek hezky prodlouží+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 11 lis 2017 13:17

Fakt sama? Wow! +kroutí s úsměvem hlavou jaká je to Zuzka šikovná+ To já bych to takhle pěkně nezvládla! +směje se, jak Zuzka aranžuje+
A ještě k tomu ste nepřišli o žádnou končetinu...tomu říkám výkon!
Mhmm...pusu...+zamrká prosebně a zatváří se zklamaně, když dostane jenom malou pusu, no když ji hezky políbí, tak už se tváří o hodně spokojeněji a láskyplně na něm může oči nechat+ To je mnohem lepší...+omufne mu krk+ A na večer si rezervuju ještě několik takových! +odlepí se od něho, aby se tam necicmali před Zuzkou, ale je to takový dost neochotný odlepení teda+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 18 lis 2017 22:20

+zuzka jí to tam aranžuje a stěžuje si, že by tam potřebovala to.. a ono.. a že to se prostě musí zařídit, takže odběhne shánět další doplňky, pryč+
Kris: +spokojeně se usměje+ jenom několik? +zašeptá jí do ouška+ to je dost málo.. +jak zuzka odběhne, tak jí ouško něžně okousne a tlapama jí sjede na zadeček, že jí nedovolí se jen tak odlepit+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 25 lis 2017 16:20

+Jenom nad Zuzkou zakroutí hlavou+ Po kom to to dítě má...
Tak...já jsem skromná...+zamrká řasama+ Ale alee, taky má někdo nemravný myšlenky! +ochotně se na něho zase nalepí, olíbne mu rty a přejede nosem přes krk a nasaje jeho vůni+ Těším se na vánoce...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince