Frauentausch - Staffel I. Wenai

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Frauentausch - Staffel I. Wenai

Příspěvekod Kristián » 27 úno 2016 22:15

zuzko! +okřikne ji trochu, jak předvádí to svý nenadšení+ co třeba za jídlo poděkovat hm? +podá jí kečup a tatarku+ tak dobrou chuť...díky.. +za tu colu+
mhm, je dobrá.. +pokývá hlavou a otočí se na wenai+ zítra budeš mít službu v kuchyni a za barem.. oni už ti dají instrukce co a jak. Já ráno vemu zuzku do školy a pak něco mám. Kdyby nastal nějakej akutní problém, tak volej tohle číslo +napíše jí ho na kousek papírku+ ale odpoledně nebo večer přijedu.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 úno 2016 22:43

Diky. +Usmeje se na Zuzku+ A co treba rada jis? Mohla bych ti udelat svacinu do skoly. +Snazi se+
Jo to myslim zvladnu. Jeste by mela prijit nejaka manikerka ne? To ksem zvedava co si se mnou pocne.+zasmeje se a koukne na svy napul okousany nehty+ Diky. Budu volat jenom v pripade nejvyssi nouze.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Zuzka » 28 úno 2016 12:50

+Podívá se vražedně na Kristiána+ Tak dík! Hmh... +nacpe si plnou pusu, zapije to kolou a vezme si další kousek, na kterej si nakydá kečup a majonézu+
Rohlík s nutelou, jabko a džus. +nadiktuje+ A takový ty kulatý sýry v červeným obalu v síťovce. A korbáček!
+Dojí a odnese nádobí do myčky+ Jdu spát. +oznámí+ A ráno mě má vézt strýc Paul. +řekne Kristiánovi, jakože odvoz má slíbenej+
Dobrou noc. +odsekne, otočí se na papuči a zapluje do své koupelny+
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 úno 2016 00:16

Mini Baby Bell! +vykulí oči+ Tak ty chci k svačině taky. +rozhodne se+ No jasně, nachystám ti to, než půjdeš do školy, aby jsi to měla čerstvý. +přikývne a pomalu likviduje pizzu a sem tam si na ni dá majonézu+ Dobrou, čipero. +zavolá za ní a trochu se pousměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 29 úno 2016 14:58

Dobrou noc.. +popřeje jí a podívá se na Wenai+ omlouvám se.. ona normálně není taková.. +přemýšlí jak říct slušně spratkovská+ bývá to hodná holka.
Manikérka přijde ráno jak vypravíš Zuzku do školy. Všechno co si řekla by mělo být v lednici. Pokud ne, tak dole v kuchyni toho budou určitě hromady. Samozřejmě si vem na co máš chuť. No.. +vstane a uklidí talířek+ kde máš pokoj, to víš.. +ten Bein+ já si musím na zítra ještě něco připravit. Potřebuješ ještě něco? +koukne na ni+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 úno 2016 23:56

To je v pohodě. +pousměje se na Kristiána+ Já už si půjdu taky lehnout, jsem z toho všeho nějaká zmožená. Už nic nepotřebuju, udělám si čaj a půjdu do postele. Dobrou. +vstane od stolu a uklidí kuchyň a umyje nádobí, aby tam byl pořádek a ještě to tam trochu prohledá, udělá si ten čaj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 02 bře 2016 09:36

dobrá, tak dobrou noc +pousměje se na ni a jde do svýho pokoje. ráno zmizí hrozně brzo, tak doufá, že si wenai natáhla dobře budík a nachystá zuzce tu sváču+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 bře 2016 22:38

+natáhne si náhodou budíka ale dlouho jí trvá než usne, nicméně ráno před sedmou už je na nohách a v županu lítá po kuchyni a chystá svačinu a pak se zalítne oblíct, aby tam nebyla jenom tak+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Zuzka » 06 bře 2016 11:48

+Usla hned jak lehla, k ránu se probudila dřív a ještě si poplakala, pak vstala, prošla koupelnou, vydrhla si důkladně zuby, oblíkla se, zkontrolovala si věci do školy a teď sedí u stolu u misky cereálií s mlíkem a cpe je do sebe.+ Jestli pro mě nemáte ti svačinu, tak si vezmu tatranky. +oznámí Wenai hned jak ji uvidí+ A odpoledne pojedu k babičce!
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 bře 2016 21:50

Dobrý ráno. +usměje se na ni+ Tady ji máš. +podá jí sáček se svačinou, kde má všechno, o co si včera řekla+ Tak dobře. Pozdravuj babičku. +pokývá hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince