Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod yohannka » 21 kvě 2013 21:23

Postrach: no tak.. co kdyby se něco stalo +uculí se přenevinně+ kdo se vám pak postará o zvířátka, noo.. a takovej ostrov taky není k zahození +cuknou jí koutky+

Man: žejo, ty bys mě adoptovala hned +směje se+

Bea: noo jak kdy, ale teď ani né. Záleží na počasí +pokrčí rameny+ vááázu +zakoulí očima+

Amon: dopřát čeho? Jako že ju budu strašit? +zamyslí se+ no.. po ránu bych mohla
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 21 kvě 2013 21:24

Bea: no tak jsem si je předobjednal +uculí se majetnicky, že přes to nejede vlak+
Zuzka: +otočí se po ní kam zmizla+ snad by ses nebála +mrkne na ni+ no dobře holky, že ste to vy, udělám vám ty nejlepší špekáčky +dá bei pusu na tvář a jde nařezat špekáčky+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Postrach » 22 kvě 2013 12:05

Amon: jo někam, kde se jí bude líbit...aby se pak vůbec vrátila...*zasměje se*

Bea: no, to jsou takový nejprofláklejší místa...*přikývne* ale v podstatě to jde kamkoliv, kde je přístup k větší žíle...hm, ke vztahu...normálně bych ti samozřejmě přitakal *jako gentleman* ale nezapomínej, že tam je ta podmínka opití a ztráty zábran...*blýskne po ní zuby a v tom šeru u táboráku to vypadá, že i špičákama*

yohi: no jasně..o zvířátka, na ty je třeba myslet především, že...*přikývne vážně* ale si představ, že bys vyfásla i Nautilus s celou posádkou...ta hora námořníků, to jsou taky zvířátka...občas... když vylezou na vzduch...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 22 kvě 2013 12:12

Amon: No...sezonní brigáda...to je nápad. To víš, to ministerstvo nepořádá, tak kam mají chudáci kouzelníci jít...a ty seš takový vyhlášený dobroděj...*cuká koutky* Ale teda pracovní morálku máš asi horší než u nás, když se ti to tam tak courá...*upije* Hm..v podstatě jo, Remuse naštvat je docela umění. To se s některými nedá srovnat. Ale zas když už se naštve, tak s ním pak nikdo nehne. Pokud teda ještě máš s čím hýbat, protože většinou Remus nečeká a někam zmizne. Ale teď má docela hodně velkou trpělivost, to jsem si taky všimla. Taky si ale myslím, že už je to nahraně, nebo možná za ní. Jak říkám, on nedělá nápadné vlny. Ale to neznamená, že ho něco neštve. Ne, neřekla bych, že se aklimatizoval jako domácí mazlíček. Na to je v něm příliš vlčích genů.*usměje se* Jen to není prostě vidět. Pochybuju, že jinak by se Styx byli pořád spolu.

Bea: uhm..jo, kůžička...*zatváří se* To sem musím poslat někdy Hanako, to byste si náramně rozuměly...*už to vidí, každá svůj hrnek s pitím...*

yohi: no jasně...ale já jsem prý nedovyvinuté pískle *píchne Postrach pod žebra* takže mám smůlu...a zubatou tě taky nemůžu udělat...*pokrčí rameny, že pech*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 24 kvě 2013 01:54

yohannka: To byla má oblíbená váza! A víš jak byla drahá! To byl pomalu artefakt! +odfrkne si pobouřeně+

Kristian: +Zuzka se tváří, že nééé, ale de si bokem sednout na lavečku a táhne krise mit+ A opíkej s láááskou! Já to poznám! +poplácá ho po rameni bea se smíchem+ A nezapomeň opéct ty rohlíky! +připomene ještě jako nevyšší prioritu+

Postrach: +začne se culit+ Postrachu! Ty zlobíš! Já pak budu mít nemravný myšlenky, a co s tím? +skoro zašeptá, páč tohle rozhodně není pro uši těch okolo...ale říká to ve srandě a navíc je jí jasný, že Manori teď uslyší úplně všechno+ Budete muset Kristiánovi pořídit umělej chrup, abych nestrádala!

Manori: +musí se smát+ To je ale zase pro nás výhodný - spousta lidí okolo to taky neměla ráda a já jim to mohla vyžrat! +nadšeně+ Se vyplatí!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 24 kvě 2013 01:54

yohannka: Vím já, proč mě tak povzbuzuješ? Po ránu? To má nějakej efekt?

Postrach: Ale to jooo, ony se začnou nudit po pár týdnech. +ujistí ho+ Leda by tam někoho potkala..ale..+zatváří se sebejistě a koukne na postracha+ dovedeš si snad představit někoho lepšího, než sebe? +připije mu s úšklebkem, že sou pro svý ženský bozi+

Manori: Joo, to já bych se i rozdal! +pošklebuje se+ Humanista a lidumil, měl bych dostat nobelovku za lidskost! Asi je brzo srovnám..udělám jim nějaký koncentrační cvičení...aby byli koncentrovanější...ony je pak ty volnomyšlenkářský mooresy přejdou.
Tak kdyby se potřeboval někam uklidit..+mávne rukou+ pošlem Kleu do lázní a uděláme si u mě pánskou jízdu! Je fakt, že informace mám jenom z bulváru...+naznačí, že vůbec neví co a jak+ takže to asi zkresluje..ale i tak...já bych tu ženskou už dávno zabil. +prohlásí jednoznačně a věnuje pohled Bei, že fakt ta mu vrátí jenom přemilej úsměv+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » 25 kvě 2013 10:25

Postrach: jééé já bych zdědila hromadu námořníků! +rozzáří se úplně - ještě že to neslyší engel+ a museli by mě poslouchat?

Man: to mám teda sakra smolíka +zašklebí se a radši se pustí do špekáčku+

Bea: ti koupím novou +mávne rukou+

Amon: no. tys mě po ránu ještě neviděl, co...+pousměje se a jde si tam bokem namíchat nějakej drink+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 25 kvě 2013 10:27

Bea: všechno slyším! +káravě jak se baví s postrachem a poočku je sleduje jak jde se Zuzou opíkat+ s takovou ty buřty rozhodně s láááskou opečený nebudou +ušklíbne se+
Zuza: umíš opíkat rohlíky? +sednou si tam bokem kam ho zatáhla a pustí se do opíkání+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Postrach » 25 kvě 2013 12:02

Bea: já? A zlobit? Prosím tě, to nemám v povaze...*tváří se skoro přesvědčivě, zrazuje ho pobavený šedý pohled*Hm, co s tím? Já bych ti poradil...kdyby ses nevdávala...*potřese hlavou a v očích se mu krom potlačovaného smíchu odráží světlo ohně, tak zúží panenky do čárek, jak ho ta oranžová zář oslňuje, přece jen v tom šeru vidí bez problému a netřeba mu přímého ohně*

Amon: Dlouhodobě? To si představit nedovedu.*poznamená lehce* Já jsem docela tolerantní a když si někdo začne vyskakovat příliš, tak ho poněkud..zkrátím..na délce i na bytí...*pokrčí mírně rameny* jeden nesmí vyjít ze cviku. Zdá se, že to máš opravdu vychytané do nejmenších detailů...

yohi: Poslouchají kapitána Nautila bezvýhradně. Možná i proto, že jsou dost pověrčiví...jako všichni námořníci. Vzpoury se šeredně nevyplácí. A pro lidi pode mnou to platí dvojnásob. Poslechnou toho, koho jim určím.*mrkne na ni* Ačkoliv bych chtěl vidět, co by dělali s kapitánkou ženou...*musí se usmát, jak si představuje ty reakce*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 25 kvě 2013 12:09

yohi: jo smolíka...přímo smolíčka pacholíčka...*přikývne*

Bea: cha, no tak to potom jo, výměnný obchod, ty je toho zbavíš a ještě jsi spokojená..*uculí se* Tak to je škoda změny jídelníčku...moje škraloupy nikdo vyžírat nechce...*vrtí hlavou*

Amon: tak když to nebude koncentrační tábor rovnou...s tím cvičením...*poznamená* ale možná bych ti poslala pár ministerských, jako cvičné cíle...stejně je platíme pro nic za nic...*uculí se* No jo, bulvár...tam se semele kde co. Upír aby si dával pozor na pusu...*musí se smát* No jo, proto taky nejseš s ní ty, ale Remus. I když co vím, tak se mu ta cesta Afrikou taky vymstila...minimálně se jen tak nevyhrabe z práce. Říkala jsem mu, ať část těch věcí přenechá někomu jinému...Ale možná to tam má jako skovku.*pokrčí rameny* a my jsme se ohledně práce nikdy moc neshodli. *zakrouží sklenkou, at se jí tam nedělá ta "brr-kůžička"*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince