od Manori » 22 kvě 2013 12:12
Amon: No...sezonní brigáda...to je nápad. To víš, to ministerstvo nepořádá, tak kam mají chudáci kouzelníci jít...a ty seš takový vyhlášený dobroděj...*cuká koutky* Ale teda pracovní morálku máš asi horší než u nás, když se ti to tam tak courá...*upije* Hm..v podstatě jo, Remuse naštvat je docela umění. To se s některými nedá srovnat. Ale zas když už se naštve, tak s ním pak nikdo nehne. Pokud teda ještě máš s čím hýbat, protože většinou Remus nečeká a někam zmizne. Ale teď má docela hodně velkou trpělivost, to jsem si taky všimla. Taky si ale myslím, že už je to nahraně, nebo možná za ní. Jak říkám, on nedělá nápadné vlny. Ale to neznamená, že ho něco neštve. Ne, neřekla bych, že se aklimatizoval jako domácí mazlíček. Na to je v něm příliš vlčích genů.*usměje se* Jen to není prostě vidět. Pochybuju, že jinak by se Styx byli pořád spolu.
Bea: uhm..jo, kůžička...*zatváří se* To sem musím poslat někdy Hanako, to byste si náramně rozuměly...*už to vidí, každá svůj hrnek s pitím...*
yohi: no jasně...ale já jsem prý nedovyvinuté pískle *píchne Postrach pod žebra* takže mám smůlu...a zubatou tě taky nemůžu udělat...*pokrčí rameny, že pech*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-