Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Amon » 31 kvě 2013 14:52

yohannka: Viděl..a né jednou. +pokrčí ramenama+ No nikdy to nebylo tak hrozný, abych se lekl...možná je to tím, že mám praxi...+zadívá se nostalgicky na Beu+

Postrach: Joo doma to vychytaný mám, ale jak se ukazuje, povolil sem až moc řetěz Smrtijedům...vyskakujou si jak červíci z krabičky, měl bych se vrátit ke starým praktikám - lezeš mi na nervy...+naznačí, že zatne tipec+ Tyhle humanistický vlivy na mě...+zakroutí hlavou+ nepřineslo to nic dobrýho! Ty máš aspoň Manori, máte stejný názory a vidíte svět stejně, kde mám sakra najít někoho kdo vidí svět jako já? +kroutí hlavou+

Manori: To není špatnej nápad! +souhlasně+ Na pusu určitě, páč by nás to teď mohlo stát i život! +uculí se+ Co on s tou havětí vůbec dělá? Nějaký genetický pokusy?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 31 kvě 2013 14:52

yohannka: To asi těžko, byla starožitná a byla hodně drahá! Navíc jinou evidentně koupil, ale hnusnou! +jí ju přece vyměnila yohannka, ne?+

Kristian: Ale Škorpionik! Snad bys nežárlil! +směje se a tak láskyplně na něho kouká+

Zuzka - Kristian: Umím! Umím! +hlásí se hned, dá si králíka na klín a opíká rohlíky..lehce do černa+ A Kristián? +nenápadně+ Nemohl bys dělat snídaně ty? +zase zkouší dělat oči, páč doufá, že jí to i v té tmě pomůže+

Postrach: No jistěěě! +směje se a kroutí hlavou+ To sou jen výmluvy! Ach vy chlapi! +povzdychne si teatrálně a zvedne sklenku k přípitku směrem k Manori, že je to s chlapama hrozný+

Manori: Tak si vycvič nějakýho dravce, máš jich doma přece dost! Ale aby si pak nezvykli a nechodili vám na zásoby...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 01 čer 2013 12:25

Postrach: noco, kdybys jim to nakáázal.. museli by mě poslouchat.. a to by se mi líbilo! +culí se+

Amon: tak to seš odolnej

Bea: +jo asi jo+ ona se ti nelíbííí? +culí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 01 čer 2013 12:27

Bea: no hlavně nezkoušej, jak moc jsem žárlivej, lásko +ušklíbne se a mrkne na ni+

Zuza: no ty je umíš úplně dokonale opíkat, to se bude Beatrix líbit +cuknou mu koutky a dopeče špekáčky+ snídaně? +koukne na ni nechápavě+ a .. proč? copak ti doma nechutná? +nachystá holkám každé špekáček a rohlíka a taky si de opíct+ tady to je, dámy
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Postrach » 02 čer 2013 12:48

Amon: tyhlety těžkosti ti nezávidím, já naštěstí nějaké povolování v práci řešit nemusím. Ale taky je rozdíl, být v tom kolotoči od malička, vlastně nic jiného ani neznám, stejně jako kolegové, ani naši předci, už po staletí. Ty si vlastně vychováváš první, druhou generaci, to není žádná legrace. Ovšem známé pravidlo ohrozíš nebo zklameš ostatní, pak přijde trest. Jediný. *pokrčí rameny* Jakékoliv výjimky a nejasnosti to jen zhoršují. To znám.

Bea: Tak výmluvy?*upře na ni upíří postrachovský pohled, až se Man vedle trochu zakucká, jak si toho všimne a drbne do něj* No tak až budeš vdaná paní, probereme to znovu...mezi čtyřma očima.*blikne na ni naposledy upíříma očima a pak se opře a s úsměvem ji pozoruje*

yohi: No, to by pak museli. *přikývne* Jak dobře umíš plavat? Pod vodou?*zeptá se jen tak*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 02 čer 2013 12:55

Amon: Nejenom na pusu..tady si jeden nedá na chvíli pozor..a hned je vymalováno*mávne rukou* Pokusy? Nééé...teda, doufám, že ne. Obchoduje, zajištuje přesuny do rezervací...občas dělají odchyt škodné a pak výzkum. Ale že by pěstoval nějaké nové potvory....to ne, i tak si myslím, že stačí ty, co jsou. I když hádám, že někteří to zkoušejí, podle toho, s kolika anomáliema se prý už setkal. A já vlastně taky. Není nad normálního poctivého černokněžníka*pozvedne k amonovi sklenku* co někteří cvoci nevymyslej...

Bea: *jen protočí oči a bezhlesně naznačí, že co to má doma...*naučit dravce?*vykulí oči* Jako...na ty škraloupy? To nééé, nemůžu je učit na lidskou...*zavrtí hlavou* To by pak začli třeba lovit posádku. Lidožrouta bychom museli odpravit. Kdybych byla na zvířecí dietě, tak by to šlo, ale takhle...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 03 čer 2013 13:19

yohannka: No...viděla sem už i hezčí..asi ji dám někam...na charitu...

Kristián: Určitěě? +natáhne se a dá mu pusinku na tvář+ Když mě by to i docela zajímalo...+mrká na něho svůdně+ Díky! +uzme si párek a pustí se do toho+

Zuzka: Mhm, +přikývne+ ale...jo...ale...+koukne, jestli beatrix neposlouchá, pak se natáhne a šeptá kristiánovi+ ona už tři týdny maže každý ráno kozí sýry! +zatváří se nešťastně a vezme si párek+ Děkuju...+a pustí se do toho, ale furt se tváří zkroušeně+

Postrach: Mhmmm..+přikývne, našpulí pusu a jak se na ni tak podívá, tak se jí efektivně rozbuší srdce a vylítne jí tlak+ Kristova noho! +potřepe hlavou nad tím, jak efektivní umí postrach být a s další skleničkou alku v ruce se na něho mile usměje+ Beru tě za slovo...+připije mu souhlasně+

Manori: A myslíš, že by to nějak poznali? Jako ve smyslu že by je to bralo víc než běžný krmení? Dyť sou to stejně zbytky... Amonovi Ralf a Rolf s tím nikdy problém neměli..+nakrčí trochu ret+ né, že bych je v tom nějak podporovala teda...a Nagini mě nakonec taky nikdy neposvačila...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 03 čer 2013 13:27

yohannka: Já vždycky zlato! +uculí se na ni+

Postrach: Já dřív taky nic takovýho neřešil, ale to si pak nakráčela Beatrix a začla s pravidlama jako "nezabíjej moje kámoše", pak "nezabíjej moje kámoše smrtijedy" a nakonec dokonce "nezabíjej moje kámoše mudly"! +rozhodí rukama+ A od té doby...no de to dopr... To je pak výchova na dvě věci, když ti někdo kazí morálku družstva. Lidi si to u mě pletou s brigádou a vůbec snad nechápou k čemu se zavazujou. No co už...průběžně oddělím zrno od plev a bude to zase chvílu dobrý...a vy - +koukne na zubatý+ budete mít aspoň co do zubů.

Manori: +usměje se a taky jí připije+ Ty ses měla dat ke mně! Ty bys byla vzornej Smrtijed! To říkám furt - nevymýšlejte hovadiny, stejně to nevymyslíte líp než já, ale to oni néé...+dopije a rozhlídne se+

No, tak sem vás viděl...+koukne na krise a zuzku+ dokonce až moc...tak zase pudu. Doufám, že se uvidíme na nějaké party brzo, dlouho nebyly řízky. +poznamená a rozloučí se s nima+ Tak se tu mějte!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » 03 čer 2013 15:41

Bea: *jen nepatrně kývne* budu s tím počítat. A Kristiánovi asi poslat láhev na nervy jako odškodné...*cukne koutkem*

Amon: no jo...tak pak máš školku na výletě...svého času se mi zdálo, že nejlíp jsi na tom byl s Luciusem...ten má asi starou školu ještě...neutopil se v té Francii ve víně už? Hm..no to budeme, ale filtruj to prosím tě, ať se to nezdrcne. *poznamená a dopije svoje*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 03 čer 2013 15:49

Amon: *jen se směje* to bych pak s tebou nemohla pít a drbat šéfa a práci...jen ta Nagini na ruku by se mi líbila...*uculí se* Tak běž dělat pořádek...ale tak, at nemáme na ministerstvu pohotovost, fakt se mi to ted nehodí*ušklíbne se a mávne mu na rozloučenou*

Dvě lahve, spíš...*poznamená s úculem k Postrachovi*

Bea: No poznají to...z masa asi víc, než z krve, ale i tak. Je to jiná chut, jiná vůně..to ti teď můžu potvrdit*uchechtne se*Nagini je asi vychovaná i pséci, ale já to zkoušet nebudu...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince