Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 09 led 2013 23:22

+kopne to do sebe a rozkašle se+ sakra, už nemám tréning! málo piju! +zjistí zhrozeně+ to se musí napravit +nalije jim ještě jednoho+ fakt? +nadšeně+ takže... takže jsem teď v podstatě nesmrtelná! +vykulí oči+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 09 led 2013 23:25

Díky. +vezme si zas panáka, ale ještě ho nevypije+ Noooo..... +začne zeširoka+ Jako když jsem s tebou, tak teoreticky jo. Ale jestli půjdeš a skočíš z desátýho patra, tak seš prtvá. Mrtvá. +opraví se a pak se k ní nakloní+ Nebudeš skákat odnikud, že ne? Tvůj anděl strážnej ti to naprosto, naprosto nedoporučuje.
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 10 led 2013 15:07

hm.... +zamyslí se hluboce že se trocha na to napije+ uchmmm... +nalije si k tomu radši džus+ tak víš co? Skákat nebudu. I když...! loni sem skákala ze střechy mýtinky do těch dvoumetrových závějí, to bylo hustý! +nadšeně+ No aleee.. co kdyby sem někdo vtrhnul a chtěl mě zastřelit! +bodne prstem do vzduchu+ jakože se to tu může docela kliďánko stát...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 10 led 2013 16:15

No tak to asi budem mrtvý voba a to už bude jedno. +rozpřáhne bezradně ruce+ Ne, ne, já bych tě zachránil. To víš, že jo. To bych mohl. +pokývá hlavou na souhlas+ Tady? Ze střechy? Ale to může bejt dobrý, zvlášť, když si vezmeš pekáč a třeba tu střechu sjedeš v něm. Fakt dobrej nápad.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 10 led 2013 17:13

to bych chtěla viděěět +jak ju zachraňuje+ no co pekáč +mávne rukou+ ale boží sou takový ty nafouklý mega kola.. víš.. ty.. do vody, ale aji na takový sjíždění svahů.. hezky si na ně sedneš... nebo tady na bazénu máme nafukovací krokodýly! s těma by to mohla být taky prdel... jo a co když si zlomím nohu, tak mi ju napravíš? jo a nemáš hlad? a.. jíš vůbec? +bombarduje ho otázkama trochu+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 10 led 2013 17:25

No jistě, že bych tě zachránil. Nááááhodou, už jsem si na tebe podal žádost. +ukáže ke stropu+ Tam nahoře. No... když nebudu moc opilej tak ti tu nohu spravím. A když jo, tak ti aspoň zavolám záchranku. +zazubí se na ni+ Nejím, ale zato piju. +na důkaz toho do sebe naklopí zbytek toho svýho piva+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 10 led 2013 22:59

Fakt? +chichotá se+ no já pochybuju že tam nahoře mě mají ráádi.. to spíš ti tam dole..fakt jenom piješ? +natočí mu nový pivo+ blboost, to bys přece umřel.. hlady..+dá si zbytek panáka+ ale alkoholu se člověk nají taky docela dobře
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 11 led 2013 12:15

Já jsem anděl, já neumírám. Ty jo, jednou jsem spadnul z tý dvoupatrový postele, zamotaly se mi nohy do těch příček a já si je zlomi a ještě pár žeber, trvalo to asi sedm hodin než jsem se zase mohl poohnout. To tak strašný nebylo ale z nějakýho důvodu jsem měl na rádiu naladěný Country a to bylo to pravý peklo. +zatváří se, jako by si na to úplně živě ještě vzpomínal a že to bylo fakt strašný+ Alkohol mi dodává všechny živiny, co potřebuju. +pokývá moudře hlavou+ Proto si dám ještě pivo a ten todeskus. Prosím.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 11 led 2013 17:27

týjo! já chci být taky anděl! to má samo výhody.. neumřeš.. nejíš, takže nestloustneš.. i když..stejně bych jídlu neodolala.. třeba takový brambůrky +zatváří se mlsně.. no neodolá a načne je+ a o kolik lidí se takovej anděl stará? +přisune mu nový pivko a naleje mu panáčka+ prosím pane anděli +ucul+ máš vůbec jméno?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 11 led 2013 18:12

Hahaha. +zasměje se+ To si jenom myslíš. Musíš se starat o lidi, což taky není lehký. A když někde náhodou ztratíš křídla, tak se zpátky do nebe dostaneš až ti narostou, což trvá pěkně dlouho. +ošije se+ No, vždycky jenom o jednoho. Můžeš mi říkat Anjeli. Já jiný jméno nemám.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince