Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Engel » 08 bře 2015 12:38

Ty si myslíš, že je to tak snadný? Že jako Engel bude skákat, jak se yohannka zrovna vyspí a jak si to danej den rozmyslí? Jak by bylo tobě, kdyby ti někdo na vánoce zvěstoval, že teda jako neví, jestli tě chce? To se jen tak nezapomíná puso, víme?!
Nepovídej, tak ty chceš budoucnost? Nájednou...hlavně, že před rokems zájem neměla - a to byly věci mnohem jednodušší, než teď!
Já nevím, měl bych? +podívá se na ni už lehce nasraně+ Táhnu se sem šestnáct hodin, abych tě vzal někam na oběd a když dojdu, tak mi akorát všechno vyčítáš. Na to fakt nemám náladu. Těšil sem se na tebe, ale teď mám spíš chuť dát si panáka a jít se vyspat. Takže co myslíš?!
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 08 bře 2015 12:50

jo na vánoce, to se nezapomíná, ale že jsem ti pak pokaždé říkala že s tebou chci být, to už se jako zapomíná nebo co?! +praští tam popelníkem o bar+ kolikrát to chceš ještě slyšet abys na to nezapomněl a nevytahoval co se dělo o vánocích?! Ty mě fakt neposloucháš nebo co! +no připadá si že co se od vánoc dvakrát viděli a povídala mu tohle tak tam asi nebyl+ víš co.. jestli mi chceš tady pořád opakovat tohle a nevzpomenout si na to ostatní, tak asi není ani důvod abys tu byl. Jáá se taky těšila, pokaždé se těším, každej den si říkám co kdyby ses tu objevil a každej den mi je pak večer smutno a brečím si do polštáře protože ses neobjevil. Tak si to přeber! +odejde radši do na záchodky aby před ním nebrečela+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 08 bře 2015 13:09

Máš si dávat pozor co mi říkáš! Nebudu ze sebe nikde dělat debila! No to je vidět, jak ses těšila a jak seš štěstím bez sebe, když dojdu! Já se na to můžu taky vysrat! +švihne cigaretama někam za bar a de k sobě do pokoje+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 08 bře 2015 14:18

jo.. a asi ti nemám říkat to hezký, protože to jde mimo tebe! to je jak bych ti vyčítala cos mi řekl před rokem! +nadává si jak je blbá, že mu říkala že s ním chce být, když si to pán nepamatuje+ stejní.. všichni chlapi naprosto stejní +zůstane tam asi na záchodkách sedět na zemi než se dá trocha do hromady+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 08 bře 2015 16:54

(On si to pamatuje, ale to neznamená, že zapomene to předtím. On sem hlavně dojel dnes si někam vyrazit a ne hned poslouchat výčitky. Příště sem už ani nepojede, když se mu dostane takovýho přivítání.)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 08 bře 2015 19:10

(tak s takoou by si mohli vyčítat věci z minulosti furt,ona s ním chtěla jenom být častěji)
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 08 bře 2015 23:08

(A on za ňou došel, aby spolu byli.)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 10 bře 2015 00:07

(jo ale on dojede a hned odjede a pak ho dva týdny nevidí, tak chtěla jenom vědět co bude dál)
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 10 bře 2015 16:42

(A Marek to má vědět jak?)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 11 bře 2015 09:50

(má poslouchat, dyť mu to říká.. ale to je jedno, nebudem to řešit tady)
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince