Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 12 led 2013 11:31

A ty... křídla.. taky jako nemááš? +nakukuje aby ho viděla zezadu+ chm chm.. anděl se jménem Anjel... a nechtěl bys nějaký príma normální jméno? +hrábne hned po kalendáři+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 12 led 2013 11:52

Mám křídla. +trochu s nima zahejbe+ Ale jsou malý, ještě mi úplně nedorostly. No.... +koukne na kalendář+ A myslíš, že by se ke mě nějaký hodilo? Hlavně ne Karel. Nebo Pepa.
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 12 led 2013 15:57

fakt? +nakukuje a zírá+ tak to je hustý! to jsem ještě neviděla! +přemýšlí esi se jí to nezdá po tom todeskussu+
to né, to nejsou pěkný jména.. mmm na jaký písmeno bys chtěl aby to začínalo?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 13 led 2013 14:21

Na jaký písmenko? +zamyslí se+ Tak třeba S je hezký. Nebo F. EL taky ujde.... +pokývá hlavou+ Chápeš, musí to být něco speciálního, pro někoho tak speciálního jako jsem já.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 13 led 2013 18:02

S.. chm.. +kouká do kalendáře, i když se jí písmenka už trochu pletou+ Sigfríd! +koukne na něho a zašklebí se+ mmm ne.. sigfríd se nehodí. Hele asi se nakonec fakt budeš muset jmenovat jenom Anjel +pokývá moudře hlavou a cpe se brambůrkama+ ale to je taky pěkný jméno
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 13 led 2013 18:42

Sigfríd? +vykulí na ni oči+ To je jako jméno? Nebo sis to zrovna vymyslela? +kouká zmateně+ No, mě se Anjel docela líbí. Myslím, že mě to docela vystihuje. +vezme si taky trochu brambůrků+ A co jinak? Všechno v pohodě, Něco, co by pro tebe mohl anděl strážnej udělat. +zahýbe významně obočím+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 13 led 2013 19:38

no to je tady +ukáže mu v kalendáři+ mmm.. +zamyslí se+ já mám teď takový docela dobrý období. Teda občas to střídají záchvaty depresí, ale na to jsem si už asi zvykla nebo co.. nebo mi pomáhá tady kamarád alkohol. Jo umíš zařídit, abych třeba neměla kocovinu?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 13 led 2013 19:46

Hmmmm.... +protáhne a vytáhne takovou malou krabičku+ Od těch depresí bych ti taky mohl odpomoct. Dáme špeka? +navrhne s úsměvem a zatřese s krabičkou+ No jasně, že bych mohl. To je úplně základní pomoc.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 13 led 2013 20:48

hehe +zaculí se+ jestli ty nejsi anděl! jasně že dáme! +nadšeně+ i když po tom todeskussu mě to asi totálně smete.. ale jestli umíš léčit kocovinu, tak zvládneme i toto! ale teda že jsem tě neznala dřív.. jsem nedávno měla takovou kocku, že jsem si říkala že asi stárnu nebo co +zakroutí nad sebou hlavou+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » 13 led 2013 21:05

To víš, mít svýho anděla se vždycky hodí. +zazubí se na ni a vytáhne papírky a filtry a začne to tam motat+ Ale já za tebe nebudu dělat všechno. Třeba zuby si klidně můžeš čistit sama. +zasměje se a podá jí umotanýho jointa+ Odpal to.
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince