Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Eisbahn

Příspěvekod Obsluha » 13 pro 2012 03:43

Obrázek

Ledová plocha, kterou s trochou dobré vůle možná udržíme zmrzlou i v létě.
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Re: Eisbahn

Příspěvekod Amyas Crale » 04 led 2013 12:05

*když jde kolem, tak se mu tam zalíbí a tak si tam sedne a udělá si pár skic*
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Engel » 06 dub 2013 16:45

+Vyjde zadním východem, spokojeně se uculuje, machrovitě si prohrábne vlasy, naskočí do auta a cestou si hvízdá...+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 30 dub 2013 15:53

+před mýtinkou se chystá takovej malej táboráček... tak sleduje vojáky, jak tahají dřevo a přitom pomáhá chystat špekáčky+

Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 30 dub 2013 23:51

+Zaparkuje venku, jenom zvedne obočí nad tím, že být ten táborák o kousek větší, vyhlásijou ve městě pohotovost a mávne na záložní hasiče, kteří se tam válijou v trávě, pokuřujou a pochlastávají bečku nealka+ Skovte mi taky! +houkne na ně s úsměvem, vystoupí, otevře zadní dveře a pomůže Zuzce ven, ta něco zmerčí a rovnou někam odběhne+ Chm..to sou fofry...+otočí se za ní, ale má plný auto nákupu, takže mávne na dva vojáky a nechá je odnosit věci z auta.+ Tohle rovnou na bar, bude se to jest hned, tohle do mražáku...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 02 kvě 2013 13:26

+Dojdou zpátky se Zuzkou v něčem sportovnějším, Zuzka se rovnou žene ven se zvěří a Bea vezme nějakej ten tác s jídlem a de s kolektivem+

Man: No já koukám! Co vám vlastně přibylo? Nemám vůbec přehled...+málem se zabije o Felixe, kterej si byl v kuchyni ukrást kus kuřete+ Kur!-nik...ehm...+ustojí to a venku položí tác na stůl+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 02 kvě 2013 13:34

*usadí se tam někde s Postrachem na kraj*

Bea: No, já jsem původně chtěla akorát kamaráda pro Fenrira...tak, že pejska..mno a pak yohannka přišla s tím, že vlka mi může sehnat...tak máme novou vlčici Shiru...je to taková plachá tlamička, ale vypadá to, že s Fenrirem si rozumí....jenže jsem v útulku šla kolem karakálků...tak to vidíš...*kývne bradou vedle sebe* Retta je u nás taky...a z původního psa se vyklubal tady malý přírustek vlčáka... fenka Margon...a to prosím jedna návštěva v útulku...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 02 kvě 2013 13:35

Bea: jo, o dt é doby má zákaz tam chodit, hezky at si o zásoby píše mailem...*vloží se do toho s úsměvem*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » 02 kvě 2013 14:08

Takže...+kouká z Manori na zvěř a na Postracha a zpátky+ Tři zvířata? Wow! A já se chtěla do zverimexu zajít podívat, ale to teda né! To už bysme neměli s Kristiánem kde složit hlavu! +a na to se kolem nich demonstrativně projde žirafa, za kterou se plazí lenochod a za nima de s provinilým výrazem chovatel:+

Chovatel: Omlouvám se, madam, oni utekli!
Bea: Zase?
Ch: Oni...jsou chytří!
Bea: Jak vám může utéct lenochod?!
Ch: Měl s stebou žirafu! Držel se jí za krk! Vážně! Je to i natočený!
Bea: +kroutí hlavou+ Tak na to se pak musím podívat! +mávne rukou ať dou, než je tam něco ožehne a lenochod se přitom tváří vysmátě+ Boha...

+otočí se zpátky k Man a Postrachovi+ Nepořizujte si hlavně zvířata, co umijou spolupracovat! Jednou se proti nám všichni spiknou!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 02 kvě 2013 15:35

Postrach: dík. nojo vymýšlím, ale ono toho moc není aby vám to neublížilo a byla v tom jenom ta krev... ale tak lepší než nic +usměje se+

tak kde máme ty pruty co? tady jsou kelímky a můžete klidně čepovat +zaúkoluje hned vojáky+

Bea: no a nejsou krásní? a tos neviděla vlčičku, ta je! tu jsem si málem hned nechala... a karakálků máme víc, kdybys chtěla +uculí se a pak už jenom zírá na felixe, kterej hrdě vleče půl upečenýho kuřete.. na to jak je malej+ ehm ehm... +a za ním leo vláčí tu truhou půlku, která je přímo větší než on+ mě asi vomejou. Potřebuju to pivo! +houkne na vojáky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Další

Zpět na Hospůdka Na Mýtince