Frauentausch - Staffel I. Wenai

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Frauentausch - Staffel I. Wenai

Příspěvekod Beatrix » 11 úno 2016 22:09

Milá budoucí vyměněná "manželko",

vítám Tě ve svém světě a přeji Ti, aby pro Tebe tato výměna byla nezapomenutelnou.

Jmenuji se Beatrix a jsem podnikatelka. Mimo jiné vlastním restauraci, nad kterou se právě nacházíš. Mám dceru Zuzanu, přítele Kristiána a přítelkyni Žanetu. Žaneta je často na dlouho pryč, takže ji možná po dobu výměny ani nepotkáš. Zato jistě potkáš mou matku - žije nedaleko na statku, kam Zuzku a její kamarády často vozím, a také bývá několikrát týdně u nás. Ráda Ti se vším pomůže.
Mám také několik domácích zvířat, ale ty budou po dobu výměny v zimní zahradě, kam za nimi můžeš kdykoliv zajít. Budu ráda, když se jim budeš věnovat.

Po dobu výměny převezmeš mé povinnosti. Zejména v první polovině pobytu bych byla ráda, kdyby sis tedy zkusila, jaké je to být mnou. Budeš spát v mé posteli v ložnici (Kristián má svůj pokoj s pracovnou vedle, často se vrací v noci). Ráda bych zmínila, že si nepřeji, aby se kdekoliv v bytě kouřilo! Přes toto pravidlo opravdu nejede ani tank. Byt je naprosto nekuřácký! Kouří se na balkoně a ve zbytku budovy, takže doufám, že toto pravidlo dodržíš.

Vstávám většinou po sedmé, vyjímečně i ve čtyři. Hodně to záleží na tom, co mě další den čeká. Zuzka je samostatná - vstane před sedmou, nachystá se do školy a o půl osmé ji někdo odváží do školy (to je zařízeno). Vstávám však tak, abych ji alespoň vyprovodila, pokud ji přímo nevezu, a dohlédla na to, že má všechny učebnice a sešity, a také že se nasnídala!

Když Zuzka odjede, tak se většinou věnuji byznisu - a hospodě. Toho se bude účastnit také. Rezervovala jsem Ti místo pomocníka v kuchyni, za barem i při roznášení obědového menu. Některé odpoledne v týdnu je třeba zajet na velký nákup jídla do domácnosti. (Ne do hospody, tam se objednává prakticky denně, ale přímo do bytu.) Sice si jídlo často nosíme z kuchyně, ale také doma vařím - a to bude vyžadováno i od Tebe. Bohužel Zuzka na můj vkus málo jí, takže doufám, že se budeš snažit, aby jí chutnalo.

Odpoledne je potřeba se Zuzkou udělat úlohy a vyřešit všechny krizové situace, které se každý den plynule objevují. Večery u nás už bývají klidné a máme čas každý pro sebe. Zuzka se chodí koupat kolem osmé a do desíti musí být v posteli. Má vlastní koupelnu, kterou s oblibou vytápí, takže ji člověk musí trochu pohlídat. - A hlavně dohlédni, aby si čistila pořádně zuby! Sice je chce mít krásně bílé, ale čištění ji nebaví.

Jelikož budeš takříkajíc v mé kůži, nakoupila jsem Ti oblečení podle mého vkusu. Ve skříni najdeš nové šaty, sukně, kostýmky a hlavně boty na vysokém podpatku. Tady jsi vedoucí osoba a dáma, tak se podle toho prosím chovej. V koupelně máš novou kosmetiku - líčení je každodenní povinnost. Hned na první den výměny jsem pro Tebe objednala manikérku, které se postará o to, abys měla krásné nehty.

Co se zbytku týče, jsem si jistá, že Tě mé okolí seznámí s tím, jak tu věci chodí. Na útratu Ti nechávám 400€, se kterými se prosím snaž vyjít. Větší výdaje sice nejsou problém, ale učím Zuzku šetřit. Na týden jí dáváme kapesné 20€, za které si většinou kupuje něco v hračkářství, nebo si je šetří.

Užij si pobyt v mé domácnosti.
Beatrix

Obrázek

(Poznámka: Jako v každé výměně bude hlavní postavou vyměněná žena - toto je tedy prakticky téma pro Wenai, kde se bude zdržovat a zbytek Mýtinky bude chodit za ní - tak jak sledujete reality show v televizi. Pokud bude třeba, budu doplňovat komentářově informace v průběhu výměny.)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Re: Frauentausch - Staffel I. Wenai

Příspěvekod Zuzka » 13 úno 2016 11:14

+Jen oplače odjezd Bee - s pomocí velkýho zmrzlinovýho poháru a několikahodinovýho pobíhání s klukama a vojákama kolem Mýtinky to jde docela rychle - tak už pobíhá od okna k oknu a vyhlíží novou tetu na hlídání :D +
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 úno 2016 12:22

+obezřetně a zvědavě se blíží k Mýtince, v ruce malej kufr s nezbytnýma osobníma věcma, vejde do lokálu hlavníma dveřma, protože jinou cestu ani moc nezná a opatrně se tam rozhlídne+ Halooo? +zavolá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Zuzka » 13 úno 2016 13:31

Někdo dojeel! +zakřičí, no pak zjistí, že kolem ní nikdo není, tak aspoň natahuje krk, ale to pro ni přiběhne Beina máti, že musijou novou tetu nechat prvně rozkoukat a odvede ji pryč - a nenápadně si Wenai už z okna měří pohledem+
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Obsluha » 13 úno 2016 13:33

+K Wenai hned přiběhne servírka-brigádnice a usměje se na ni+ Dobrý den! Vy jdete na tu výměnu? +zvědavě+ A kde máte zbytek kufrů? +kouká jí přes rameno, jestli jí to někdo nese+ Tady máte klíčky. Máte si to tam prvně prohlídnout a přečíst si manuál a za chvíli paní Steinová přivede Zuzku.+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 úno 2016 14:10

Dobrý den. +usměje se tam+ Ten druhej kufr je venku. +uculí se omluvně, že je těžkej+ Jo, jsem tu na výměnu, jsem zvědavá, co ste si na mě nachystali. Tak jo, děkuju. +přikývne a převezme knížky a jde do pokoje studovat manuál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » 13 úno 2016 14:19

Servírka: Já se lekla, že je to všechno co máte! +luskne prstama na vojáky opodál+ Odneste to madam nahoru! +pak se otočí zpátky k Wenai+ je to po schodech nahoru a doprava. Nebojte se, tady je to skvělý! +uklidní ju - optimisticky a s omlouvou, že už musí jde zase obsluhovat+

+Vlastně nejde do pokoje, ale do Beinýho bytu - viz foto nahoře, kde zatím nikdo není a tak si může projít všechny pokoje, skříně a poličky. V kuchyni jsou skříňky narvaný cereáliema, sušenkama, občerstvením všeho druhu a müsli. Lednička praská ve švech a ve spížce je malej obchod se zeleninou a ovocem - Bea nechtěla vypadat, že doma nic nemá. Obdobně to vypadá všude jinde...+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Kristián » 14 úno 2016 10:53

+akorát dojede z práce, kde si posledních pár hodin zjišťoval o wenai všechny možný i nemožný informace a před mýtinkou ho už vojáci informujou že je tady+ Co? už? chm.. +zamračí se, protože z toho není bůhvíjak nadšenej, tak si ještě zapálí, ale ví, že to protahovat stejně moc nemůže. Jak prochází mýtinkou, tak potká Beinu máti a zuzku+ už jste tam byli? půjdeme všichni naráz.. nebo radši..hmm postupně?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Anne Stein » 14 úno 2016 13:19

p.S.: Ne, zatím čekáme, až se tam porozhlédne. Kdo je to? +koukne na Kristiána, jestli o ní něco ví+ A kde je moje dcera? Myslím, že bysme měli jít zaráz. Máš pro ni nějakou kytku? +podívá se na něho přísně, že to bylo to jediný co měl zařídit, tak že by to snad mohl zvládnout+

Z: Já už tam chci jít! Jsem na ni zvědavá!
Anne Stein

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 úno 2016 15:44

+čte si manuál a co chvíli z ní vypadne... Božíčku! Božíčku! nakonec A sakra a jde se kouknout do skříní+ No fakt... +vydechne a zkoumá šaty i boty, že jsou dost velký na její ploutve+ Ty vado. +vydechne a radši jde do kuchyně nalít si juice a pak do koupelny prozkoumat tu kosmetiku a hnedka si zkouší šílený kreace+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Další

Zpět na Hospůdka Na Mýtince