Zverimex

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Zverimex

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2014 01:43

+natáhá tam ještě nějaký hračky, prakticky všecko, k čemu tygře zaujatě čuchne, a prokládá to věcma pro kocoura aby se jim doma nervali+ Tyjo. To jsem zvědavá, kdo to ponese domů. +zazubí se, a koupí ještě nějakou tašku, ať příště nenosí tygra v kabelce+ Víš že je kousek ocaď čajovna? +koukne na něj děsně nenápadně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2014 01:48

Tak si to tam necháme poslat. Nebo sem pro to pošleme Jeefese. +navrhne a zkoumá nějaký záhadný kulatý věci s rolničkou+ Jo? +koukne na ni koutkem oka+ To je fakt zajímavý. Čajovna. +pokýve hlavou+ Chceš jít na čaj. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2014 02:47

Tak jo. +souhlasí s úsměvem, a ještě tam očumuje nějakou zvířecí literaturu+ Noo... to ani ne. +vezme si nějakou knížku a děsně dělá, že ji zajímá+ Majitelé ji teďka prodávaj. +koukne po něm bokem, a hned zas zaboří nos do knihy+ A já bych si ji chtěla asi koupit. Pro sebe. +vyklopí to a sísá po něm přes vršek vazby+ Ale je to dost drahý.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2014 02:52

Mno? +začne tam očuchávat psí mlsky, ale pak se zarazí a koukne na ni+ Koupit? +vykulí trochu oči+ No ale jako... +zatváří se trochu zmateně+ To mě tam jako nebudeš pouštět, nebo tak? Že ji máš jakože pro sebe? To bude nějakej dámskej klub? +kouká na ni, lehce zmatenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2014 03:01

+otočí stránku a zaujatě si čte, ale když se začne ptát, tak na něj zmateně koukne+ Jasně že tě tam budu pouštět. +zamračí se nechápavě+ Musíš dělat speciální mixy vodnicovýho tabáku a předvádět lidem jak se kouří hašiš. +uculí se+ Jen by se mi líbilo něco takovýho mít. Starat se tam o to. +pokrčí rameny+ Ale ještě mě nevybrali, a nevim, kolik to bude stát. +kousne se do rtu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2014 03:08

Ahá. +rozjasní se mu tvář pochopením+ Tak v tom případě jsem ti dycky k nejvěrnějším službám. +usměje se na ni, vezme jí tu knížku a někam ji odloží, aby mohl Vici obejmout+ Tak, když to tak vezmem, tak je to vlastně investice peněz do podniku a to není nikdy k zahození, ne? +uculí se a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2014 03:22

Jo, když to nepovedem úplně na buben, tak to zase začne vydělávat. +usměje se+ Ale jestli do toho půjdu, tak mě buďto budeš muset do tý doby živit, nebo si to dáme napůl jako spoluvlastníci. +koukne na něj, a taky ho obejme kolem pasu+ Ale fakt nemusíš. Budu ráda, ale nechci ti brát tvý peníze. +pousměje se a dá mu pusu+ Stejně to ještě není jistý. +dodá pro sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2014 03:29

No, tak do toho půjdeme napůl, jestli chceš. +přikývne+ Já si nemyslím, že by nás to mohlo nějak zrujnovat. +zavrtí hlavou, docela bezstarostně+ A když mi dovolíš, abych tam taky něco vymejšlel a tak, tak to bude úplně super. To rozjedem, uvidíš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2014 03:39

Ale jestli to dopadne blbě, tak přijdem o spoustu peněz, oba dva. Chci abys do toho šel protože ti to připadá jako dobrá myšlenka, ne proto že jsme vzatý. +usměje se na něj+ Tak si to rozmysli, a pak mi řekni. +dá mu pořádnou pusu+ Jasně že ti dovolím tam dělat věci. dyť by to bylo naše. Společný. +uculí se, a paranoidně koukne po šelmách, jestli někde něco necupujou nebo na sebe nezvrhly něco těžkýho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2014 03:46

No jo, jenže za prvý: +vypočte na prstech+ Budeme mít něco jako hospodu, kde budopou povolený, no dobře, aspoň teda neoficiálně povolený, omamný látky a zadruhý. +zvedne další prst+ Nám to vyjde, páč nám vyjde všechno. Protože sme úžasný. +zazubí se na ni vesele+ A neohrožený. +dodá pak ještě, ale vzápětí se zatváří dost zmateně+ Proč jsem to řek? +zastaví se, ale pak nad tím mávne rukou+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex