Zverimex

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Zverimex

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2014 03:58

No tak jo. +usměje se+ Budeš můj obchodní partner? +zadeklamuje vážně s rukou na srdci, ale pak se na něj zazubí, dá mu pořádnou pusu, a oči jí jenom svítěj+ Miluju tě, abys věděl. +pošeptá mu to, aby je nikdo neslyšel+ A děsně děsně se těším. +uculí se+ Budeme mít neohroženej podnik. +přikývne, a pohladí ho po ruce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2014 04:07

Budu tvůj obchodní partner. +přikývne vážžně a udělá pukrle+ Já tě taky miluju. +zašeptá stejně tajně naoplátku a taky jí dá pusu+ Já se taky těším. +zazubí se a oči mu jenom svítěj+ Chceš se tam jít teďka kouknout? Jít šmírovat do výlohy a tak?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2014 13:05

Jo, a pořídíme si strašně umělecký vizitky. +zazubí se na něj a je vidět, že má radost+ Nějaký z dobrýho papíru, aby se z něj dali dělat filtry na brka. +uculí se+ Ono je to tam teď asi zavřený, když se to prodává. +poškrábe se ve vlasech zamyšleně+ Ale můžem to zkusit. +usměje se, a jde teda k pokladně, ať můžou jít+ Jů a já si musím pořídit nějakej drsnej kostýmek, když budem teda podnikat. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 úno 2014 14:53

No jo. +přikývne+ Nebo rovnou z papírků na balení. +zasměje se+ Tak jo. +přikývne nadšeně a jme se platit a udávat jim adresu, kam to všechno mají poslat a tak všeljak podobně a pak chytne tu jejich zvěř a nacpe je velmi něžně do tašek+ Kostýmek? +zazubí se na ni+ Tak ty si vem kostýmek a já si vezmu kostým. Třeba Jediovskej. +udělá rukou, jakože používá sílu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod yohannka » 03 úno 2014 17:32

+byly s Brittou někde vzadu v útulku, tak se vrátijou+
ahoj! co vy tady? +koukají co to všechno navybírali a naúčtujou jim to+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2014 19:04

To by bylo velice profesionální. +zazubí se, a na holky se usměje+ Čau! My jsme přišli pro věci pro náš novej rodinnej přírůstek. +uculí se, a ukáže jim tygře v tašce+ koupit mu pelech, a zjistit co bude žrát až bude velkej, jestli nepotřebuje nějaký očkování a tak. +usměje se+ A taky pro nový granule tady pro číču. +ukáže na přepravku s kocourem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 úno 2014 19:31

Byron: Ahoj. +taky se usměje na holky a prikyvuje jakože má Vici pravdu+ Jo máme nový zvíře. Po mě. +zazubi se na ně+ Hele Vici co kdybysme mu říkali mistr Yoda? +navrhne a oči mu jenom svítí+ Já vím že na mistra je ještě mladej ale tak to ho samozřejmě všechno naučím. +dušuje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 03 úno 2014 19:40

noto je ale ťuťu! +hned jí tygříka veme... ehm.. pučí si! a odlachmává ho+ no ty seš úplně jako Edgar! a ty paceny coo. Se někdy stavte, doma mám dva takový ťuťáky, si pohrajou.. jako.. nesežerou ho! + a Britta ho převezme a píchne mu pár injekcí aby byl tygřák zdravej.. tak se yohannka aspoň culí na číču a přidá jim ke granulkám ještě nějaký mňam kapsičky na účet podniku+ yoda.. a darth vader ne-e? +uculí se a Brita jim zviřátko vrátí, že je naprosto zdravej a čilej+
Všechno vám to necháme poslat obratem ještě dneska, ať nestrádajou +mrkne na ně jak zacálujou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 úno 2014 20:32

Že je boží! +zazubí se, a kouká jak se tygře lísá+ Jé, tak jo. +přikyvuje souhlasně+ Slyšíš prcku budeš mít kamarády. +zazubí se na tu šelmu, a honem ho pomazlí, aby na ty injekce rychle zapomněl+ Yoda jo? +uculí se+ No pro mě za mě, klidně. +mrkne na něj+ noo, to zní taky dobře... vaše večeře, lorde vadere. +zazubí se na tygře, a střídavě hladí i číču, aby nežárlila+ Děkujem děkujem, on nám steně spí v posteli. +zasměje se+ A tyhle knížky si vezmu. +přidá ještě nějaký příručky pro chovatele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 03 úno 2014 21:46

joo Edgar je zhruba v jeho věku... kupte si hodně bot.. a hodně laku na nábytek +směje se+ jsem ho taky jednou vzala do postele a uuž ho tam mám furt, ale když oni umí tak kňučet žeee +podrbe tygře, co se tváří totálně nevinně+ no nebo si koupit ještě jednoho. Jeden bude yoda a jeden vader +směje se a přibalí jim i ty knížky. Taak.. to bude asi všechno? +koukne spokojeně jak jim vykoupili obchod+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex