Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Beatrix » 08 kvě 2013 12:56

Postrach: Náhodou, svateb a oslav není nikdy dost! +začne se culit+ Noo přesvědčil mě Kristián...a já se moc nebránila. +zatváří se svatosvatě+ Kdyby vytáhl něco z rukávu, možná by mě tím spíš oddělal, ale vytasil se se snubákem. +Nastaví jim ruku. + Na Valentýna....+dodá, že jako velká romantika+

Obrázek

M-m, není to tajný, jenom ještě nevím datum a tak, bude to dost záležet od našich pracovních závazků, i proto chci rači miniobřad, člověk nikdy neví co do toho vleze a pak rušte velkou svatbu... Ale oslava vás nemine, jestli se vezmeme teda..., takže na jídlo se těšit můžete. Teda spíš na pití, ve vašem případě.Ale yohannka vám vyrobí i nějaký ty zákusky určitě!

Manori: Jako, že mě bude Kristián hlídat? +směje se+ No to su zvědavá!
Ale zase v létě příjemně chladil, no ne? +culí se+ Jak to máte vůbec se zásobama, máte dost? K nám moc +naznačí zubama zubatých+ nechodí, tak vám můžeme přibalit pár flašek s sebou, nebo je to lepší jako archivní? Mám to tu strach dýl skladovat a Amon má evidentně záchvaty pracovitosti, tak nám chodí teď dodávky týdně...

yohannka: Tak si vezmu zahřívača s sebou! +směje se+ Nebo na ně pošlu vojáky, to máš nejlepší. A co dnes nejde objednat z netu...

+Zuzka má na vidlici pomalu dva škvarky, tak se Bei taky ozve+ No to je nádhera...šikovná..+pochválí ju, dá jim to na talířky, přidělí jí hořticu a opečenej rohlík a sama se pustí do druhýho párku.+ A nikam! Prvně to sněz..bys to rozdala...+Zuzka se tváří sice, že néé, ale rozdala a párky sou fakt dobrý, tak se spokojeně cpou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 08 kvě 2013 13:14

yohannka: no tak ještě ředit, to by fakt se mnou mohlo šlehnout...*zasměje se* Ne, fakt netuším, co a jak může všechno působit..třeba to zjistíme někdy.

Bea: Dokonce ses nebránila...*směje se* to je tedy extra romantika*přikývne na toho Valentýna* Takže až bude příležitost mezi nabitým programem, tak si odskočíte...*zamyslí se* ono je to takhle asi vážně jednodušší, než chystat, plánovat...hlavně se to opravdu pak musí dopředu, což je adrenalin, aby se pak něco nevysypalo za pochodu. Ne, zas tak nenajedený nejsem, abych se ptal jen kvůli jídla...*uchechtne se*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 08 kvě 2013 13:21

yohi: no nepohodlných svědků...much...tím se zatopí jedna radost...taková spalovna hadr...*pochechtává se* Tak dobrou chuť...*popřejou všem k jídlu* ale hezky to voní....*nasaje vzduch*

(cha, jsme ted opíkali, výběrové špekáčky...jakože z masa to asi bylo ale to střívko, se prostě pálilo a odlupovalo jako totál umělotina..tak to taky byly takové..kremační kousky...normální párek na opíkání aby pohledal)

Bea: No ten je krásný!*okukuje prstýnek* takový..hodně romantický..*usměje se* bílé zlato? *kouká, z čeho je sestavený* No, to taky...i když to hlídání už provozuje ted, ne? Však to poznáš...*mrkne na ni* jo, letní klimatizace to byla dobrá...*poplácá Postracha pochvalně po paži, ten na ni jen upře pohled, tak toho zas nechá* no...ještě máme nějaký ten zbytek zásoby, co posílal minule...ale kdyby se to mělo zkazit...zas my dva toho tolik nesníme a kolegové z Prahy tohle neradi...ale možná ve Slastech by se to ztratilo...*napadne ji* J-C to už obhospodaří...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 08 kvě 2013 14:07

Ředíme jenom protivným hostům! +mrká na yohannku+ Žejo?

Postrach: Kristiánovi já se bráním jenom vyjímečně...+uculuje se+ Tak zase né až tak, že by to byla svatba ve Vegas, asi to i budu plánovat se vším všudy, jen v menším měřítku a časově flexibilně. Ještě uvidíme, nemám s vlastníma svatbama moc zkušenosti. +ušklíbne se+ Já vím, že néé! Ale to je na svatbách to nejlepší! Dloubnu do Amona, aby si dal záležet na příchutích!

Manori: Bysme se rozdělily, ale...+že si asi nedáá+

(o tom sme nedávno mluvily s yohannkou - mamka tu koupila špekáčky v obchodě co všichni vychvalujou, mně moc nechutnaly nikdy, ale poté co sem začla kupovat ty u kterých mrkám aspoň trochu na složení je ten rozdíl ještě markantnější. totální sečka, nejlepší na nich bylo asi to střívko úplně stejnýho typu co popisuješ. to dokáže akorát tak nas... že kvůli tomu člověk rozdělával táborák! nechtěla to žrat ani kočka!!!)

Man: Mm asi jo? +sundá si ho+ Zkusíš to? +usmívá se, že poznají jestli na ní Kristián šetřil a vzal stříbro+
My se hlídáme navzájem, řekla bych. Ale Kristián není takovej cholerik jako já, vlastně není ani tak přehnaně majetnickej, je spíš takovej flexibilní...takže těžko říct. Su zvědavá, jestli je to pravda, že to změní vztah...v podstatě přece o nic přelomovýho citově nejde, ne? Sme spolu teď, budeme i pak... +musí se smát jak tam Postracha oplácává+ To bys mi ho mohla někdy v létě půjčit...+směje se na ty dva+ Já vám nabalím, začíná se tam toho hromadit fakt hodně...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 09 kvě 2013 10:36

Beatrix: no výjimečně je dobře...zas to oživí stereotyp...*mrkne na ni* Buď ráda...ideální stav je jednou a dost...*zasměje se* No to jsem zvědavý...ale aby nás to pak po prvním doušku neodstřelilo do vedlejší vsi...abych ještě se na stará kolena naučil levitovat...
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 09 kvě 2013 10:44

Bea: jen jezte...takhle z dálky je to akorát...*směje se* jo tak detektor kovu, hm...*schválně si opatrně vezme prstýnek, jakoby čekala, že se opravdu začne z ní kouřit, chvíli ho drží v ruce a prohlíží si ho zblízka* ne..myslím, že nešetřil...vůbec nešetřil...*okukuje ty kamínky* je opravdu moc pěkný...možná bych čekala, že spíš se zeleným kamenem, ale takhle je to lepší...*vrátí jí ho* tak flexibilita je fajn vždycky...hm..no, změní. Pokud teda to nebereš fakt jen z nouze jako papír, který k něčemu potřebuješ, ale opravdu si chceš toho druhého vzít...je to...*zamyslí se* nechci říct závazek, ale prostě jako že si víc patříte, takové pouto k tomu druhému...ale to má asi každý i jinak...*pokrčí rameny* na to přijdeš, co se změní nebo nezmění.. Cha, vidíš to, jako svatební dar ti pošlu Postracha...*culí se* To by měl Kristián radost...pěkně..mašličku, místo kravaty by dostal...*šáhne dozadu Postrachovi na krk, ten se jen skloní a něco ji šeptne* ehm..dobře, mašličku ne..radši...v rámci zachování končetin všech přítomných...*chechtá se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 10 kvě 2013 20:17

Postrach: to je jednoduchý.. musíš zařídit aby vás bylo víc.. a pak se dá testovat! +zašklebí se+

Man: nojo a proč si myslíš, že je ta vatra taak vysoká! +směje se, nechá vojáky ať jí opečou ještě jednoho a pustí se do jídla+
mmm ale to je dobrota! +mlaská spokojeně+ to sem neměla leta!

Bea: nojoo když mě nákupy bavijou! ukáááž +natahuje se aby viděla na prstýnek, ale nechce na něho mastnejma rukama šahat, tak jenom nakukuje+ no ten je ale nádhernej! teda.. kristián má vkus!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 11 kvě 2013 01:46

Postrach: To jo...a já se od něho ráda nechávám dobývat..+uculí se, že ať už to znamená cokoliv+ Joo to určitě, tak snad se zadaří! To snad né! Ačkoliv vidět tě na šrot...+zkoumavě si ho prohlídne od hlavy až k patě+ jo..u toho bych chtěla být! +zazubí se+
(a vidělas poslední díly Fringe?)

Manori: Jak nebudete mít, tak houkej, dolejem! +kývne jim k pití a ruky si průběžně umyje tam někde v lavoru počítám+ No nikoho lepšího než vás dva tu nemám! To má štěstí, jinak by si mě totiž musel vzít povinně, aby byl potrestanej! Takhle může dobrovolně. Tak já su hodná! No zelená je sice furt hezká, ale už je tematicky docela pasé...+pokrčí ramenama+ a světe div se dostala růžová milost! +dá si prsten zpátky na ruku - případně pučí dokola i yohannce na vyzkoušení a tak+
+sleduje Manori a musí se tomu usmívat+ Tak na to su zvědavá..a těším se. +přiblble se usměje chvilku mimozně+
No to je nápad! +mrká na Postracha, že to bere+ Kristián má moje kamarády rááád! Doufám...určitě...nikdy si nestěžoval! +upřesní+ Stačí i bez mašličky. +ujistí je s širokým úsměvem+

+Zuzka dojí a umyje si ruky, tak jí vezme králíka a pošle ju hrát si+

Yohannka: +ukazuje- případně pučuje jí prsten+ No jen jestli mu někdo nepomáhal...co? +přivře zkoumavě oči, jestlipak o tom yohannka nááhodou něco taky neví+

+a zatím se ugriluje i nějaký maso, tak to tam roznášijou, tak si taky vezme a požírá+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 11 kvě 2013 13:33

yohannka: jo víc....hlásíš se dobrovolně...?*koukne po ní, jako by si měřil, z které strany ji ochutná*Jo kdyby to bylo tak jednoduché...ale ono to není jen tak, alespon u nás. Nestačí jen tak někoho ohlodat a pak mu dát transfuzi...*pokrčí rameny*

Bea:*se musí rozesmát nahlas* co to máte všichni s tím, že mě chcete vidět opilého? Co se čeká, že budu dělat?*jen ji pobaveně pozoruje, jak si ho prohlídne* třeba bych si pak povolil kravatu...a sundal manžetové knoflíčky...*cuká koutky, ted na sobě ani nic takového nemá, je v civilním, aby mu oblek nenačmoudl kouřem :lol: to by nepřežil asi* Fakt bys chtěla? Mohlo by to být i ..nebezpečné...*protáhne schválně a pak sebere Man sklenku a upije* Každopádně některé z amonových věcí mají docela sílu, tak počítám, že nic není nemožné. Jen se to málokdy povede.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 11 kvě 2013 13:40

yohi:hmmm...aby nám..vám nebyla zima?*culí se* musíš říct tady maskáčovaným, ať pálí hosty častějc..at si můžeš opéct buřta..*chechtá se*

Hm...zelená už je nuda, co? Ale že i růůůžová...časy se fakt mění*kroutí hlavou s úsměvem* ale tenhle by ani smaragdový nebyl tak pěkný...ta růžová tam sedne...*rozumuje tam* Neboj, není to horší, jen jiný...když máš toho správného...*zamrká na ni* Jo rááád...*směje se* to si povíme pak, jestli je má rááád....*skoro se poleje sklenkou,než ji jí Postrach sebere* vida, i bez mašličky prý projdeš...*koukne dozadu na Postracha, který radši pije a nekomentuje* víš jak, nenáročný na údržbu, moc ti toho nesní...nepřátelům vypije krev...multifunkce jak vyšitá....*uchechtne se* a houkám...multifunkce mi vypila večeři...*protáhne xicht*

Nemáš tak kecat...*poradí ji Postrach a odloží prázdnou sklenku*

(ne, neviděla, už jsem na to neměla nerv...něco zajímavého?)
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince