Postrach: Náhodou, svateb a oslav není nikdy dost! +začne se culit+ Noo přesvědčil mě Kristián...a já se moc nebránila. +zatváří se svatosvatě+ Kdyby vytáhl něco z rukávu, možná by mě tím spíš oddělal, ale vytasil se se snubákem. +Nastaví jim ruku. + Na Valentýna....+dodá, že jako velká romantika+
M-m, není to tajný, jenom ještě nevím datum a tak, bude to dost záležet od našich pracovních závazků, i proto chci rači miniobřad, člověk nikdy neví co do toho vleze a pak rušte velkou svatbu... Ale oslava vás nemine, jestli se vezmeme teda..., takže na jídlo se těšit můžete. Teda spíš na pití, ve vašem případě.Ale yohannka vám vyrobí i nějaký ty zákusky určitě!
Manori: Jako, že mě bude Kristián hlídat? +směje se+ No to su zvědavá!
Ale zase v létě příjemně chladil, no ne? +culí se+ Jak to máte vůbec se zásobama, máte dost? K nám moc +naznačí zubama zubatých+ nechodí, tak vám můžeme přibalit pár flašek s sebou, nebo je to lepší jako archivní? Mám to tu strach dýl skladovat a Amon má evidentně záchvaty pracovitosti, tak nám chodí teď dodávky týdně...
yohannka: Tak si vezmu zahřívača s sebou! +směje se+ Nebo na ně pošlu vojáky, to máš nejlepší. A co dnes nejde objednat z netu...
+Zuzka má na vidlici pomalu dva škvarky, tak se Bei taky ozve+ No to je nádhera...šikovná..+pochválí ju, dá jim to na talířky, přidělí jí hořticu a opečenej rohlík a sama se pustí do druhýho párku.+ A nikam! Prvně to sněz..bys to rozdala...+Zuzka se tváří sice, že néé, ale rozdala a párky sou fakt dobrý, tak se spokojeně cpou+