od Beatrix » 13 kvě 2013 14:20
Postrach: Nooo asi je to výzva! Tak já bych třeba čekala, že se nebudeš tak gentlemansky kontrolovat a konečně nás tu všechny okoušeš! +zavlní s úsměve obočím+ No a nebo! +pokýve souhlasně hlavou+ Já mám nebezpečí ráda...navíc...mám slíbený, že mě kdyžtak zastřelíš, takže su v klidu. Nemožný určitě ne...+potvrdí+ Tak uvidíme, co vám do toho zakomponuje tentokrát.
(No mně Fringe už taky lezl na nervy a hlavně ty poslední díly, ale statečně sem to dotáhla- a Walter dal do nábojů něco, po čem pozorovatelé levitovali a peter se ho ptal proč? - protože je to coool! - tak mi to postrach právě připomněl, že by odlevitoval..)
Manori: Nuda nééé, ale je taková spíš nostalgická pro mě teď. ...a ty toho správnýho máš. +odtuší s úsměvem+ Jistě že má! No právě, ideální do postele! Jako..chladič...+uculuje se+ samozřejmě! Vidíš, to je teď problém - dokud ste měl každej svoje, nechodili ste si na to, ale takhle...+zatváří se, že si vyžerou vzájemně véču, ale hned jim skleničku doběhne dolít+ ták...
yohannka: No jen aby! +dá si prsten zpátky na ruku+ Noo ten je ale krásnej! +obdivuje ten její+ Vy se budete taky brát? +trochu zírá+ Sem netušila, že je to mezi váma až tak vážný..teda vážný jo...+zatváří se trochu, že o tom ví svý díky markovýmu přístupu+ ale až tak...?
+A my o vlku...a odněkud se tam zjeví Amon, už s párkem a pivem+
Amon: No nazdar! Vás tady je! +obhlídne si společnost až spočine pohledem na Bei+ Pěkný kozy...
B: +chvílu zírá, kde se tam amon vzal a pak ještě víc zírá co to říká+ Co-že? +asi má pocit, že má zanešený uši od popílku+
A: No že máš pěkný kozy. +zopakuje jí ochotně, usmívá se u toho a zakousne se do párku+
B: +chvílu kouká...rozhídne se po ostatních, jestli to slyšeli taky, a pak se zase podívá na amona+ To sice samozřejmě mám, ale..???
A: Co? +nechápavě na ni koukne a kývne tam bokem na pastvinu+ Ten chlap říkal, že chceš jenom superbílý a musijou mečet duett. +pošklebuje se+
B: +otočí se a konečně jí dojde, o kterých kozách je tu řeč+ Ehm...+zrudne a je ráda, že je tma+ Jo...ty sou nový..na sýry...zajdu zkontrolovat Zuzku! +usměje se omluvně dokola a rači nachvílu odpluje a dá si za rohem panáka+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.