Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod yohannka » 12 kvě 2013 10:55

Bea: +no když už to tam tak koluje, tak si opucuje packy a zkouší si ho+ fakt krásnej... hele já taky dostala prstýnek +ukazuje jí ten fialovo srdíčkovej+ se marek překonal, coo +culí se+ vlastně.. takovej hezkej prstýnek mi nikdy nikdo asi nedal +zamyslí se, že bude muset markoviještě jednou poděkovat.. nějak+
co? pomáhal? ale néééé, to on sám!

Man: jo jako na jednoho buřta deset hostů... nooo, to abysme udělali nějakou pěknou propagandu ať ty hosty nalákáme! +směje se+ mmm hele a hoří upíři? jako vy třeba.. né že bych plánovala s váma topit... ale co by se stalo?

Postrach: no jasně! a budu žít věčně! +culí se+ nojo.. ale asi bych pak umřela steskem po čokoládě a řízkách. Nojo, když vy ste takoví speciální.. pomalu chráněnej druh,jak je vás málo, co
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 13 kvě 2013 11:15

yohi: Jo zatopit...zatváří se..No, jak kteří. Oheň rádi nemáme, hořet hoříme, ale zas se z toho dá vyléčit...myslím obyčejný oheň. Vždycky se najde něco, co už je moc...*pokrčí rameny* Někteří kolegové jsou zas míň hořlaví..a ve Slastech bych naopak oheň moc nezakládala. Tam když upír chytne, tak stojí docela úsilí ho pak uhasit, než z něj zbyde popel na pohnojení zahrádky.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 13 kvě 2013 11:18

yohi: hm...tak oženit se už nemůžu, tak leda bych tě adoptoval...*zasměje se* No, to by ses už pak mohla jen koukat.*přikývne* Chráněný druh! To je ono...nebo spíš hříčka přírody..*ušklíbne se* jinak je náš druh, nebo spíš ten, z kterého vycházíme, docela rozšířený...jen se o nich neví. Tak bycha až pujdě příště do banky nebo nakoupit...*pokýve hlavou*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » 13 kvě 2013 14:20

Postrach: Nooo asi je to výzva! Tak já bych třeba čekala, že se nebudeš tak gentlemansky kontrolovat a konečně nás tu všechny okoušeš! +zavlní s úsměve obočím+ No a nebo! +pokýve souhlasně hlavou+ Já mám nebezpečí ráda...navíc...mám slíbený, že mě kdyžtak zastřelíš, takže su v klidu. Nemožný určitě ne...+potvrdí+ Tak uvidíme, co vám do toho zakomponuje tentokrát.

(No mně Fringe už taky lezl na nervy a hlavně ty poslední díly, ale statečně sem to dotáhla- a Walter dal do nábojů něco, po čem pozorovatelé levitovali a peter se ho ptal proč? - protože je to coool! - tak mi to postrach právě připomněl, že by odlevitoval..)

Manori: Nuda nééé, ale je taková spíš nostalgická pro mě teď. ...a ty toho správnýho máš. +odtuší s úsměvem+ Jistě že má! No právě, ideální do postele! Jako..chladič...+uculuje se+ samozřejmě! Vidíš, to je teď problém - dokud ste měl každej svoje, nechodili ste si na to, ale takhle...+zatváří se, že si vyžerou vzájemně véču, ale hned jim skleničku doběhne dolít+ ták...

yohannka: No jen aby! +dá si prsten zpátky na ruku+ Noo ten je ale krásnej! +obdivuje ten její+ Vy se budete taky brát? +trochu zírá+ Sem netušila, že je to mezi váma až tak vážný..teda vážný jo...+zatváří se trochu, že o tom ví svý díky markovýmu přístupu+ ale až tak...?

+A my o vlku...a odněkud se tam zjeví Amon, už s párkem a pivem+
Amon: No nazdar! Vás tady je! +obhlídne si společnost až spočine pohledem na Bei+ Pěkný kozy...
B: +chvílu zírá, kde se tam amon vzal a pak ještě víc zírá co to říká+ Co-že? +asi má pocit, že má zanešený uši od popílku+
A: No že máš pěkný kozy. +zopakuje jí ochotně, usmívá se u toho a zakousne se do párku+
B: +chvílu kouká...rozhídne se po ostatních, jestli to slyšeli taky, a pak se zase podívá na amona+ To sice samozřejmě mám, ale..???
A: Co? +nechápavě na ni koukne a kývne tam bokem na pastvinu+ Ten chlap říkal, že chceš jenom superbílý a musijou mečet duett. +pošklebuje se+
B: +otočí se a konečně jí dojde, o kterých kozách je tu řeč+ Ehm...+zrudne a je ráda, že je tma+ Jo...ty sou nový..na sýry...zajdu zkontrolovat Zuzku! +usměje se omluvně dokola a rači nachvílu odpluje a dá si za rohem panáka+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 13 kvě 2013 14:21

Nějaká nervní...+poznamená dokola+ Tak co vy dva? +man a postrach+ Dneska o vodě?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » 13 kvě 2013 17:43

Man: takže do slastí bez stříbrných zapalovačů, píšu si... +směje se+

Postrach: adoptoval! +zakucká se+ jooo, Postrachu, adoptuj mě! to bude pecka! uvidíš jak z toho budou všichni paf! +láme se smíchy při té představě+ fakt jo? a jak je v takovým obchodě poznám, chm...

Bea: nádhera co +přeleští si šutříky+ néé, já se vdávat nemůžu přece.. +culí se+ ale jinak jako jo.. vážný to asi je + uculí se a zírá jak se tam zjeví amon a mluví o těch kozách, lach+ zdar šéfe
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 13 kvě 2013 17:44

+a za rohem vrazí Bea do Krise+ ahoj čarodějko, ještě tě neupálili +uculuje se, jak do sebe bea klopí panáčka+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 14 kvě 2013 00:07

Bea: Neříkala bych to moc nahlas...udělat z tebe vdovu nedá zas takovej problém..+naznačí, že Marek by s tím problém neměl+ Kdybych tušila, že stačí nechat tě omotat si ho kolem prstu, mohli sme si ušetřit spoustu problémů...

Kristian: Kristián! +překvapině na něho kouká jak je taková lehce mimo z toho šoku furt+ Ne to...Amon mi pochválil kozy! +oznámí mu jak to potřebuje dostat ven+ Jako..né kozy..+naznačí svoje+ ale kozy! +ukáže usvědčujícně na paseku+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 14 kvě 2013 00:09

yohannka: Ten tvůj ještě žije? +podiví se tomu co pochytil z rozhovoru+ škoda, žes nezůstala u antona, to byl aspoň chlap! sranda s ním byla, chlastat uměl...né jak ty máčky vaše teď...+jen zahlídne kristiána tam, udělá odpovídajícnej xicht ala cucák+ Tak koho upálíme? +a zrovna jak to řekne, tak tam dolítne Zuzka a vrazí do Amona, ten na ni koukne dolů, ona zase na něho nahoru a zírá na něho, že přišla na to upálení jak na zavolanou, tak rychle zdrhne+ Co to...já myslel, že děti tu žere Sněhulák? +podívá se na yohannku+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » 14 kvě 2013 11:31

Bea: no já doufám, že mám..*směje se* Chladič!*culí se* to jo..jen pak pozor, aby tě něco v noci neštouchalo do boku....hlaveň bo tak...podle teploty to nepoznáš, co to je...*pochechtává se* no jo, to vyžíráme...ale zase ušetříme za vodu na pomývání.*vypíchne* a vždycky, když je nejhůř se někde někdo z posádky najde...díky*nechá si dolít*

yohi:správně.*přikývne a pak koukne z Postracha na yohi a zpátky* jooo...Postrachu, adoptuj yohannku...bude sranda...má hodně zvířátek...*zamne si packy, na to jen Postrach převrátí oči* věk bys na to měl...*popíchne ho a pak vypískne, jak ju naoko přidusí*

Amon: právě včas! Domácí násilí, pomoc!
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince