Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Postrach » 14 kvě 2013 11:34

Bea: gentlemansky kontrolovat...hm...*směje se* možná, když si to budeš hodně přát a dost často opakovat, tak se ti to okusování i splní...*oplatí jí významně pohled* a nebudu tě muset ani zastřelit. To je dvojitá výhra, ne?*slyší, že jde Amon, tak mu kývne na pozdrav ještě když je ve tmě*

yohannka: to by asi byli...*přikývne*no...doporučil bych ti botu s okovanou stříbrnou špičkou..to si tak občas kopneš...a když se z dotyčného začne kouřit, tak máš bingo.

Amon: no nazdar*baví se rozhovorem na téma kozy*...ano, tekutá strava musí být...i když bych nepohrdnul ani něčím pevným...čím bych zacpal něčí tlamičku, co...*koukne před sebe na Man významně*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod yohannka » 15 kvě 2013 15:15

Bea: sem ti to říkala žes po mě chtěla abych byla na něho hodnááá, tak sem byla.. a takhle to dopadlo, noo.. jednoduchý jak facka +uculí se+ jo a představ si, že mě nebije!

Postrach: no Postrachu faaakt, adoptuj mě! Víš jak mi všechny místní dámy budou závidět! +směje se+ to je naprosto geniální plán! mm tak boty se stříbrnou špičkou, no to si budu muset poříídit +uculí se+

Man: žejo, ti je pak budu pučovat! +ty zvířátka adoptovaný s yohannkou+

Amon: no jasně že žije. náhodou, moji chlapi taky uměli dycky chlastat... jo, ber si co hrdlo ráčí +mávne tam kolem sebe+ Sněhulák děti žere, ale na některý děti je tu přísnej zákaz. Však.. Zuzku znáš, ne?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 15 kvě 2013 15:17

Beatrix píše:Kristian: Kristián! +překvapině na něho kouká jak je taková lehce mimo z toho šoku furt+ Ne to...Amon mi pochválil kozy! +oznámí mu jak to potřebuje dostat ven+ Jako..né kozy..+naznačí svoje+ ale kozy! +ukáže usvědčujícně na paseku+

COŽE +vypadá že amona pude zabít, než mu dojde že nejsou kozy jako kozy+ jo takhle.. +oddechne si+ ty tu máš už i kozy? +no už je tma tak na paseku nevidí, tak se zakouká aspoň Bei do výstřihu+ ale jsou pěkný!
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 16 kvě 2013 01:45

Manori: Bych tipla, že jo! +přikyvuje a směje se šťouchání do boku a beztak má nemravný myšlenky, ehmmm+ No joo, ale takový ty žrací orgie...+zasní se+ sýry, maso..toho se vzdát musí být těžký - na druhou stranu to tak asi ani už necítíš, takže je to v pohodě, hm? +že už na to nemá asi ani chuť+

Postrach: No zase že byste si mě museli dát k večeři až do dna to nééé...+šklebí se+ Jenom takový..elegantní ohryznutí...to by bylo tak akorát! Já su skromná. +zamrká řasama aby to dokázala+

yohannka: +zacukají jí koutky+ Nebijte? To jako je jindy standart, že tě přítelové mlátijou? +neví esi plakat, nebo se smát+

Kristian: +pokýve na jeho reakci hlavou, že "no právě"+ Mhm, mám. +nalije jim každýmu panáka a napijou se+ Nemůžu se urvat od kozích sýrů, tak sem posílila chov, abysme měli vlastní.
Ty necudo! +směje, ale vyprsí se, obejme ho kolem krku a dá mu pusu na bradu+ Miluju tě. Ale nikomu to neříkej!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 16 kvě 2013 01:50

Manori: Domácí násilní na venkovní párty na návštěvě? Tak to už je pojem! +uculí se+ Ovšem obávám se, že ty seš teď prakticky nesmrtelná a hlavně silnější než já, takže budeš bodyguarda dělat spíš ty mně, než já tobě. A už vůbec ne před tvým zákonným manželem...+zakroutí s pobaveným výrazem a koulením očima rezolutně hlavou, že Postracha by on fakt nedloubal+

Postrach: Krvavej steak? +navrhne+ Tady se dá sehnat prakticky cokoliv...jako..na jídlo..né chytnout...doufám teda!

yohannka: Chlastat možná....ale né tak jako já! Zákaz na děti? Teda...časy se fakt měnijou! +povzdychne si a okusuje párek+ Zuzka?...m...+nachvílu se zarazí+ TA Zuzka? +chvílu se tváří, že bojuje s myšlenkou celou situaci kolem Zuzky ingorovat, tak jak to nejspíš dělal doteď, no vidí ju tam pobíhat mezi vojákama a tvářít se, že je to haluška asi nepude...+ Jo...něco sem slyšel...takže je tu...nafurt?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » 16 kvě 2013 13:28

yohi: to jsem zas něco řekl...žádný zvířáta, celou zoo už máme doma*píchne prstem do Man* že by až tak záviděly?*povytáhne obočí*

Bea: do dna ne? Hm...*zatváří se naoko nespokojeně* já tak nerad nechávám nedodělanou práci...*cukne koutkem* tak elegantní ohryznutí...jako že bych ti vykousl nějaký vzorek?

Amon, když potom už nepromluví, tak klidně...*zasměje se při představě, jak tam Man sedí se zubama šprajclýma ve flákotě*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 16 kvě 2013 13:35

Bea: no to je právě ono...mě se to líbí na talíři, voní to hezky, ale jíst...to nechci.*zavrtí hlavou* Takže u nás budou stoly na okrasu už jen! Né, ještě pořád většina obyvatel jí normálně....

yohi:pff..se mu nějak nechce *loupne okem po Postrachovi za ten zvěřinec...co tam kus asi běhá někde furt* Asi se bojí, že bys mu pak říkala taťko...*culí se* taťka Postrach....*pochechtává se* a to bych mohla vlastně taky...mu tak říkat...*napadne jí*

Amon...hm...*zatváří se nespokojeně* ale asi máš pravdu...bodyguarda ti klidně dělat budu...*uculí se* když nebudu muset vypadat jako Costner...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 18 kvě 2013 01:19

Postrach: jo záviděly! +přitakává yohannce+ Já sice taky nemám ráda, když mě někdo nechává nedodělanou...+směje se a nasává tam remixík+ ale v tomhle případě by to bylo spíš ku prospěchu! Vzorek! To je nápad!

Manori: Ale tak můžete si udělat i tematickou hostinu...mražený, zdrclý, přihřátý...+vyjmenovává a už si to představuje v talířkách a miskách+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » 18 kvě 2013 01:20

Postrach: Buď rád, že mluví! Ještě by ti po tom bylo smutno! +mávne rukou, že by si nepomohl+

Manori: To zní...perverzně...+zakroutí hlavou, že tak by postrachovi fakt říkat neměla+ Hlavně, abys nevi/yla jako Whitney!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » 18 kvě 2013 10:27

Postrach: no jasně že záviděly +směje se+ tak to vypustíme ven jako jenom jako a uvidíš
man: no to byste byli taťka Postrach a Mamka Manori, no není to pěkný! a měli byste adoptovanýho živýho potomka! +přikyvuje div jí hlava neupadne+ teda ale ne ne krmení..

Bea: nooo bohužel jo? Ale marek je tkaovej jinej, on to radši v sobě zadusí, já dělám radši že nic... takže hádky úspěšně promlčujem +pokrčí ramínkama+

Amon: mhmm, TA Zuzka.. no.. vypadá to že už nafurt, si ju adoptujou +kývne k těm dvoum+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince