Zverimex

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Zverimex

Příspěvekod Britta Voight » 31 srp 2013 10:36

Dobrý den, +pozdraví zákaznici+ koučka říkáte +uculí se+ tak to zvládnu já. Tak mi ji ukažte, já jí prohlídnu a rovnou ji naočkujem a dám vám tabletky na odčervení. Nevšimla ste si, že by měla viditelně nějaký problémy? +zavede ji tam do vedlejší místnosti, kde může kočenu vytáhnout na stolek a chystá si injekce a tak+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Victoria » 31 srp 2013 15:00

Jé, tak to jsem ráda, já doktory blbě snáším. +uculí se, tašku položí na stůl a ven se vymotá číča, takový odrostlý kotě, a ostražitě se rozhlíží+ Mně přijde, že je dobrá. +pokrčí rameny+ Ale já tomu taky nerozumím, že jo. +zazubí se+ Teda když přišla poprvé, byla děsně hubená, ale teď už se celkem spravila. Dávám jí mlíko, někdy nějakou rybu, šunku, trošku masa. To se může, ne? +ujistí se radši+ Žádný granule nebo taštičky jako v reklamě doma nemáme, ale číča vypadá, že jí šmakuje i to, co jíme my. +zasměje se+

(Obrázek
Hele jak je krásná! :D)
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Britta Voight » 31 srp 2013 18:07

no ty seš ale krásná +začne se culit a veme si kotě do náruče+ nojooo +odlachmá si ju trošku, ale kotě jak je u britty, tak je takový klidňounký.. cítí kámošku noo+ teď to trošku píchne ale to přežijeme žejooo +postaví kotě na stolek, chvilku ji prohlíží jestli je v pořádku a pak jí píchne opatrně pár injekcí.. no koťátko trochu bolestivě kvíkne, ale hned dostane dobrůtku jako bolestný+ taaak, už to zas bude dobrý. Vypadá dobře, čistě, zdravě.. co víc chtít +uculí se+ klidně ji takhle krmte, ale i tak bych doporučovala stravu víc zpestřit granulkama ať do sebe dostane všechno potřebný. Ty vám tady můžu rovnou prodat. A máte k ní všechno? jako pelíšek, škrábadla, hračky, misky, kartáče a tak?

(no karasavice, hned bych ji tulila)
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2013 00:05

Teda, ta se k vám ale má. Mně trvalo několik tejdnů než na sebe vůbec nechala šáhnout. +nestačí koukat+ Nee, já mám kulový, ještě ani jméno jsem jí nedala. Bydlí u nás moje malá neteř, a brácha si někde přečet, že kočky jsou přenašeči, nebo co, tak ji musím nechat a prohlídnout a až pak mi dovolej si ji nechat. Takže jsem jí ještě nic nepořizovala. Ale ona se k nám stejně chodí jen nažrat, viď prcku. +uculí se a podrbe číču za ušima+ Dejte mi všechno, co uznáte za vhodný. A mejou se kočky? +napadne ji+ Jako ve vaně myslím.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Britta Voight » 01 zář 2013 10:45

nojo, mě kočky snáší docela dobře +uculí se nevinně+ Tak tady vám dám tablety na červíky, ty jí budete dávat zhruba každý tři čtyři měsíce. a tadyy.. +donese pytel s granulkama pro dospívající kočeny a pár konzerv+ papání. To jí bude chutnat +dá jí tam grátis pár takových těch taštiček+ A sprey proti klíš´tatům se taky hodí +přibalí jí ho i s pinzetkou+. Tak vzhledem k tomu, že uvás nebydlí, tak nějaký škrabadla a hračky nemusíme moc řešit, to spíš uvidíme časem.. jestli se u vás nezabydlí +mrkne na ni+ pelíšek teda asi zatím taky ne, co... Jinak kočky mají ohromnou výhodu, že jsou samočistící, takže neumývat. Leda by přišla vyválená v blátě. Dobrý je jí občas vyčesat kožíšek +vytáhne ze šuflíku menší kartáč+ No.. a až se k vám nastěhuje, tak si přijdete pro zbytek +směje se, že to tak beztak dopadne+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2013 19:44

Asi to tak bude nejlepší, třeba se jí u nás ani nebude chtít zůstat. A venku je zatím teplo i přes noc, tak to ani nevadí. +souhlasí s úsměvem+ No snad mi to bude žrát, zatím jí nejvíc chutná to co máme my, co? +uculí se na číču+ A nejradši dokud je to ještě na talíři. +zasměje se+ Tak to je fajn, mně se jí zatím do vany dostat nepovedlo. +oddychne si trochu+ Tak mi to všechno spočítejte. Jestli se jí u nás bude líbit, tak nás tu asi budete mít celkem často. +uculí se a začne lákat číču zpátky do tašky, tý se sice moc nechce, ale nakonec tam na pamlsek teda vleze+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Britta Voight » 02 zář 2013 19:31

no však uvidíte. Nojoo dokud je to na talíři, to je nejlepší +směje se+ ale i tak když nebude chtít granule, tak zkuste ty konzervy, ty jí budou vonět líp. Přecejenom v tom jsou vitamíny a to složení je pro ni vhodný. Taak tady je účet +podá jí lísteček+ a klidně přijďte kdy budete chtít +podrbe ještě kotě pod bradičkou, než ju dají dovnitř+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2013 20:50

Budem se snažit, viď? +uculí se na číču a zavře trochu zip, aby nevyskočila po cestě, ale pořád měla dost vzduchu a světla, a vyrovná účet v hotovejch a přidá nějaký drobný navíc+ Tak moc děkujem, my se ukážem. Mějte se hezky a nashle. +rozloučí se, všechno to pobere a za obchodem se i s číčou přemístí domů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 27 zář 2013 20:06

+Dojde tam, chvílu si prohlíží věci a pak dojde k pultíku+ Dobrý den, mám takovou speciální žádost...potřebovala bych...eee...osumnáct zvířátek..plus...totiž - chci do téhle školy, +dá jí vizitku i s www stránkama+ do každé třídy nějaké zvíře. Je tam devět tříd od každé A i B. Jako jejich sponzor jsem to navrhla školní radě a docela nadšeně souhlasili. Školník už o něco míň..ähmmm...každopádně - chci něco nenáročnýho, čeho se moc lidí nebojí - takže tarantule prosím ne-e, není to agresivní a je to dost trvanlivý. Přes týden se budou starat děti, o víkendu školník. Ideální by bylo nějak různorodě to vymyslet, aby neměli v pěti třídách to samý, ale nechám to na vás. Když to budou třeba křečci, tak jich může být povíc do jedné třídy, a samozřejmě budu chtít i veškeré příslušenství a pokud máte zájem, můžete se stát výhradním dodavatelem krmiva.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Britta Voight » 27 zář 2013 23:53

+chvilku ju poslouchá+ mm to se hodí ideálně křečci a morčata.. osmnáct různejch druhů? +vykulí očka+ noo víte, moc bych nedoporučovala třeba psy a kočky.. ježek by šel.. králík asi taky +přemýšlí nahlas+ potkan, činčila, želva.. rybyčky se asi nepočítají co +uculí se+ no něco už vymyslím +přikývne nakonec+ to by bylo skvělý. Víte co, jak to připravím, tak bych vám zavolala co všechno abyste to odsouhlasila.
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex