Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Beatrix » 13 zář 2013 08:42

+Zuza ochoří, tak pošle do školy na otočku odvozovýho kurýra, sepíše mu co všechno má koupit v lékárně a zůstane s ňou doma. Udělá jí čaj-životabudič, pustí jí pohádku a cpe do ní vitamíny.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 13 zář 2013 15:35

+byl na schůzce z erikem, tak se vrátí domů.. no vypadá trochu pomuchlaně.. jako lehce dobitě, ale tváří se vesele a hned se v koupelně spraví+ no copak to je? tady to marodíí? +omrkne zuzku esi nemá teplotky+ a to jsem koupil zmrzku! mmm.. tak to udělám radši horkou čokoládu? +koukne na holky+
Jo yohannka ti dole vzkazuje, že je opět svobodná nebo co.. tak tě zve na panáka..no vypadá, že má náskok +ušklíbne se+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 zář 2013 19:06

+Zuzka sice smrká a chrchle jako profesionální tuberák, ale je hodná a občas na chvílu vytuhne.+

B: Ahoj! +usměje se na něho bea+ Trošku...Jo, to bude lepší plán...+kývne na tu čokoládu+
Z: Kristiááán! +vylítne hned z postele a skočí na něho+
B: Zuzka! Ať to od tebe nechytne! +vstane a dojde k nim a nakrčí čelo, jak si všimne Kristiánova výzoru+ Ty..ses s někým pobil? No...musím být doma..+pokrčí ramenama, že se stará o Zuzku, ale jako nevypadá, že by si ráda nešla dát+ To s ňou zapiju příště.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 13 zář 2013 19:41

Z: no čáu +lapne ju, jak na něho skočí+ tak chřipkáč nebo angínáč, hm? Dáme nějakou pohádku?
B: ale tak.. jenom trochu +usměje se vítězně+ jenom běž, já tady drobotinu ohlídám.. teda jestli chceš +moc neví esi se spolu ty dvě baví+ slečna nevypadala že by to hodlala rozfázovat na víc přípitků
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 13 zář 2013 20:02

(a dnes je pátek 13.!)

Zuzka: +ochotně se ho chytne kolem krku a culí se+ Nachlazení! +zamrká nevinně očima a zahuhle to hezky přes nos+ Jo! Mám nový dývýdýčko! +seskočí a letí mu ukázat nějakou pohádku+

Bea: Takžes vyhrál..+uculí se a pohladí ho opatrně po tváři+ Potom si o tom ale ještě promluvíme. +zatváří se káravě, že se nemůže s každým mlátit+ Fak? A nebude ti to vadit? +ale docela ráda se trochu poupraví a vezme si kabelku - a toj á taky nevím, esi se bavíme!+ To já ju musím jít pohlídat! +vlepí mu pusu+ Díky! Jídlo je...vlastně tady všude kolem. +mrkne na něho a zmizne+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 13 zář 2013 20:19

no tak to je pohodaa, to se pěkně vysmrkáme... já si dám pár vitamínů... a jdeme na pohádku!
Bea: samozřejmě +ucul+ jenom běž +poplácá jí jednou volnou rukou po zadečku+ ať se nám barmanka moc neopije +mrkne na ni+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Zuzka » 13 zář 2013 23:08

Bea: Kdyžtak nás dojdi odtáhnout obě! +zamává jim ještě ve dveřích+ A Zuzko nezlob! A nakrmte morče!

Zuzka: Já chci taky vitamíny! +čeká až bea vysmahne a přespokojeně se usměje+ A teď se budeš věnovat jenom mně? +upírá na něho oči, že by se jí člověk snad ani neopovážil říct, že chce mrknout na maily, nebo si dá sprchu, aby se mu tam nezhroutila+
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Kristián » 14 zář 2013 11:27

nebo vám tam přijdu ustlat +uculí se+ měj se!

jooo? já si myslím, že už ti Bea někaý dala, hm? Ukaž který? +vysype tam barevný prášečky+ No jasně že budu, seš přece marod! teď nemusíš chodit ani do školy, to je bezva co +směje se+ nemáš hlad? když už budem krmit morče, že bysme ti dali taky nějakou granulku +polechtá ju+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 23 zář 2013 13:16

+Vyleze nějak z postele, prohrabe svůj kufřík s práškama a nějaký si dá, aby vypadal obstojně, oblíkne se a de dělat snídani. Pak vzbudí děcka a rozdá jim hrnky s kakaama a pokouší se taky najest, no když vidí, jak na ni Zuzka kouká, tak de rači rozestlat postele a vyvětrat, ale ona za ňou doběhne a zase na ni tak kouká.+ Zuzka! +nevydrží to nakonec a zafuní+ Nejde to!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zuzka » 23 zář 2013 13:16

+Zamračí se a nechápavě na ni kouká+ Proč?
Zuzka
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek