Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 27 pro 2012 13:26

Jason píše:
*cha, ještě že ho nemůže vykrmit jak prasátko, to by měl JC radost, co se mu to dovalilo zpátky do Slastí:D*

*vážně přikývne* bezedný...*tváří se tragicky, ale jak slyší o chlebíčkách, tak na to zapomene* no to je nápad! Aby se nezkazily, když jsou jich hromady...*objeví se v něm praktičnost* mnooo...to jo.*přimhouří oči na chvíli, ale pak se zas rozesměje*

(by mě přišel asi zakousnout za to)

no právě! navíc máme několik druhů +nosí to tam+ a já pořád nevím který jsou nejelpší +povzdychne si, jaká je to zodpovědnost+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 27 pro 2012 13:28

Regulus Black píše:Londýn je svým způsobem nádherné město, spousta památek a historie. Ale je hodně kosmopolitní, rodilého Londýňana už stěží potkáte +napije se+ Mně to tady nepřipadá jako na samotě u lesa. Připadá mi, že tady máte docela plno. Pořád poznáváte nové a nové lidi. To by se mi taky líbilo +uculí se+ Tak když jste si nic konkrétního nepřála, alespoň nebudete zklamaná +mrkne na ni+ Budete tady i na Silvestra?

mě by se líbilo asi někde na okraji Londýna +zamyslí se+ ale nevím.. někdy se tam budu muset vypravit. No plno, to teď přes svátky! Jinak jsou i dny, kdy je tu pusto prázdno +pokrčí ramínkama+ to je taky pravda +usměje se+ na silvestra.. no asi jo +přikývne+ máme tu každoročně bezva ohňostroj, jde vidět široko daleko!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » 28 pro 2012 21:06

yohi: Lidi si většinou vyrazí do hor až na konci roku, oslavit zde Vánoce, Silvestra a přivítat Nový rok. Má to své kouzlo +dopije víno+ No, pomalu zaplatím a vyrazím zpátky domů, abych tady nezůstal ještě přes nový rok +zasměje se a požádá ji o účet+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod yohannka » 29 pro 2012 11:25

to je taky fakt. Ten sníh udělá svoje +usměje se+ i když jednou ty vánoce oslavím někde na pláži pod palmou!
tak dobře +podá mu účet+ víno je na účet podniku +usměje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » 29 pro 2012 16:54

yohi: Vánoce na pláži u moře, to by byla teprve ta pravá romantika. A dárečky byste si dávali pod palmu +uculí se+ Tak vám přeji, aby se vám to někdy splnilo. A moc děkuji, že jste mě s tím vínem nenechala samotného. Šťastný nový rok +usměje se na ni, zaplatí účet a odejde+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod yohannka » 30 pro 2012 20:43

no právě! a byla by soutěž, kdo vyšplná na palmu a ozdobí ji +usměje se jak si to představí+ tak snad.. ikdyž.. takové naděje si nedělám +pousměje se+ vám taky.. nashle +rozloučí se s ním a jde chystat chlebíčky+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jason » 01 led 2013 13:13

(nooo..nebo by někoho poslal:D)

*ochutnává* to je třeba náležitě vyzkoušet... ale jsou dobrý všechny...*nakrčí nos nakonec, že to fakt není jen tak, se rozhodnout, tak tam ještě chvíli dlabe* hmhm...ale už začínám mít pocit, že jako fakt jsem se najedl...*zasměje se* ať tady nedělám otesánka *jako by už nebyl.....protáhne se a skulí se z židličky a zamíří i s Robertem ke svému pokoju* ale na tu procházku do lesa s vámi budu počítat...tohle se musí dostat ven, tolika energie... *usměje se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod yohannka » 01 led 2013 13:52

takže výherce zůstává neznámý! +směje se+ no není možná! vy ste se najedl? tééda! +uculí se že se ji povedlo napapat vlčka s bezedným žaludkem+ tak jo! taky to budu potřebovat +usměje se za nima+ kdyby ste něco potřebovali, tak stačí zavolat.. máme zásoby všeho +i pro upírka+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 04 led 2013 15:50

+je tam docela klid a pusto, tak přemýšlí že by zašla na nějakou párty, když je ten víkend... ale kam?+ chm.. nuda nuda.. šeď šeď... +načne si šampíčko a vytáhne pakl brambůrek+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 06 led 2013 16:46

+Rozlítnou se dveře a prvně vejdou dva po zuby ozbrojení vojáci (jako klasická SWAT, ale naša), pak tam doslova vlítne Engel, viditelně ne v nejstřízlivějším stavu a lehce dobitej, takže se na nohách moc dlouho neudrží a ve chvilce se tam válí po zemi, a za ním si tam nakráčí Bea a za ňou zase dva vojáci.
Podívá se na yohannku, dolů na Engela a zpátky na yohannku+ Veselý Vánoce! Mám pro tebe dárek. +no nezní to moc hezky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince