Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Re: Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Příspěvekod Remus Lupin » 18 lis 2013 18:07

Dobrý...dobrý...stále jsem tu...*zvedne ruku a opatrně obhlíží kus probořené střechy* taky se na to můžu...*odloží kladivo a vytáhne hůlku* uvidíme, jestli jsem to ještě nezapomněl...*mávne a prohnutá část a polámané šindele, které nepopadala dolů se začnou zacelovat a rovnat, nakonec zespod vyletí i střepiny těch rozbitých, které se po cestě spojují a skáčou zpátky na své místo* lepší...*hodnotí to, opatrně se sune, jestli ho to udrží* tak...taky mám ten pocit, že pro dnes stačilo...navíc za chvíli už bude tma. *houkne dolů na Styx.*

*Romulus, jak se ozve takový praskot, se potopí do lisí a kouká mu jen čumák...nakonec přece jen vykoukne a kouká, co to kde to, jestli jde bouřka...že takový rachot...*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 18 lis 2013 19:20

S tím jsi měl začít +uculí se, jak si Remus pomůže kouzlem místo kladiva+ Dobře, tak přijď dolů, až to doděláš +uklidí nářadí do kůlny, jen rýč nechá ještě pracovat a jde dovnitř. Zatímco Remus dodělává střechu, vysprchuje se, vyčeše si z vlasů suché listí a drobné úlomky větviček a připraví večeři. Nakoukne do ledničky, hledá něco konkrétního a ke své radosti tam objeví věnec buřtů, nejspíš odměna pro pséka. A protože Remus se zatím ještě nevrátil, začne je hezky nařezávat jeden po druhém+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 21 lis 2013 12:13

*vyjde zatím ven, naskládá na ohniště dřevo, pak si pomůže hůlkou a za chvíli už vyšlehne plamínek. Romulus sedí samozřejmě vedle a kouká, co se dělá...Nia, když vidí oheň, tak přilétne z domu taky na zahradu a usadí se na jabloni opodál...Remus se zatím snaží nemyslet na to, jestli v té polívce opravdu bylo to, co si myslí, že to bylo...a tak nějak zkoumavě se občas rozhlídne, jestli už...*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 21 lis 2013 17:41

(lach, prý jestli už :lol: )

+dojde k ohýnku s košíkem buřtů a koukne na ty čtyři :lol: + To už se čeká jenom na mně? +usměje se na ně, posadí se na lavičku a začne napichovat špekáčky na vidlici, sem tam se mine+ Stihli jsme tu práci akorát včas... už se stmívá. Dodělal jsi tu střechu nakonec? +zeptá se ho a podá mu první pár buřtů, aby si mohl opékat a pak si připraví i pro sebe. Dojde blíž k ohni a zdá se jí, že ten táborák trochu divně plápolá, skoro jako vlajka na stožáru+ Je nějaký vítr... +poznamená a začne opékat+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 22 lis 2013 00:25

*čtyři? :D:D slušně* Jen na tebe....*zasměje se spokojeně..vůbec se mu nějak zvedla nálada, udělá jí vedle sebe místo a pak převezme várku párků a začne opíkat...má trochu pocit, že na něho ty párky z prutu koukaj a to je ještě zajímavější...* vítr? *probere se, a přestane párkům počítat zuby* hm...ani bych neřekl..i když...abychom neuletěli...*chytne si ji volnou rukou a přehodí přes ně deku, aby jim teda netáhlo na záda*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 22 lis 2013 11:38

(no prece Remus, Romulus, Nia a psi bouda :D )

+sedne si k nemu na lavici a zacne si taky opekat sve burtiky, chvilemi cukne pohledem po okoli za temi podivnymi zvuky+ Hele, uz je tma +rozesmeje se tomu, jakoby meli ve Walesu doted polarni den a par minut si s tim smichem vystaci+ Ale je tady krasne... +prituli se k nemu pod dekou, kdyz ji smich konecne prejde+ To je skvely napad! Proletime se. Pridas se? +otoci se k nemu s usmevem a najednou zajeci leknutim+ Aa...on je dneska uplnek?

(budu si muset nastudovat ucinky lysohlavek, abych vedela... nebo rovnou vyzkouset osobne :lol: )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 22 lis 2013 13:06

( :D )

Trochu překvapeně se rozhlédne* to je...nezdá se ti ta obloha nějaká...barevnější, než by měla být?*kouká nad sebe, až mu málem shoří párek :lol: * kuš...*sfoukne klacík* úplněk? *zarazí se s rukou u párku a pohlédne na nebe* to není...ale jestli jo, to bych asi neměl opíkat *uchechtne se* ty umíš lítat? *zamyslí se nad tím, co řekla prve.*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 22 lis 2013 17:52

(Uáá... tohle jsem četla v restauraci, když jsem čekala, než mi přinesou oběd a málem jsem vyprskla smíchy nad tím, že mu shoří párek. :smich: Ještěže jsem ještě nejedla. :lol: A hosté v restauraci na mně koukali jak na postiženou :lol: )

+natáhne ruku a píchne mu opatrně prstem do tváře, pak ho ještě chytne za nos a nakonec si úlevně oddechne+ Díkybohu, jsi to ty... po těch událostech už vidím všude vlka +vleze si zpátky k němu pod deku, jen klacek s buřtem jí zpod ní trčí, opře se mu o rameno a kouká nahoru na oblohu+ Máš pravdu... je nějaká divná... kdybychom nebyli zrovna na Britských ostrovech, řekla bych, že je to polární záře +zasměje se tiše+ Jasně že umím létat. Chceš? Ukážu ti to +nabídne se rozjařeně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 22 lis 2013 23:01

(lách, no to jsou nejlepší, takové jako, když lidi čuměj..to se mi stává ve vlaku, když něco takhle čtu :D)

*zašilhá ji na ruku, ale pak ji spokojeně sbalí pod deku* co by tady dělala záře...*pošilhává nahoru, ale párek si tentokrát hlídá* divné...hm...no jasně, že chci. Chci vidět všechno, co mi ukážeš...*vyculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 23 lis 2013 01:20

A co by to tedy bylo jiného... že by už svítalo? Kruci, to už tady tak dlouho opékáme ty párky? +koukne, jestli nemají na klaccích už černé uhlí+ Můj už je +vytáhne jej z plamenů, položí na chleba a opatrně ochutná+ Je fakt dobrý... nato, že se opékal celou noc +pochvaluje si a pustí se s chutí do něj+ Vydrž, až dojím. Pak ti ukážu, jak se lítá ze střechy (držkopádem:D) +zamrká na něj slibně+ Tak všechno chceš vidět, jo? Tak to já ti to všechno moc ráda ukážu +culí se+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Remus House