Jídelna a kuchyně

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Re: Jídelna a kuchyně

Příspěvekod Remus Lupin » 19 lis 2013 18:24

Novou hůlku? *zbystří a skoro se přikrčí, jako by čekal, co se bude dít a jestli nedostane pořádnou spršku:D* Tys to vzala od podlahy...*kouká, že nese i polívku* děkuji, Karkulko...a dobrou.*vezme si talíř a pustí es do toho, asi mu na té střeše opravdu vyhládlo, možná i leknutím, že se proletí:D* Myslím, že metoda Co dům dal se osvědčila...je to moc dobré. Ani jsem netušil, že tady ještě jsou takové zásoby. *usměje se* Všiml jsem si, že na zahradě toho je už kus práce udělaný....nakonec budeme mít víc volna, než jsme mysleli.
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 19 lis 2013 19:31

Jak vyšel ten článek ve Věštci o hůlkách a jejich vlastnostech, tak jsem si šla ze zvědavosti koupit novou hůlku. Takže mám teď dvě, každou z jiného dřeva. Doufám, že nebudou na sebe žárlit +uculí se a krmí se polívkou+ Jsem ráda, že ti chutná, protože kdybys věděl, co všechno jsem do ní dala... vlastně... úplně všechno... tedy kromě mýdla a krému na boty +cuknou jí koutky vesele, ale jelikož to jí taky, tak je jasné, že tam určitě nic špatného nedala a jen si ho trošku dobírá (doufám, že mu nezkazila chuť :lol: )+ No, zásoby... zeleniny a brambor máš plný sklep, houby jsem našla za domem a ten zbytek byla improvizace +napraví to honem+ Pravda, stihli jsme toho za dnešek opravdu hodně +přikyvuje+ Rýč! Úplně sem něj zapomněla! Aby v tom zápalu práce nezryl i půlku lesa +rozesměje se a pak pomalu dojí polívku+ V troubě je pečené maso, jestli máš chuť. Nevím sice jaké, našla jsem jej v mrazáku... snad ne veverka:D +zasměje se+ Ale napadlo mně, že bychom si mohli udělat táborák a opéct buřty. Pečeni si můžeme když tak nechat na zítra k obědu, abychom se mohli zase celé dopoledne válet v posteli +blýskne jí v očích smích+ Ale pokud máš velký hlad, můžeš si klidně dát maso i buřty +mrkne na něj šibalsky, že ho jako nemíní týrat hlady:D+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 20 lis 2013 18:04

Jo vlastně...docela zajímavý článek...až jsem se divil. Mezi drbama...*culí se, pak se málem zadusí bramborou, po tom krému na boty* ty...tohle mi nedělej *zavrtí hlavou se smíchem* houby? *zarazí práci lžicí* kde přesně? *zeptá se a má poněkud oči navrch hlavy, aby to nebyly "houbičky", které v okolí taky rostou (to by byla sranda, kdyby se sjeli :D)* To s těmi buřty není špatný nápad...jsem neopíkal...ani nepamatuju...a dokud se venku aspoň trochu dá...v závějí to asi provozovat nebudeme. Maso se bude hodot zítra, aspoň nebude třeba vařit.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 20 lis 2013 19:37

+rozesměje se, jak se Remus zděsí, co všechno tam dala a pak mu dá pusinku na usmířenou, že ho tak vyděsila+ Houby... tady hned za kůlnou jsem je nasbírala... proč? Muchomůrky to nejsou, tím jsem si jistá +uculí se a slupne z talíře poslední houbičku (heh, tak mohli by se sjet, aspoň bude sranda:D)+ Výborně, mám totiž na opečeného buřta hroznou chuť. Dřeva je venku dost, alespoň to všechno spálíme. A docela ráda bych poseděla venku u ohně +počká, až taky dojí, aby ho nehonila jak nadmutou kozu:D+ Tak já jdu dodělat ty buřty a až si odpočineš, připravíš táborák?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 20 lis 2013 20:03

No, to se mi ulevilo, že muchomůrky ne...*vydechne* za kůlnou?*polkne další brambor vcelku* tam, jak je pařez? v závětří? *ještě se ujišťuje :pii :D a odloží prázdný talíř* noo, to bude vtipné asi...*řekne si pro sebe, když dojí* fajn, půjdu nachystat táborák...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 20 lis 2013 21:02

Jo, přesně tam... v kopřivách +přikývne a sklidí ze stolu talíře+ Taky jsi to místo objevil?:D Je jich tam plno na tuto roční dobu +odnese nádobí do dřezu a pustí se do přípravy buřtů+ Dobře, zlato, rozdělej oheň a až to tady udělám, přijdu za tebou +políbí ho na cestu a když Remus zmizí za dveřmi, potutelně se pro sebe uculí. Nařeže špekáčky, nakrájí chleba, nastrouhá křen a když to má všechno hotové, naloží to do košíku, vezme deky a vyjde ven za Remusem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 23 pro 2013 15:51

Obrázek
Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » 24 pro 2013 12:02

Styx píše:+přemístí se do Walesu a už z dálky vidí nádherně rozzářený dům, že v té tmě nemůže zabloudit. Vejde dovnitř a kouká kolem, až jí zrak přechází z těch světel a vánočně vyzdobeného interiéru. Položí tašku na zem a vejde do chodby+ Remusi? +jde ho hledat+

*vykoukne z kuchyně* Tady! *houkne, opásaný utěrkou jako zástěrou, vyhrnuté rukávy, rozježený - prostě rozkošně roztomilý :lol: *

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 24 pro 2013 13:39

+otočí se na něj a musí se zasmát, jak je v té zástěře roztomilý+ Tobě to ale sluší...copak tam vyrábíš? +dojde k němu a něžně ho políbí+ Krásné Vánoce, Remusi +začne se otáčet dokola+ Páni, tys to tady moc hezky vyzdobil... ale doufám, že stromeček nastrojený ještě nemáš. Chtěla jsem, abychom to letos dělali spolu +nakoukne do obýváku, jestli tam už náhodou nestojí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 24 pro 2013 15:39

Snažím se nevyhodit kuchyni do luftu...*otře si ruky do zástěry a obejme ji*Tobě taky krásné Vánoce...hm...ještě ne, stromek je, ozdoby taky, ale ještě není nastrojený *jakože* jenom šoupnu maso do trouby a můžeme se vrhnout na hrátky na jehličí...*uculí se*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Remus House