Jak vyšel ten článek ve Věštci o hůlkách a jejich vlastnostech, tak jsem si šla ze zvědavosti koupit novou hůlku. Takže mám teď dvě, každou z jiného dřeva. Doufám, že nebudou na sebe žárlit +uculí se a krmí se polívkou+ Jsem ráda, že ti chutná, protože kdybys věděl, co všechno jsem do ní dala... vlastně... úplně všechno... tedy kromě mýdla a krému na boty +cuknou jí koutky vesele, ale jelikož to jí taky, tak je jasné, že tam určitě nic špatného nedala a jen si ho trošku dobírá (doufám, že mu nezkazila chuť
)+ No, zásoby... zeleniny a brambor máš plný sklep, houby jsem našla za domem a ten zbytek byla improvizace +napraví to honem+ Pravda, stihli jsme toho za dnešek opravdu hodně +přikyvuje+ Rýč! Úplně sem něj zapomněla! Aby v tom zápalu práce nezryl i půlku lesa +rozesměje se a pak pomalu dojí polívku+ V troubě je pečené maso, jestli máš chuť. Nevím sice jaké, našla jsem jej v mrazáku... snad ne veverka:D +zasměje se+ Ale napadlo mně, že bychom si mohli udělat táborák a opéct buřty. Pečeni si můžeme když tak nechat na zítra k obědu, abychom se mohli zase celé dopoledne válet v posteli +blýskne jí v očích smích+ Ale pokud máš velký hlad, můžeš si klidně dát maso i buřty +mrkne na něj šibalsky, že ho jako nemíní týrat hlady:D+