Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Byron » 21 led 2014 17:05

Vidíš, jak nám to jde? +směje se a zukama mává kolem, aby nespad+ To určitě bude tím ledem, že je dobrej. +zazubí se na ni+ Já tě chytím! +zasměje se, otočí se a pustí se za ní svou závratnou rychlostí a díky své mazanosti a úchvatným umění bruslení ji za pár minut chytne+ A teď máš babu ty. +rychle ujíždí pryč+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2014 19:16

Jsme rozený krasobruslaři +zazubí se, chvilku před ním ještě prchá, ale když ji chytne, tak se elegantně pomalým obloučkem otočí a začne ho stíhat, pořádně rychle se rozjede, ale v tý rychlostí nezmákne úplně zatočit a řítí se na kraj kluziště ohraničenej zavějema sněhu, roztáhne ruce a automaticky pluží jako na lyžích, ale moc to nepomůže, takže zajede do sněhu a plácne sebou ksichtem do závěje+ Já tě chytím! +křikne, otočí se na záda a hned se hrabe ze sněhu+ Mně neujedeš!
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2014 19:25

+už už jí chce jít na pomoc, ale když vidí, že svůj boj nevzdala, tak radši ujíždí hned na druhej konec kluziště, a kouká kudy pojede ona a jaký on má únikový trasy+ To teda ujedu! +křikne na ni zpátky a ujíždí pryč, co to dá a sleduje, kde je ona, ale nakonec se rozjede k ní, chytne ji za ruce a zatočí, takže se oba roztočí a on se směje jako blázen+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2014 20:05

Leda ve snu. +vyplázne na něj vesele jazyk, a když vstane, rozjede se za ním, a když ji chytne za ruce a roztočí je, tak se rozesměje, a čím rychlejc se točí, tím víc se směje, v břiše má takovej ten pocit strachu a vzrušení zároveň, protože určitě spadnou, tak se ho pevně drží za ruce,a doufá, že ji nepustí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2014 20:25

+drží se jí jako klíště a fakt nerad by spadnul a jako zázrakem nespadnou a pěkně pomalu se zastaví, takže se Byron začne vesele smát+ Jo! My sme to zvládli! Teďka se klidně můžeme přihlásit do nějaký krasobruslařský soutěže. +zasměje se a dá jí samou radostí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2014 20:48

+trochu udýchaně se zastaví a ještě mu chvilku svírá ruce, než se jí přestane motat hlava+ Mám tě. +zazubí se potom, a taky mu dá pusu+ Chceš poháry na krbovou římsu, jo? +uculí se, chytne ho jednou rukou kolem pasu a zatočí se s ním dokola jako při nějakým tanci+Tak jo, ale musíš si vzít ten krasobruslařskej obleček. +zaculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2014 20:52

+zašilhá a vyplázne na ni jazyk+ No to už ta naše krbová římsa bude pěkně přecpaná. +zasměje se+ Už máme hodně plánů, co tam všechno dáme. +zaksichtí se+ No to néééé. Já žádnej krasobruslařskej obleček mít nebudu. Vypadal bych v něm jako úchyl. A pak by se ti všichni smáli, že chodíš s úchylem. +zašklebí se vítězoslavně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2014 21:04

Tak si pořídíme další krb. +zazubí se+ A na ten ti koupim takovou tu sošku co vypadá jako oscar a je na ní napsaný Bůh sexu. +uculí se vesele+ Jo, ale na mě bys krasobruslařskej obleček nacpal, co? +zaksichtí se+ Nejlíp ten co z něj leze celej zadek a vršek skoro nemá. +vyplázne na něj pobaveně jazyk+ Ať se smějou, mně je to fuk. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2014 21:07

To je dobrej plán pořídit si další krb, když ti dojde krbová římsa. +zasměje se+ Fakt jo. +nadme hrdě hruď+ No to bych prosil. +zatváří se+ No to není pravda! Ty bys měla jenom šerpu. +zazubí se na ni+ Tak co zkusíme teď? +zajímá se+ Nějakou další otočku? Když nám ty otočky tak jdou. +rozjede se s ní trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2014 21:23

No to se tak přece dělá ne? +zazubí se+ když ti něco dojde, tak si pořídíš nový. +pokrčí rameny+ No to si piš. +zasměje se a pohladí ho po zadku+ Ty jo, šerpu bys mi nechal. +zazubí se+ ty jseš tak hodnej. +uculí se a dá mu pusu+ Otočky jsou jednoduchý. +přikývne a protočí se mu pod rukou+ Já bych chtěla umět jezdit pozadu.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince