Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Byron » 22 led 2014 01:20

Já vím. +usměje se na ni s takovým teplem v očích, jakože to fakt ví, ale pak na ni mrkne+ Ale stejně nebudu. +zasměje se a vrtí se až do zdárnýho konce+ Kdo byl první? +zajímá se hnedka+ Kdo byl první? Já jsem to neviděl, já nemám oči vzadu a koukal jsem dopředu... +rozhlídne se kolem trochu zmateně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 led 2014 02:02

+kouká dolu na svý nohy, a taky aby nepřepadla do závěje, takže nemá páru, jak to dopadlo+ Já! +kecá pohotově a zazubí se+ Vyhrála sem, vyhrála sem! +poskočí nadšeně, a předvede vítěznou otočku, teda jenom takovou opatrnou+ Rozdrtila sem tě. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2014 02:06

Nene! +nafoukne se, ale pak zase splaskne+ No tak jo no. +uculí se, když je tak nadšená, tak prostě nemůže bejt uraženej+ A chceš pusu za odměnu. +zazubí se na ni a chytne ji kolem pasu a hnedka jí tu pusu dá ať už ji chce nebo ne, protože on ji teda rozhodně chce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 led 2014 02:23

Jasně že chci pusu. Já chci vždycky pusu. +zazubí se vesele, a pusu mu pořádně oplatí+ No, možná si vyhrál ty. +pošeptá mu spiklenecky+ Já to úplně určitě nevim. +zazubí se+ Takže si pusu určitě zasloužíš taky. +přikývne, a hned mu ji dá, a pořádnou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2014 02:26

Fakt? +uculí se na ni taky spiklenecky+ Tak to určitě jo, to si taky zasloužím pusu. +zazubí se a vezme si ji od ní+ Tak co, kočko? Nemrznou ti už nohy? +zeptá se jí s úsměvem a rozjede se zase doprostřed ledu a zkouší si otočky a pak dvojotočky a holubičky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 led 2014 14:50

No fakt. +zazubí se+ Myslím, že si byl možná úplně o maličko rychlejší. +přikyvuje, a tu pusu mu pořádnou dá+ Mrznou, ale ještě se mi domů nechce. +uculí se+ Já si je pak rozmrazím. +mávne nad tím rukou, rozjede se a zkouší s piruety, i když poněkud pomalý, a taky trochu poskočit, jestli neudělá díru do ledu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2014 15:44

+když poskakuje Vici , tak on to samozřejmě taky hned musí skusit. Tudíš si poskočí, brusle mu podklouzne a on skončí na zadku+ Uh. +hekne+ Já jsem si zas zlomil zadek. +zakňourá a vyhrabe se na nohy, a poskakovat už radši nezkouší, radši ksouží otočky a piruety+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod yohannka » 22 led 2014 17:01

+zajde jim donýst svařáka aby tam nezmrzli a pak si de taky jednoho udělat+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 led 2014 20:04

Ne snad. +uculí se, dojede k němu a ten zadek mu hezky pohladí, aby ho to nebolelo, dá mu pusu jako bolestný+ Jůůů, svařák. +vykulí oči+ Děkujem. +zazubí se, vezme si hrníček a druhej dá Byronovi, a vychutnává si, jak to pěkně teplý steče do žaludku a zahřívá to zevnitř+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2014 20:23

Díky. +usměje se na yohannku a poděkuje jí, protože je slušně vychovanej a opatrně ucucává svařák a stojí, protože jinak by si ho vylil a to by byla věčná škoda. Ale podaří se mu dopajdat na lavičku, sednout si tam s tím a zapálit si cigáro a jedno i pro Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince