Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 06 led 2013 18:10

+cukne sebou a zírá co se děje, no jak uvidí Engela, tak vykulí oči+ ježiš! co se stalo?! +oběhne rychle bar, a letí za ním a kontroluje ho na zemi jestli není třeba postřelenej, když tam vidí i beu+ mh! co to má znamenat toto? +kouká na beu a ochranitelsky enela drží+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 06 led 2013 18:36

Engel: +na yohannku trochu zaostří a začne se smát - i s rozraženým rtem+ Tebe já znááám!

Bea: +kývne na vojáky, že si můžou dát pohov a stáhnout se bokem+ To bych se měla spíš ptát já tebe, ne? Asi ste moc bujaře oslavovali, až se z toho tady náš Engelchen doslova ztratil...+hodí jí klíčky od auta a na bar položí papíry od odtahovky. Dojde zpátky k ní a chvílu si je tak prohlíží stylem, že se k sobě asi vážně hodijou+ Příště, až skončí pán jako "John Doe" za katrem, tak ho odtam vážně vyzvedávat nebudu a hezky nechám "ty ostatní", aby ho došli identifikovat první. to pak předpokládám nebude mít jen pár odřenin od policajtů, se kterýma se serval- +podá jí účtenku za způsobený škody...asi docela tučnou+ ale možná ti ho pošlou i nakrabicovanýho do sekané. +založí si ruky a tváří se, že jednoznačně očekává poděkování+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 led 2013 18:56

+nakrčí čelíčko a poslouchá beu, přitom si dá engelovu hlavu do klína, jak si tam dřepne a ohlazuje mu starostlivě vlásky+ ty ses nám ztratil? +lapne klíčky od auta+ a.. ty ses pral s policajtama? +cuknou jí koutky+ ale víš, že to se přece neděláá...půjdeme ke mě jo? +tulí ho tam a pak se po nějaké době koukne na beu a veme si účet+ ehmm.. noo pěkný..+já učtenku engelovi do kapsy+ nakrabicovanýho? ale to snad né.. to teď byla taková.. výjimka žejo +otře mu kapesníčkem nějakou krvičku z obličeje a koukne zas na beu+ emmmm... tak díky, fakt mě mrzí, žes musela pro něho jet
(tak.. a teď sem si beu představila v Těch botách... pampadam :pii )
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 06 led 2013 19:32

(lach! plááác plááác si úplně poplácává o zem!)

Engel: mhmm..ztratil..+obejme ju kolem pasu a drží se jí pevně+ trošku..popral..byli zlí! +mrmle si+

Bea: +zvedne obočí+ Vyjímka? Dou po něm jak cajti, tak jeho bývalí zaměstnavatelé, o jaké vyjímce to tu mluvíš? +ona myslela jako že ho tam nechá těm ostatním co ho chcou tuhýho+ Jo a tady...+podá jí ještě jeho doklady co měla v kabelce, který asi ukradli z auta - nabouranýho..+
+spokojeně se zatváří, že jí poděkovala+ Prosím. +odsekne lehce+ Měla bys ho dát dohromady, takhle je nám k ničemu. Dobrou noc. +otočí se na podpatku a i s vojákama odejde do sklepa+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 led 2013 19:56

(lach, no úplně to vidím!)

Bea: výjimka, jakože.. se tohle teď stalo, on toto normálně neděláá +vysvětluje a ohlazuje přitom engelovi vlásky+ neboj, zase bude fit +ušklíbne se a shrábne doklady+

Engel: zlí? no poceeeem +tulí ho+ já na tebe budu hodná.. mm.. zvládneš vstát? +pomáhá mu+ musíme poschodech...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 06 led 2013 20:44

Bea: No...jen aby! +mávne ještě rukou, že jít o moc nežere+

Engel: Jo, zlí! +přikyvuje+ Možnáá...+neohrabaně, ale když se o ňu opře, tak přece jen vstane a klopýtá ke schodům+ Jistěěě...+padne na schodech víceméně na všechny čtyři a hrabe se nahoru - a bea to beztak s úsměvem sleduje na kameře+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 led 2013 21:07

Bea: no fakt! on normálně ani nepije

Engel: taaaak hezky +pomáhá mu, aby se o ni opíral a jak leze po čtyřech do schodů, tak de otevřít dveře+ tak ještě kousek! +pomůže mu do pokoje a zavře za nima dvéře+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 08 led 2013 12:24

Bea: to říkají všichni...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Barman » 09 led 2013 00:54

+přijde tam a rozhlíží se kolem a nakonec se opře o bar+ Já hlednám yohannku. Jsem její strážnej anjel.
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » 09 led 2013 02:49

+Bárbí chvílu zírá a akorát se nahoře objeví Bea, tak Bärb odmávne a dojde k anjelovi sama+ Vážně? +usměje se...jak "mile" to ona umí, ale zase né vyloženě nepřátelsky+ A máte nějakej důkaz?
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince