Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Kuchyň

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2014 12:29

Dobrý, co? +zazubí se+ No, já to byronovi vyřídím. +přikývne+ Jasný že přijdem, párty plná piva, to se nedá prošvihnout. +zasměje se+ Páni, pivní bazén je úplně boží nápad. +nadchne se+ to abych si s sebou vzala šnorchl. +uculí se, párkrát si potáhne a pošle to zas dál+ čokoládovej dort! +vykulí oči, když to slyší, a jde to do lednice okouknout+ a kouká, jak se tam slejzaj+ Nazdar nazdar, odkud tys vylezla? +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 zář 2014 12:44

no tak jo, pivní bazéén, píšu si +chichotá se+ no spíš bych to viděla na ten malej nafukovací, tak šnorchl netřeba.
Vem ho sem a jááá ho naporcuju +sápe se hned po tom největším noži+
no wenai nás prostě vyčuchala! +směje se+ tady se člověk neschová
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 zář 2014 12:52

Z tama. +ukáže jí na dveře do baru a zazubí se na ni+ Já mám skvělou tendenci se objevit přesně tam, kde se jedná o dortech, zejména čokoládových a pivních bazénech. +zazubí se na ně tak dokola+ Koukej, ať se nepořežeš, yohanko. +radí jí+ Nebudu tu hledat náplasti. +kouká, na ten dort a tak+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2014 13:08

Tam jsem byla, tam je to divoký. +zazubí se+ Už to nesu! +zamává rukama, aby udělaly prostor, poněkud pod tím dortem poklesne, a odnese ho na pult+ já bych chtěla asi tolik. +vyznačí prstem v polevě tak čtvrtku dortu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 zář 2014 14:52

máme lékárničku na každé zdi náhodou! nicméně...hmmmh +podívá se na dort, na nůž, na dort, na nůž a vzhledem k tomu že po tom alku předtím ho skoro vidí dvakrát tak ho radši odloží+ radši budu mít všech deset prstů.
Vici: nooo tak si to vem! +zašklebí se+ já si vemu tohle.. +normálně hrábne do dortu a kus si urve+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 06 zář 2014 15:24

yohannka píše:marek: chmmf.. jí něco nasypu.. +do kafe!+ do kasičky, nooo. Náhodou by to bylo pěkný, ty a já na útěku +uculí se+ takový romantickýýý. Zlato, na co bagety, v lednici je čokoládovej dort! a řízky...

yohannka: šek přímo na auto by byl lepší, takhle nepozná, že je to od tebe....
já si docela dobře ještě pamatuju, jaký to bylo minule...a nevím, jestli by se ti to až tak líbilo..rozhodně by s náma nemohla celá tvoje Zoo...a pravděpodobně by po nás poněkud urputně stříleli... Na jídlo? +zakousne si bohatě obložené bagety+ No tak si dejte, holky...
+Pozdraví Wenai a sebere yohannce co nejrychleji nůž a dá ho někam hodně vysoko+ No...já musím ještě něco vyřídit...+dá yohannce pusu+ Tak se bavte...+a se nalobovat vojáky, ať hlídají, aby je tam nikdo s těma drogama nepřistihl+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 zář 2014 15:35

Nazdar. +zazubí se na Engela, jakože si ho taky všimla a taky naznačí kolik chce dortu, zhruba stejně, jako Vici a pak kouká jak se jim odnáší nůž úplně nějak pryč+ No ale co teďka! Teďka to budem muset jíst lžičkou jako jenom tak? +nadhodí nenápadně a pokukuje po holkách, co jako ony na to+

Spoiler: show
Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2014 17:12

+odloží talířek, co si snaživě připravila, a zamává na rozloučenou na Marka+ No. +přikývne, že Wenai má úplnou pravdu+ Tak to asi sežerem lžičkou. +souhlasí s tím, vezme si tam takovou tu mělkou naběračku co se s ní nandavá omáčka, a nabídne si z kraje, přičemž si vyrobí fascinující čokoládový fousy+ Ale ten pivní bazén by měl bejt velikej, abysme se tam vešli. +rozmejšlí to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 06 zář 2014 17:48

marek: no.. mm.. líbilo! kdyby to nebylo na několik let...Tak čau +mlaskne mu pěknou pusu+

(jo takovou lžičku bych potřebovala!) vy vůbec neumíte jíst rukama dámy +zakroutí nad nima hlavou a jak si urvala ten kus, tak se do něho spokojeně zakousne+ A vůbec.. kam se poděla ta tráva?
mmm no tak... tak napustíme normální bazén. Když pivo, tak hodně piva! Nejlepší na tom bude ta pěna, to bude vypadat jak pěna do koupele +chichotá se a olizuje si prsty od dorta+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 zář 2014 18:56

No jistě, taky proto jsme dámy, my jíme lžičkou, koukni třeba na Vici ,jaká je to dáma. +směje se a jí malou lžičkou, ale za to za dvě+ Ale malej je pro amatéry. +přikyvuje, že souhlasí s Vici+ To chce velkej. Stejně se to do rána vypije, takže by se hodilo ještě pár lahváčů na kocovinu. +zazubí se na ni vesele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince